www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

marcel

Veteran
 • Content Count

  1317
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

91 Excellent

About marcel

 • Rank
  I am a Christian!

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Gear
  fender strat, fender amp., epiphone ej200,clapa, etc...

Recent Profile Visitors

12586 profile views
 1. salut, pentru ca nu s-a vandut, iar eu nu mai am chitara electrica, as dori sa il ofer la schimb cu o chitara acustica, ceva apropiat ca valoare. adaug aici link catre poze si alte detalii. numai in Bucuresti va rog, are 30 de kg. pentru cine vrea, il dau in cutie este ca nou. cer scuze pentru spatiul ocupat rgc-ului.
 2. se poate sterge, incide, anuntul nu mai este valabil. multumesc rgc
 3. vandut, se poate inchide. multumesc regece
 4. nu vrea nmeni un amp pe lampi foarte bun? si la un pret foarte bun??hai a plec si e pacat de el
 5. ESTE VALABIL. NU PREA INTRU PE FORUM. TE ROG SUNA-MA.
 6. ULTIMUL PRET 1000 DE LEI. MAI IEFTIN NU SE DA.
 7. VANDUT, SE POATE INCHIDE. MULTAM RGC!
 8. salut. vand si acest Sonoran cu Husa Fender, doza Fshmann si stare impecabila. pretul este negociabil. se poate vedea in zona Dristor sau Unirii. Nu am alte poze, sunt la munca, sa nu va suparati daca las aici link catre olx. multumesc https://www.olx.ro/oferta/fender-sonoran-IDb2zQ5.html
 9. salut ma despart de chitara asta cam incruntat. dintre toate cate am avut, asta mi-a placut cel mai mult inutil sa ma spun ca este un mexican super calitativ, cu un sound potrivit pentru blues...cal putin asta incerc eu sa cant cant am vreme. se da asa cum se vede, este impecabil, vine cu toc. daca nu se vinde, va pleca cu mine pe alte meleaguri. se poate vedea in zona Dristor sau Unirii. alte detalii le povestim la telefon .
 10. Salut, vand acest amp, full lampa, ditamai vaca, are 28 kg este ca nou, l-am folosit doar in casa, la volum foarte mic. de cand l-am luat cred ca l-am folosit in jur de 5-6 ore in total...din lipsa de timp. nu l-as da, dar trebuie sa ma despart de sculele atat de dragi mie pe motiv de emigrare. se poate proba in zona Dristor, sector 3 Bucuresti nu am cum sa pun un clip, sa ma dau mare ce talente muzicale am, dar cine este interesat, sunt pe youtube o multime de reviewuri. Il dau in cutia originala, cu footswitch original. chiar arata ca nou, fara niciun fel de probleme.
 11. vandut! multumesc RGC
 12. PRET NOU- 900 LEI. UN INSTRUMENT IMPECABIL
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.