www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

y3kro

Newcomers
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2476 profile views

y3kro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Salut. Mai e disponibil anuntul? (stiu ca e vechi, dar intreb... :D).
 2. Salutare. Aveti un sample cu voi? Cum sunati? O zi buna.
 3. Salutare! Ne-am gasit in sfarsit vocal pentru un proiect mai vechi (de-acu 4-5 ani). Si-acu' ne cautam tobosar. E vorba de piesele astea: https://countkeerlay.bandcamp.com/album/unfinished-works-in-progress-with-an-ex-band Daca esti tobosar cu experienta, cat sa poti bate ca pe piesele de mai sus (sau mai bine! ) si esti interesat, sau stii vreun tobosar care s-ar putea baga, da-mi un mesaj aici sau pe y3kro@yahoo.com si vorbim. Sau ma poti suna la 0723 512 834. Multam!
 4. Ne-am gasit. Nu mai e de actualitate. Se poate inchide. Multumim.
 5. Buna. Daca mai e de actualitate anuntul tau, noi ne cautam solist(a). Detalii aici: https://forums.rgc.ro/topic/106255-cautam-vocal-bucurestipitesti/
 6. Salut. Noi ne cautam vocal (sau vocal/chitarist) daca te intereseaza sa fii in 2 proiecte (al tau si in al nostru)... https://forums.rgc.ro/topic/106255-cautam-vocal-bucurestipitesti/ Ce zici?
 7. Multumim! Ar suna si mai bine cu o voce, zicem noi... ))
 8. Suntem 3 tipi (zona de varsta 27-28 de ani) si putem canta ori in formula 2 chitari, 1 bas si tobe samplate ORI in formula 1 chitara, tobe, bas dupa cum e nevoie/ne decidem. Cantam de vreo... 12 ani de zile (chitari si bas) respectiv 5-6 ani (tobe). Stilu' muzical: la baza metal, DAR orice ne taie capu' cand compunem e ok. (De exemplu, pe piesele terminate si inregistrate in trecut avem vagi sau mai putin vagi influente swing, thrash, sludge, progressive, depinzand de ce piesa asculti... ). E trist sa te limiteze un gen, nu? Pe scurt, acu' 3 ani de zile sunam asa: https://countkeerlay.bandcamp.com/album/unfinished-works-in-progress-with-an-ex-band. Totul e inregistrat de noi, cu echipamentele noastre @ home. N-am gasit vocal sa faca versuri si sa traga voce, asa ca sunt doar instrumentale. Mentionez ca piesele din linku' de mai sus sunt pur demonstrative momentan pt. ca avem un prieten caruia i-am promis ca-i dam cat timp are nevoie ca sa lucreze pe ele. Dar suntem interesati sa lucram si cu un alt vocal pt. ca prietenul nostru nu are asa multa experienta si nu e nici "scolit" asa ca s-ar putea sa dureze cat ii ia "sa creasca" si nu vrem sa stam degeaba. Avem alte piese aproape gata (5-6), ceva alte piese evoluate si o groaza de riffuri pe care poate lucra noul vocal. Daca nu da rezultate treaba cu prietenu' nostru, evident ca si piesele din link devin disponibile. Din punct de vedere al felului de voce vrem: orice are volum, proiectie si tehnica buna, ATATA TIMP CAT NU E VOCE DE DEATH SAU BLACK (i.e. growl/scream/screech/insert GROH variation here etc.), no offense genurilor muzicale respective sau tehnicii vocale in cauza; pur si simplu nu vrem noi genu' ala de voce acum. Evident ca un timbru placut/interesant e de dorit... De asemenea, ar fi ideal sa faca vocalul versuri si sa stie ce vrea sa cante. Dar daca chiar nu se poate sub nici o forma, poate primi ajutor la partea de versuri. CONTACT: Andrei. Telefon: 0723512834. Mail: y3kro@yahoo.com. Cheers!
 9. Salut. Sunteti siguri ca nu mai cautati tobosar? C-as fi interesat eu daca nu... O zi buna
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.