www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BogdanGuitar

Active Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Strats, PRS, Johnson Les Paul, Marshall JCM2000 TSL100, Boss GT8, Ibanez WD7,Hardwire DL8, Marshall VS100, Blackstar HT Dual, Ibanez VA3 Virtual Amp, doua maini obosite :)

Recent Profile Visitors

7099 profile views

BogdanGuitar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

9

Reputation

 1. Salut, sunt in cautarea unui block de tremolo stil Floyd Rose (am o chinezarie) cu inaltimea de 42 mm preferabil, e posibil insa sa faca treaba si unul de 37mm. Momentan am unul de 34mm si arcurile freaca in cavitate. Va multumesc.
 2. Foarte misto ampul. Am si eu dar nu il vand Are un clean neasteptat de misto de la un Marshall. Canalele de drive sunt specifice Marshall, merge de la un crunch la un high gain potrivit sa zicem pentru metale mai oldschool, dar cu acordaje mai neortodoxe.. cred ca face fata si la chestii mai moderne.
 3. Harley benton jackplate a mai ramas doar o bucata, s-a rezolvat si cu tremolo-ul in 2 puncte. La schimb m-ar interesa un set de cheite negre, 6 in linie.
 4. Am rezolvat intre timp si cu jack-ul de mai sus, adaug pentru cine are nevoie de un set potentiometri de 25K (pentru doze active). Unul din ei este cu push-pull. Potentiometrii sunt dati jos de pe o chitara Kramer aproape noua, deci nu au fost mult folositi. Pret - 50 lei ambele. Prefer sa le dau impreuna, deci nu am un pret pe bucata.
 5. Tot in ideea de schimb, as mai avea nevoie de o mufa jack modelul din poza, preferabil pe argintiu, dar merge si pe orice alta culoare.
 6. Mi-am cumparat potentiometrii, la schimb mi-as dori un sistem de tremolo in 2 pcte, cu pivoti si maneta cu tot, distanta intre corzi 54mm, distanta intre pivoti nu conteaza. Multumesc.
 7. In urma unei mici curatenii in sertarul cu de toate, scot la vanzare/schimb urmatoarele: Bridgeplate telecaster - 50 lei Potentiometri Allparts 500K, push-pull 50 lei (prefer sa ii dau la set, dar putem discuta si pe bucata) noi, sigilati Harley benton jackplate - pentru telecaster sau les paul - 10 lei bucata (sunt 3 bucati, se dau si separat), noi, sigilate. La schimb mi-as dori 1 sau 2 potentiometri de 500k, logaritmici, cu split shaft, dimensiune normala (nu mini), cu filetul de diametru 8mm si lungime filet 9-10mm. Multumesc.
 8. Intre timp, fortat de imprejurari am dat si ore prin skype (desi nu sunt mare fan). Deci se poate si asa, pentru cei interesati.
 9. Ofert lectii de chitara electrica si acustica in Cluj Napoca, nivel incepator si mediu. Lectiile se desfasoara la domiciliul clientului. Mai multe detalii si programari la telefon 0721201021. Bogdan.
 10. Salut, te rog sa il rezervi pentru mine. Ai si PM. Mersi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.