Nnnnn Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Bunä seara ! Am o rugäminte ... Mä puteti ajuta sä aflu cum se numeste aceastä chitarä si dacä meritä 350 de Euro ? Din cate am inteles este facutä pe comandä.. Multumesc !
dani_rosu5 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Dupa cum arata,pare stilul inconfundabil hora.Facuta la comanda insemnand ca este un model "unic" reultat din imbinarea mai multor piese ramase din alte serii probabil Modele asemanatoare se vindeau cu 100 - 200 de LEI ... 350 de euro e o gluma , cred ca s-a bazat pe pickguardul ala "haurit" cu haur de 24k Concluzie - daca vrei chitara, uita de asta Acum,se poate sa ma fi inselat,si sa fie ceva Rickenbacker sau alta minunatie de pe la inceputurile chitarelor electrice care justifica pretul....dar ma cam indoiesc 1
tibimosby Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 are unele componente ce seamana a reghin, desi, dozele mai ales, nu par a fi de reghin, cel putin nu imi amintesc de vreo chitara de reghin cu asa doze. erau bune cateva poze mai detaliate cu toata chitara.
alinu_tau Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Sigur nu e Reghin, e ceva Europa de est, poate ruseasca anii 70-80. Chitara in sine are valoare doar ca piesa de colectie, 350 de euro in nici un caz, poate 350 de lei, dar nici atat. Dozele de pe ea nu-s bune de nimic, poate reusesti sa scoti un clean cat de cat, dar nimic mai mult. "Facuta pe comanda" e o tentativa de tzeapa, altceva nu pot sa spun. 2
edy_wheazel Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Cum Se Numeste Chitara Mea ? Mitruţ. dacä meritä 350 de Euro ? Nu. 3
karpi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Bunä seara ! Am o rugäminte ... Mä puteti ajuta sä aflu cum se numeste aceastä chitarä si dacä meritä 350 de Euro ? Din cate am inteles este facutä pe comandä.. Multumesc ! Poate ptr un colectionar daca nu a mai gasit niciunde o chitara din aceasta si ii lipseste din colectie , ... Este un "vintage" tot mai rar ...peste o vreme o sa aiba un pret de colectie .... in cazul pasarilor se pune "poza " cu capul si picioarele ! La chitare cam la fel ar trebui ... cauta pe google images ..vintage guitars ....o sa gasesti muulte poze si poate gasesti si chitara asta ...poate este doar o copie al unei chitare de firma ..facuta pe vremuri de lanturile de magazine ( de ex Neckermann) si se vindeau cu brandul magazinului ...sau noname .. Happy New Year ! 1
tibimosby Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 doar pt estetica ,,vintage'', si de tinut pe perete, ar merita 50 euro. 1
edy_wheazel Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Din cate vad in poza in chitara aia s-a umblat, are tot felu' de switch-uri ciudate, deci partea cu "originala si virgina" este pierduta. Spune-i ca-i dai 100 de lei pe ea sau il lasi sa se faca de ras pe olx sau tocmai.
Kibis44 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Spune-i ca-i dai 1 set de corzi si sa-ti mai dea el diferenta Lasand gluma, nu pare a fi cine stie ce, merita un 150-200, dar nu mai mult. Aceste lucru in care zice ca este la comanda este mai mult o abureala in care incearca sa profite de oameni. Edited January 1, 2015 by Kibis44
Recommended Posts