mario_d Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 in sfarsit reusesc sa strecor printre piesele de rock o latura care ma reprezinta este un concert live al trupei Headliner in Timisoara Componenta:Ovidiu Cristian-tobe(tobarul trupei Desperado),Dan Georgescu-bas("bebelusul" trupei pentru ca are numai 17 ani)),Zsolt Molnar-marimba(acum) electrica,Levente Gyarfas-clape si un eu-chitara din pacate sonorizarea nu ne-a ajutat la calitatea audio,dar noroc cu mixerul digital al nostru care ne-a mai ajutat cat de cat enjoy them!we hope! prima piesa:Victor Bailey-Low Blow(prelucrare) a doua piesa:o piesa cu teme de standard de jazz Headliner_Low_Blow.mp3 Headliner_2_10.mp3
Guest Baumwolle Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 E tare frumos, nici nu ma asteptam sa fie altfel. Jazz bun!
ilun Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 suna foarte misto, a jazz modern...multa bafta trupei, sper sa va vad odata si prin bucuresti
mario_d Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 thanks friends!de la anu o sa reluam serios activitatea trupei.ne-am gasit si un manager de la care asteptam sa rezolve o activitate concertistica intensa.vom ajung e si in bucuresti sa cantam sunt sigur de asta.sper ca atunci cand vin la buc sa am ocazia sa va cunosc pe cat mai multi forumisti
Guest Monyo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 (edited) in sfarsit reusesc sa strecor printre piesele de rock o latura care ma reprezinta este un concert live al trupei Headliner in Timisoara Componenta:Ovidiu Cristian-tobe(tobarul trupei Desperado),Dan Georgescu-bas("bebelusul" trupei pentru ca are numai 17 ani)),Zsolt Molnar-marimba(acum) electrica,Levente Gyarfas-clape si un eu-chitara din pacate sonorizarea nu ne-a ajutat la calitatea audio,dar noroc cu mixerul digital al nostru care ne-a mai ajutat cat de cat enjoy them!we hope! prima piesa:Victor Bailey-Low Blow(prelucrare) a doua piesa:o piesa cu teme de standard de jazz Asta da frate!!! Sunteti tari... dar sa nu mai aud ca ati fost la TM si aflu ulterior ca ma duc la Oradea si primiti fiecare un sut in cur cum n-ati mai vazut nici in filme!!! Te rog mario cand mai veniti scriem un mesaj personal!!! Edited December 16, 2006 by Monyo
s0rin Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Foarte , foarte frumos. bravo mario , bravo headliner. keep 'em comin' mario.
mario_d Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 (edited) am ales aceleasi 2 bucati remasterizate.calitatea sunetului incepe sa fie acceptabila.merci pt aprecieri and enjoyHeadliner___Low_Blow_remaster.mp3 Edited December 28, 2006 by mario_d
mario_d Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 iata si a doua bucata Headliner___2_10_remaster.mp3
karpi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 frumos , succes din pacate nivelul pianului nu se poate ridica daca nu a fost tras pe canale separate ,in rest e OK
Guest Lev_Nicolaevici Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 low blow e jazz din ala experimental, dar cealalta imi place iz good
midnight rider Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 cover dupa Victor Bailey,uau,iata ca am ajuns sa o traiesc si pe asta.EXCELENT,mariod nu ma asteptam sa ai frazare de bebop asa buna,felicitari.5stars
mario_d Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 (edited) cover dupa Victor Bailey,uau,iata ca am ajuns sa o traiesc si pe asta.EXCELENT,mariod nu ma asteptam sa ai frazare de bebop asa buna,felicitari.5stars Merci tare fain Rares.Ma bucur mult ca iti place Edited January 3, 2007 by mario_d
Mr.Fritz Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 misto cover-ul dupa Victor Bailey am avut sansa sa il vad la un festival de Jazz pe Victor in BV si am ramas masca Bravo si bafta multa sa imi dai un PM daca treceti prin BV sa vin sa va vad
Guest miky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Foarte foarte tare! Va asteptam si aici ! Genial!!!
Guest arosulescu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 (edited) mario mario.. cum dracu sa facem noi s=o punem de un duo... sau un trio daca vine si neuro....? Edited January 12, 2007 by arosulescu
Guest lehel Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Daca imi amintesc bine odata ati fost si in Tg-Mures de zilele orasului. A fost fff tare si ce de lume s-a strans . Foarte frumos, va mai asteptam!!!
mario_d Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 mario mario.. cum dracu sa facem noi s=o punem de un duo... sau un trio daca vine si neuro....? nu ma asteptam sa mai scrieti careva ca doar e jazz,jazzul nu e f apreciat la noi.nus cum facem draga andrei,dar iti promit ca o facem cumva.ar fi pacat sa nu facem ceva ca vremea cam trece si ne-om trezi bosorogi fara chestii lasate in urma.mi-as dori sa facem ceva cu neuro. sa nu uitam ca el a fost inaintea mea in trupa headliner,deci respecte pt el.
Elethan Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maestre mereu ma lasi masca.Felicitari, expresivitate si frazare excelenta.Iar basistul vostru in ciuda varstei canta de rupe.Sa-i transmiti toate aprecierile
mario_d Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Am mai postat o bucata video cu headliner in veche componenta,o cantare ce a avut loc la festivalul de jazz la sibiu in 8 mai.Atmosfera a fost una incredibil de buna. Partea video o puteti gasi aici.
Guest hututui Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Am mai postat o bucata video cu headliner in veche componenta,o cantare ce a avut loc la festivalul de jazz la sibiu in 8 mai.Atmosfera a fost una incredibil de buna.Partea video o puteti gasi aici. 1. e incredibil ca se intampla astfel de lucruri frumoase in Romania. mi-a placut si cum ati cantat si faptul ca stiti sa faceti atmosfera misto (baiatul ala cu chiatar vad ca e maestru de ceremonii!). as vrea sa va vad si prin bucuresti (stiu ca e departe si ca au intervenit modificari, dar eu tot sper.....) 2. am ramas mut cand am vazut varianta live a piesei "Rocky shore ( ma rog, pasajul respectiv...). bravo tie, tine-o tot asa, nu am nimic de criticat ci numai laude. esti fenomen!
Guest hututui Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 va astept si prin constanta, oricand sau macar prin Piatra Neamt (nu imi mai tace gura in seara asta )
Musaro Adriano Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 super piese, super tecnica,gustul musical deosebit si super baiat. bravo. tot inainte asa si sincere felicitari. Ce sa zic,astept un live prin capitala. numai bine si respect!!!
Guest arosulescu Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 am vazut site ul tau ... foarte misto mi-am dorit si io sa am unu da ... nu s-a putut
Guest Gabytz Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ye man, le-ai masterizat fain...astept video-u'... ma bucur d voi, astept sa n vdm...(imi mai aratzi niste arpegii )
Recommended Posts