www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pestritu'

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Roman

Other Information

  • Band
    -

Pestritu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pai inca strang banii si nu e nevoie sa ma grabesc. Ce mi-ai recomanda si cat m-ar costa?
  2. Salut! Da, o sa am un coleg la tobe acustice si unul la la bas. Cred ca in principal o sa cantam rock, metal, punk si alte chestii de genul asta. Pe langa asta am gasit doua amplificatoare: un Roland Cube 40 GX la 880 de lei si un Boss Katana 50 la 900 de lei. Ambele sunt noi si am vazut ca mi-au fost recomandate de unii. Ce spuneti?
  3. Salut! Cant de ceva timp la chitara si voiam sa imi incep o trupa cu niste prieteni, in care sa cant la chitara electrica. Singura problema este ca la momentul actual am doar un amplificator de 3W(mai exact un Vox Mini3 G2) si nu cred ca este destul de puternic. Ce amplificatoare imi puteti recomanda? Ma gandeam sa cumpar un Fender mustang (II sau III) dar nu stiu daca e destul de puternic pentru concerte si repetitii.
  4. E unul din cele mai distractive instrumente pe care am pus mana. Plus ca atunci cand ai o ukulele in mana toti cred ca esti cel mai ciumeg om.
  5. Imi amintesc ca m-am apucat de cantat la chitara de la 10 ani si am luat lectii 1 an sau 2, dupa care am invatat invatat teorie, melodii si alte chestii de pe internet. Nu am avut un anumit motiv care sa ma faca sa vreau sa invat. Pur si simplu m-am gandit eu intr-o zi ca vreau sa invat sa cant la chitara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.