www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Silver_Serpent27

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    Akrasiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silver_Serpent27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut Suntem o trupa din Bucuresti si cautam clapar pentru a ni se alatura proiectului. Repetitiile se tin de regula sambata dupa ora 15 in incinta Flaros. Avem doar piese originale si multe idei care trebuie ordonate. Trupe de referinta: Dark Tranquility, Moonspell, Tiamat, Amon Amarth, Behemoth, Samael, Saturnus, Satyricon, Paradise Lost, Amorphis, My Dying Bride, Lake of Tears, etc. Daca e cineva interesat, asteptam mesaj in privat.
  2. Salutare! Suntem o trupa din Bucuresti si cautam urgent chitarist/a si tobar/a. Genul abordat de noi este death metal melodic cu influente doom metal, gothic metal si black metal. Avem in prezent cateva piese originale si multe altele in lucru. Cautam oameni care sa isi cunoasca foarte bine instrumentul, dar chiar daca sunt incepatori si sunt pasionati de metal si dornici sa invete, putem avea rabdare si incerca. Repetitiile se desfasoara in fiecare sambata dupa ora 15. Daca este cineva interesat, asteptam mesaj aici pentru mai multe detalii. Trupe de referinta: Rotting Christ, Moonspell, Amon Amarth, Tiamat, Paradise Lost, Amorphis, Swallow the sun, Dark Tranquility, Saturnus, etc.
  3. Hypermetall, cerusem mesaj de la cei interesati. Numele trupei conteaza mai putin. Implicare asteptam si pasiune. Multumesc.
  4. Salut! Te intereseaza o trupa death metal melodic cu influente gothic/black?
  5. Salutare Suntem o trupa din Bucuresti in cautare de tobar. Genul pe care il abordam este death metal melodic cu influente gothic/black. Repetitiile se tin de regula sambata si este necesar a se cunoaste pedala dubla. Daca este cineva interesat, nu ezitati sa lasati un mesaj.
  6. Salut Suntem o trupa de power metal cu influente doom/gothic, suntem din Bucuresti si avem mare nevoie de tobosar.
  7. Salut Te intereseaza o trupa de power metal cu influente doom/gothic si vocal feminin?
  8. Salutare, Suntem trupa Waking Souls din Bucuresti. Genul abordat de noi este gothic metal cu influente doom metal si power metal. Avem piese proprii si multe altele in lucru. Daca esti interesat si poti veni la repetitii o data pe saptamana, adica sambata sau duminica, da-ne un semn aici sau pe facebook Raluca Spiridon. a dreadful end good.m4a
  9. Salut Trupa Tribute to The Cranberries din Bucuresti cauta chitarist, basist si tobar pentru a mentine mereu vii piesele trupei. Cei interesati pot lasa mesaj aici
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.