Guest cooasha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o descoperire pe net......ce ziceti? http://youtube.com/watch?v=_4IW1BkjCgo&...ted&search=
George M. Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 are timp sa-si regleze camera, cureaua imi place foarte mult cum tine degetul mare de la mana stanga...deci tipul asta are grija si de tehnica
Marius T Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 cam ce trebe sa poti face tot soloul asta... asa frumos... si curat
Dicu Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 (edited) mah asta e d'ala , ooo i must study every guitar book i can find si d'alea, foarte mecanic, n'are feeling, fazele alea de la inceput cu floydu mo lasat rece, putea sa faca vibrato, si ca tot veni vorba , are un vibrato urat din deget. Edited January 8, 2007 by Dicu
George M. Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ca tot veni vorba de feeling profu meu de chitara cand canta tresare tot si se vede la gat, la gura cum se stramba...e tare onu`, dar le si are
Guest h00k Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 asta e film din ala din categoria "suferintsa, baza chitaristului". wtv
Marius T Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 nu stiu de ce ziceti ca tipul nu are feeling... si apoi poate sunt unii mult mai buni decat "ala care canta mecanic"..... nush cum puteti vb despre critici cand nu ascultati putin cat de bine canta... si cu vibrato bar mie mi se pare ca il face f bine .. plus ca are si vibrato din deget... dar na uitativa atent.... si apoi care e problema daca tipul face din bar... nu fiecare chitarist isi alege felul lui de a canta.. ? eu tare cred ca astia care vai doamne ala e un "lake" mai mult va doare cand vedeti ce face tipul
George M. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 si mie imi place cum canta tipul asta asa cum am mai zis, are tehnica baiatul
Guest MirceaNo1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 e tare tipu..nu vad de ce comentati..
malex Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mda, baiatu' e de apreciat dar omu care a contribuit la scrierea piesei (Jake E. Lee) e de pus in rama
Guest Raskolnikov Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mda, baiatu' e de apreciatdar omu care a contribuit la scrierea piesei (Jake E. Lee) e de pus in rama Pai nu era Randy pe vremea aia?
Cosu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Si eu inclin sa cred ca e mana lui Randy. Jake E. Lee a cantat cu ozzy pe bark at the moon si pe ultimate sin.
Squier Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ce mana...apropo de discutia de mai sus cum ca nu are feeling..poate nu pt ca tehnica prin exercitiu poate dobandi oricine insa feeling mai greu..dar gagiul se descurca minunat..si oricum mai rar sa fii steve vai:)
Recommended Posts