ADIDAS Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) Cele mai multe voturi le-a adunat backingtrack-ul de modern rock. Mult spor la improvizat pe el Modern rock Backing Track (A) _ 140 Bpm.mp3 Edited July 28, 2014 by ADIDAS
ADIDAS Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 hum... "This video is private" Foarte interesant.
ADIDAS Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 Frumos, imi place. Nu ma asteptam sa vina asa rapid. 1
mike_KidLazy Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Marfa, manbearpig ! Cat timp avem la dispozitie pentru duelul asta? Poate apuc si eu sa chitaresc ceva...
lefmir Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ba da' voua numai de roakareala va arde? nu mai dati si altora un os de ros? Data viitoare fara poll, in sistem de rotativa guvernamentala, please. 1
ADIDAS Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 (edited) Marfa, manbearpig ! Cat timp avem la dispozitie pentru duelul asta? Poate apuc si eu sa chitaresc ceva... Trei saptamani ca am zis ca il lasam ca pe pe cel de dinainte. Nu e corect sa schimbam regulile jocului din mers. Ba da' voua numai de roakareala va arde? nu mai dati si altora un os de ros? Data viitoare fara poll, in sistem de rotativa guvernamentala, please. Lefmir pentru urmatorul duel va fi pusa propunerea ta din start. Abia astept sa te aud cantand pe pohta ce-ai pohtit. Edited July 28, 2014 by ADIDAS
lefmir Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Lefmir pentru urmatorul duel va fi pusa propunerea ta din start. nu nu nu...nu e corect asa. Ca pana la urma interesul este sa participe cat mai multa lume, nu x sau y, ar fi egoist. O sa incerc sa trag ceva peste bt, sa vedem daca-mi place ce iese.
ADIDAS Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 nu nu nu...nu e corect asa. Ca pana la urma interesul este sa participe cat mai multa lume, nu x sau y, ar fi egoist. O sa incerc sa trag ceva peste bt, sa vedem daca-mi place ce iese. A avut destule voturi si propunerea ta si oricum daca le pun io din oficiu cum crezi ca o sa fac? O sa astept sugestii. Tu esti primul pe lista. O sa astept si de la ceilalti. Daca nu backingtrack atunci gen, stil, artist, orice. 1
Razvan S. Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Hai ca incerc si eu ceva sapt asta sper Not my cup of tea dar e ok 2
ADIDAS Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Sa il mai asteptam pe Mesia sau se na luam gandul de la el?
sam Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Bai, ce am stricat petrecerea. Chiar nimeni? Te comporti de parca ai fi pe un forum de chitaristi... Sa-ti fie rusine
lefmir Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Bai, ce am stricat petrecerea. Chiar nimeni? Feeeelicitari, ai castigat din oficiu!!!! Te comporti de parca ai fi pe un forum de chitaristi... Sa-ti fie rusine Sari cu un improv, daca tot.
ADIDAS Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 (edited) Bai, ce am stricat petrecerea. Chiar nimeni? Nu ai stricat tu petrecerea dar democratia nu e buna in Romania. O sa ma bag si io cu ceva in curand dar nu la nivelul tau. Oricum merci foarte fain pt ce ai bagat. Super misto, chiar daca ma repet. Poate chiar maine postez si io ceva mai vad. P.S. mi-am invatat lectia va asigur. Edited August 8, 2014 by ADIDAS
ADIDAS Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Am bagat si io ceva da' o iesit ca pixu'. Nu ma mai obosesc sa mai trag alta ca si asa nu-s io chitarist. duel_Osteporoza-ADIDAS2.mp3 1
ADIDAS Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Sper ca de Luni in noul format va avea mai mult succes.
ADIDAS Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Duelul s-a terminat. Manbearpig a castigat clar.
Recommended Posts