www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Headliner---JAZZ

Recommended Posts

Posted

in sfarsit reusesc sa strecor printre piesele de rock o latura care ma reprezinta :):)

este un concert live al trupei Headliner in Timisoara

Componenta:Ovidiu Cristian-tobe(tobarul trupei Desperado),Dan Georgescu-bas("bebelusul" trupei pentru ca are numai 17 ani)),Zsolt Molnar-marimba(acum) electrica,Levente Gyarfas-clape si un eu-chitara

din pacate sonorizarea nu ne-a ajutat la calitatea audio,dar noroc cu mixerul digital al nostru care ne-a mai ajutat cat de cat :)

enjoy them!we hope!

prima piesa:Victor Bailey-Low Blow(prelucrare)

a doua piesa:o piesa cu teme de standard de jazz

Headliner_Low_Blow.mp3

Headliner_2_10.mp3

Guest Baumwolle
Posted

E tare frumos, nici nu ma asteptam sa fie altfel. Jazz bun! :)

Posted

thanks friends!de la anu o sa reluam serios activitatea trupei.ne-am gasit si un manager de la care asteptam sa rezolve o activitate concertistica intensa.vom ajung e si in bucuresti sa cantam sunt sigur de asta.sper ca atunci cand vin la buc sa am ocazia sa va cunosc pe cat mai multi forumisti :)

Posted (edited)

in sfarsit reusesc sa strecor printre piesele de rock o latura care ma reprezinta :(:)

este un concert live al trupei Headliner in Timisoara

Componenta:Ovidiu Cristian-tobe(tobarul trupei Desperado),Dan Georgescu-bas("bebelusul" trupei pentru ca are numai 17 ani)),Zsolt Molnar-marimba(acum) electrica,Levente Gyarfas-clape si un eu-chitara

din pacate sonorizarea nu ne-a ajutat la calitatea audio,dar noroc cu mixerul digital al nostru care ne-a mai ajutat cat de cat :)

enjoy them!we hope!

prima piesa:Victor Bailey-Low Blow(prelucrare)

a doua piesa:o piesa cu teme de standard de jazz

Asta da frate!!! :)

Sunteti tari... dar sa nu mai aud ca ati fost la TM si aflu ulterior ca ma duc la Oradea si primiti fiecare un sut in cur cum n-ati mai vazut nici in filme!!! B););):o

Te rog mario cand mai veniti scriem un mesaj personal!!!

Edited by Monyo
  • 2 weeks later...
Guest Lev_Nicolaevici
Posted

low blow e jazz din ala experimental, dar cealalta imi place :) iz good

Posted

Foarte foarte tare! Va asteptam si aici :) ! Genial!!!

Guest arosulescu
Posted (edited)

mario mario.. cum dracu sa facem noi s=o punem de un duo... sau un trio daca vine si neuro....?

Edited by arosulescu
Posted

Daca imi amintesc bine odata ati fost si in Tg-Mures de zilele orasului. A fost fff tare si ce de lume s-a strans :) . Foarte frumos, va mai asteptam!!!

Posted
mario mario.. cum dracu sa facem noi s=o punem de un duo... sau un trio daca vine si neuro....?

nu ma asteptam sa mai scrieti careva ca doar e jazz,jazzul nu e f apreciat la noi.nus cum facem draga andrei,dar iti promit ca o facem cumva.ar fi pacat sa nu facem ceva ca vremea cam trece si ne-om trezi bosorogi fara chestii lasate in urma.mi-as dori sa facem ceva cu neuro. sa nu uitam ca el a fost inaintea mea in trupa headliner,deci respecte pt el.

Guest hututui
Posted
Am mai postat o bucata video cu headliner in veche componenta,o cantare ce a avut loc la festivalul de jazz la sibiu in 8 mai.Atmosfera a fost una incredibil de buna.

Partea video o puteti gasi aici.

1. e incredibil ca se intampla astfel de lucruri frumoase in Romania. mi-a placut si cum ati cantat si faptul ca stiti sa faceti atmosfera misto (baiatul ala cu chiatar vad ca e maestru de ceremonii!). as vrea sa va vad si prin bucuresti (stiu ca e departe si ca au intervenit modificari, dar eu tot sper.....)

2. am ramas mut cand am vazut varianta live a piesei "Rocky shore ( ma rog, pasajul respectiv...). bravo tie, tine-o tot asa, nu am nimic de criticat ci numai laude. esti fenomen!

Guest hututui
Posted
va astept si prin constanta, oricand :)

sau macar prin Piatra Neamt (nu imi mai tace gura in seara asta :) )

Guest arosulescu
Posted

am vazut site ul tau ... foarte misto mi-am dorit si io sa am unu da ... nu s-a putut

Posted

ye man, le-ai masterizat fain...astept video-u'... ma bucur d voi, astept sa n vdm...(imi mai aratzi niste arpegii :))