tsunami

Newcomers
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About tsunami

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  good metal

Other Information

 • Nume
  T-34
 • Scule
  plenty enough

Recent Profile Visitors

1,129 profile views
 1. Salutari Cautam un vocal pentru treaba metalica care sa fie determinat a face treaba serioasa si sa aiba ceva experienta. Oferta este pe masura. Detalii in pm
 2. Cautam om cu bass din Bucuresti

  Revine in actualitate. Vbm prin PM.
 3. Servus Se cauta omul caruia ii place metalul si care detine un bass din care poate scoate treburi serioase. Daca stie si cu vocea (un Glen Benton sau David Vincent nedescoperit), atunci se stringa bingo! Preferabil din Bucuresti sau imprejurimi, pasionat, serios, dornic de cantat si cum mult aplomb. Se ofera seriozitate, experienta, sala cu scule, piese proprii (+ceva cover-uri), posibilitatea de a face ceva aproape unic pe o raza de cel putin 100 km. Detalii prin PM.
 4. caut Sala De Repetitii

  Salut Suntem o trupa la inceput de drum care cautam un nou spatiu de repetitii decent din punct de vedere al dotarii si pretului, pe o perioada mai lunga de timp. Rog pe cei care au oferte serioase sa ma contacteze prin pm. O sa raspund la fiecare cat de repede se poate. Mentionez ca am facut acest topic din dorinta de a afla rapid de ofertele valabile si avantajoase, deoarece multe din anunturi nu mai sunt actualizate. Mersi!
 5. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  special BF deal: -200 ron
 6. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  up for Black Thursday!
 7. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  up: 600 euro
 8. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  poze
 9. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  up-up: se adauga si case-ul Schecter
 10. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  up & go
 11. Suntem un proiect de progressive death, cu influente atmosferice si math/djent din Bucuresti, care cauta un vocal care e stapan pe registrii specifici metalului (growl, scream) dar care la fel de bine detine un timbru melodic pentru parti de clean. Membrii trupei au mai activat si in alte trupe cunoscute din underground; avem compozitii proprii gata de pus in scena. Influente: Born of Osiris, Tesseract, Veil of Maya Varsta: nu prea conteaza, dar e bine sa fie cineva cam de aceasi varsta (intre 25 si 30 de ani). detalii: vortex_getica@yahoo.com
 12. vând Schecter C-1 Hellraiser Fr

  Schecter C-1 Hellraiser FR specificatii conf. schecter.com: Construction: Set Neck w/ Ultra Access Bodie: Mahogany w/Quilted Maple Neck: 3-pc Mahogany Finger Board: Rosewood Frets: 24X Jumbo Inlay: Abalone Gothic Crosses Bindings: Abalone Tuners: Grover Pickups: EMG Active 81/85 Electronics: Vol/Vol/Tone/3-Way Switch Bridge: Original Floyd Rose Tremolo Scale: 25.5" Hardware: Black Chrome Color: Black Cherry (BCH) Chitara a fost achizitionata in noiembrie 2007 si inca este in perfecta stare de functionare, avand un sunet impecabil. Cu toata ingrijirea de care a avut parte, prezinta usoare urme de uzura. Se poate proba in Bucuresti. Pret: 640 euro negociabil.
 13. locatie: bucuresti genuri: death / thrash / progressive varsta: peste 25 experienta chitara: peste 5 ani experienta live: peste 1 an mai multe vorbim via pm.