www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Demos

Veteran
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Demos

  1. Hello! Sunt interesat sa cumpar un behringer super fuzz sau un rusty fuzz. Ma puteti contacta aici sau la telefon. Thanks !
  2. Salutare Cosmin , Ma bucur pentru grija purtata, dar nu degeaba am ales aceasta chitara . Am motivele mele . O seara placuta ! Sebastian
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_sc_450plus_vb_vintage_series.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Sunt interesat sa cumpar un Harley Benton SC-450 Plus . Astept oferte aici sau pe PM . Multumesc !
  4. Universul intr-o coaja de nuca - Stephen Hawking
  5. Vand husa de claviatura 76 de taste de la BodyGlove . Husa a fost folosita o singura data in afara locuintei . In rest am tinut o chitara in ea . Merita vazuta starea este impecabila . Pretul este de 100 lei negociabil in limita bunului simt . Sunt din Galati . Contact aici sau 074 6280693 . http://www.esound.ro/images/Keyboard_76_Green_big.jpg
  6. Daca vrei sa te joci decent ce a aparut nou , nu sugerez placa pe 64 biti . Zilele astea m-am jucat cu ceva laptopuri si se vedea diferenta . In plus 520M este o placa mai veche de clasa a3-a . As opta pentru 525m sau chiar 540m , cum si intentiontez . Am gasit un Asus cu i5 si 540 m , la 2700 lei si un Acer cu acelasi procesor si aceeasi placa video la 2500 de lei . Am ramas surprins cand am vazut ca Acer-ul are mai multe lucruri in plus decat Asus-ul . Acum am auzit pareri si pareri... cei mai multi blameaza acer-ul pentru durata de viata scurta ( dar nimeni nu mi-a demonstrat , doar ce au auzit ei, au vazut etc ). Ma mai gandesc...daca se merita sa platesc 200 lei in plus pentru brand , si alte lucruri...Oricum, asus-ul sare cu mult bugetul , dar totusi iau in considerare . Astept pareri constructive .
  7. As fi recunoscator daca mi-ati spune modele exacte . nu branduri . Am mai luat in considerare inca ceva . As vrea sa ma cam feresc de placi video pe 64 biti . http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook-asus-x53sj_sx321d-i7-2630qm-500gb-4gb-nvidia-gt520m-l/
  8. Buna ziua dragi RGC-isti ! Vreau sa imi achizitionez un laptop nou , bugetul ar fi de maxim 25 de mlioane ( lei vechi ) . Nu vreau sa-l folosesc exclusiv pentru jocuri , dar as vrea sa se descurce decent la unele jocuri noi aparute . Acum vine marea dilema...am vazut un ACER Aspire 5750G , si multi blameaza brandul Acer . Am inteles ca se incalzeste destul de repede la jocuri , si materialul folosit este cam de proasta calitate , si de aici si durata de viata mica . Al doilea laptop care mi-a starnit interesul este HP Probook 4530s . Este un brand de renume si serios . Am vazut multe review-uri pe internet despre ambele modele si sunt destul de indecis. Asa ca cer si opinia voastra , despre aceste doua modele , si sa-mi spuneti cam ce alte optiuni as mai avea in categoria asta de pret . As vrea sa optez pentru un Intel core i5 , si o placa video destul de decenta . ( stiu ca am aspiratii mari dar bugetul este redus ) . Va multumesc si va doresc o zi buna !
  9. Demos

    Gata Cu Bacul!

    Mai nou acolo este martor . Care sta de obicei pe bancheta din spate .
  10. Demos

    Gaming Corner

    CS:S ? daca te pasioneaza jucatul in retea .
  11. Demos

    Gaming Corner

    A jucat cineva F.E.A.R. 3 ?
  12. Demos

    Gaming Corner

    FPS in general , CS:S , old CS 1.6 cateodata doar de fun pentru vremurile trecute . mai nou Black Ops , am incercat si Dead Space 2 , comp sa avem...ca jocuri sunt Imi amintesc cand jucam cu lord vektor cs:s , vorbeam cu gtalk si uitam sa mai iesim din joc...normal ca eram cei mai bun )
  13. Pedala asta..a fost preferata mea..daca as avea bani nu as sta pe ganduri
  14. Si mie imi aparea eroarea de mai sus . Se pare ca de vina era fisierul , am luat altul si a mers
  15. Mi-a placut , atat filmuletul cat si melodia , felicitari . Cu ce camera s-a filmat ?
  16. EJ 200 ar fi cea mai buna alegere , eu unul m-am indragostit de chitara asta acum vreun an... si mi-am zis ca daca ar fi sa imi cumpar o e-a ar fi EJ 200 . Marcel ( link ) are un EJ 200 si de fiecare data nu pierde ocazia sa o laude vorbeste cu el cel mai bine .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.