iulian Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Uitati, as dori sa imi exprim parerea in legatura cu un aspect "picant", daca doriti sa ii spunem asa. Si anume, fake-urile. Este in regula sa cumperi produse Fake, cum ar fi un Fender fake sau un Gibson fake? Este in regula sa vinzi fake-uri? Eu sunt total, 100% impotriva cumpararii sau vinderii fake-urilor, oricat de bun ar fi acesta. Aici ma refer la acele fake-uri facute in Asia , cu un logo fals Gibson(care arata jalnic, de altfel) , cu cutaway-ul gresit, doze proaste, metric bridge , etc. Astea-s chitari pe care eu unul, nu le-as putea cumpara, si pe care nici nu le-as putea vinde, pentru ca asta ar insemna sa sfidez o companie reala, importanta , de instrumete muzicale care chiar produce ceva de calitate. Ce as face daca in posesia mea ar intra un fake? Ei bine, l-as dona impreuna cu un amplificator mic de studiu plus un cablu unui orfelinat sau unei scoli, sau unui copil tare pasionat care ar dori sa studieze pe una "care chiar arata ca no.1 -ul lui Page!".. Nu cred ca o replica de les paul, cu un logo propriu , construita fara ganduri legate de vanzare ar trebui considerata fake. Mai ales daca logo-ul este unul fara legatura cu Gibson. Ce pareri aveti? nu mai bine ne canti ceva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Puteti sa nu va mai certati pentru un subiect de rahat? Ca nu are nimeni de demonstrat nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Si anume, fake-urile. Este in regula sa cumperi produse Fake, cum ar fi un Fender fake sau un Gibson fake? Este in regula sa vinzi fake-uri? Ce pareri aveti? este in regula sa canti cover-uri la bodega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Adevaru' ii ca intotdeauna am apreciat site-urile din China care-ti vand chitari si chiloti. Diversitate, ce mai! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemmy Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=saHmS_gOuvg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts