www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dncrash

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3553 profile views

dncrash's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Ai simtit nevoia sa dai un reply 3 luni mai tarziu si sa incepi cu 'in viata reala', de parca autorul topic-ului e din desene animate. E bine ca exista cineva ca tine care sa decida pe ce meriti sa-ti pierzi timpul si pe ce nu.
  2. Vad ca link-ul de pe site-ul ESP a expirat. Noul link cred ca e asta. Mai adaug si ca pretul este negociabil. Pentru cei interesati, nu ezitati sa ma contactati pentru o proba, mai multe poze, etc. Accept si schimburi cu o chitara pe dreapta.
  3. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0735655551 Link producator: http://www.espguitars.co.uk/guitars-ltd-ex50.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o chitara LTD EX-50 lefty. Am cumparat-o de pe forum intr-o stare estetica destul de proasta cu vopseaua sarita and shit asa ca i-am dat vechiu finish jos si am finisat-o cu Tru Oil. In rest este foarte usoara, are actiunea ok, freturile fresh, fara urme de uzura, dozele originale, ...alte chestii de mentionat nu-mi mai trec prin cap. Se poate vedea si proba in Bucuresti.
  4. A venit momentu sa postez si obligatoriile poze facute cu telefonu.
  5. Este primul model HT5, cel fara reverb si difuzor de 10".
  6. Pret: 1300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0735655551 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand combo Blackstar HT5 in stare foarte buna. Nu prea l-am folosit fiindca am vecini foarte sensibili. Nu are defecte tehnice sau estetice. Pret: 1300 Ron.
  7. Si eu m-am chinuit cu chestia asta. Am vazut o explicatie pe youtube care spunea sa acordezi E-ul gros mai intai, apoi E-ul subtire si B-ul, apoi A, G si D. Cica in ordinea asta ar fi mai usor. Eu asa am facut si nu stiu cat de mult m-a ajutat tehnica asta dar eventual se acordeaza. Mai trebuie sa tii cont si daca atunci cand se dezacordeaza "celelalte din urma" cum ai zis tu, sunt flat sau sharp, ca sa poti sa compensezi un pic de la inceput acordand corzile un pic peste masura.
  8. Eu am dat un google search si peste tot scrie ca in studiile facute nu s-a demonstrat o legatura intre artrita si trosnitul degetelor. http://www.scientifi...research&page=2 Am cautat si pe forum dar n-am gasit topicuri despre asta. Lol, si un citat dintr-un articol de pe bbc despre subiectul asta: “The chief morbid consequence of knuckle cracking would appear to be its annoying effect on the observer.”
  9. OMFG ce retardat. Cica "de marun faiv ai auzit, de coldplay...". Vreau sa-l lovesc p-ala.
  10. Vreau si eu cateva sa vad cum sunt.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.