www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

LivOO

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LivOO

  1. fix asa am facut si eu: cablu, amp, surubelnita, bang! concluzia: doza se aude oricum ar fi selectorul, dar un mare twist gasit dupa ce am scris post-ul initial: daca scot bateria (sunt active) si le lovesc cu surubelnita, se aud corect, neck in pozitia de neck, bridge in pozitia de bridge si amandoua pe mijloc; se aud mai incet evident, m-am dus cu gain-ul sus de tot, dar sunt legate corect; problema apare in momentul cand le alimentez (cand pus plus-ul de la baterie acolo unde zic ei sa il pun)
  2. salut! am un set de EMG-uri pe care le-am pus in ESP-ul meu, 81/60, kiturile solderless si am urmat intocmai pasii din instructiuni, cei din video-urile de pe net, insa orice as face dozele se aud simultan, indiferent de pozitia selectorului. cand masor cu multimetrul totul e ok, comunica exact caile care trebuie, insa tot asa se aude; am deconectat bridge-ul de tot, adica am scos-o fizic de pe chitara, iar neck-ul se aude tot timpul, oricum as pune switch-ul. a mai patit cineva?
  3. Pret: 0 RON Localitate: bucuresti Contact: 0726113803 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi e primit cadou, dar nefolosit; l-am probat doar o data, dar sunetul nu e pe placul meu si nici nu are mod clean, are doar distors si distors cu delay, ton, gain, volum.... il vand cu 100 de lei. se poate folosi atat cu casti cat si legat la un amplificator; are si aux in, ca sa pui beat-uri din telefon, ma gandesc... repet, ca sa nu fie confuzii: nu are mod clean. suna exact ca aici:
  4. ofer 80 de lei pt delay; daca e ok, da un semn, 0726113803 mersi
  5. il vreau eu. deoarece nu ai numar de tel, suna tu la 0726113803 mersi
  6. salut, dai MXR si delay-ul pe chitara de la mine?
  7. Pot da 300! Daca ai drum pe la Bucuresti, ia-l cu tine!
  8. Nu vreau prin posta sau curier, as prefera personal sau prin vreun prieten
  9. Pot oferi 180 plus transport la Bucuresti, sau 200 daca ai vreun prieten care vine incoace.
  10. Daca ajungi prin bucuresti, ia-l cu tine si suna la 0726113803. Mersi
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.