www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

horisca

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Gear
    Gibson, fender

horisca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. perioada de glorie a studio urilor? bafta la vanzare
  2. la pretul spus de tine, poti lua un gibson les paul studio de pe ebay care ar avea headstockul crapat(reparatie usoara).. personal sunt contra chibson, dar na, gusturile nu se discuta.. spor la cautare
  3. de ce nu o firma care nu e fake? Harley benton macar? sau orice altceva fata de chibson Copiile chinezesti ieftine cu gibson pe headstock care n au treaba cu gibsonul sunt extrem de proaste, mai bine iei un epiphone zau..
  4. mama cat de fain arata... Zici ca e un phaez
  5. da, sper ca lumea isi da seama ca aici nu este vorba despre brand..totusi. fiecare chitara este pana la urma, unica, iar asa cum unele de brand sunt praf , si altele mai putin cunoscute sunt extraordinare. Chitari foarte faine, extrem de fine , de care nu a auzit multa lume? DiPinto guitars. Cautati-le.. aici nu era vorba despre brand, ci despre fake-uri.. eu unul mi-as lua orice epi fata de un chibson..dar asta e opinia mea. Weekend placut in continuare!
  6. eu nu ma refeream la copii 100% perfecte, ci la cele de calitate proasta din Asia.. Una e o replica de burst facuta de un master luthier, alta e o copie deloc exacta sau mai stiu ce produsa in Asia.. si nu e nicio problema, ci zic doar ca eu unul nu as vinde un fake.. inteleg ce vrei sa spui, dar sunt doua chestiuni diferite, asa cred cel putin.. si da , ma refeream ca ar fi o problema sa vinzi un fake daca il pretinzi ca fiind original .
  7. Uitati, as dori sa imi exprim parerea in legatura cu un aspect "picant", daca doriti sa ii spunem asa. Si anume, fake-urile. Este in regula sa cumperi produse Fake, cum ar fi un Fender fake sau un Gibson fake? Este in regula sa vinzi fake-uri? Eu sunt total, 100% impotriva cumpararii sau vinderii fake-urilor, oricat de bun ar fi acesta. Aici ma refer la acele fake-uri facute in Asia , cu un logo fals Gibson(care arata jalnic, de altfel) , cu cutaway-ul gresit, doze proaste, metric bridge , etc. Astea-s chitari pe care eu unul, nu le-as putea cumpara, si pe care nici nu le-as putea vinde, pentru ca asta ar insemna sa sfidez o companie reala, importanta , de instrumete muzicale care chiar produce ceva de calitate. Ce as face daca in posesia mea ar intra un fake? Ei bine, l-as dona impreuna cu un amplificator mic de studiu plus un cablu unui orfelinat sau unei scoli, sau unui copil tare pasionat care ar dori sa studieze pe una "care chiar arata ca no.1 -ul lui Page!".. Nu cred ca o replica de les paul, cu un logo propriu , construita fara ganduri legate de vanzare ar trebui considerata fake. Mai ales daca logo-ul este unul fara legatura cu Gibson. Ce pareri aveti?
  8. era de la faptul ca nu erau perfect acordate, oricum valurile de sunet erau foarte subtile//
  9. hey lume, intrebare aici. Deci si pe fender si pe gibson ul meu (intonate f bine, acordate bine) se mai intampla sa aud asa un sunet ca un tremolo, un wah wah cand cant acorduri sau 2 note simultan. de ex pe gibson se aude aceasta oscilatie de sunete la acordul la major, pe fender se aude cantand sol fret 7 si si fret 10 simultan.. acordate f bine. daca eu cant notele separat, sunt perfect in tune. nici asa nu suna out of tune, dar se aude aceasta oscilatie. e de la tehnica mea?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.