costin517 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ma gandeam sa imi iau si eu un ukulele, dar nu sunt foarte convins. Ce parere aveti de instrumentul asta ?
costin517 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 (edited) Ah. Mersi ) . Daca mai e cineva care are o alta parere sau care poate argumenta, as fi tare curios. Edited November 21, 2014 by costin517
Nenea Rau Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Sa fie lemnul uscat ca sa arda bine. Da un plus de valoare. Calorica. 1
Razvan S. Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Si pe langa astea de mai sus, nu e buna decat pentru metale 8
andydufresne Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Imi place, m-am tot gindit sa-mi iau si eu una. Din pacate, tocmai mi-am luat o chitara, asa ca nu pot sa justific forurilor superioare inca o achizitie Mi se pare super portabil, foarte potrivit pentru copii daca aveti pe acasa, usor de schimbat si testat diverse acordaje, numai bun pentru idei de zdranganit care-ti trec prin cap pe moment etc. Inca ma mai gindesc daca nu am facut o greseala ca nu am cumparat o Yamaha, era o promotie care includea ukulele la cumpararea unei chitare.
Cosminuke Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Salut, Am inceput sa invat chitara de vreo 3 ani , insa de 2 ani ma distrez cu ukulele. Recomand tuturor pentru este mic, incape sa-l pui oriunde, sa-l duci cu masina cu avionul, in rucsac.... Poti canta de la hip hop la rock, de la pop la blues, de la country la jazz, de la funck la punk chiar si populara merge bine. O alta faza interesanta este ca fiind mic, oriunde mergi produce veselie, oamenii nu prea au asteptari mari de la un ukulele insa la sfarsit sunt captivati. Spor la cantat!
karpi Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Si pe langa astea de mai sus, nu e buna decat pentru metale Nu prea are succes cu ukulele are doar 2,288,482 vizionari ....
Pestritu' Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 E unul din cele mai distractive instrumente pe care am pus mana. Plus ca atunci cand ai o ukulele in mana toti cred ca esti cel mai ciumeg om.
Recommended Posts