www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tsunami

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About tsunami

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  plenty enough

Recent Profile Visitors

1,425 profile views
 1. tsunami

  Vocal de metal din Bucuresti

  up! pe Bucuresti
 2. Salutari Cautam un vocal pentru treaba metalica care sa fie determinat a face treaba serioasa si sa aiba ceva experienta. Oferta este pe masura. Detalii in pm
 3. tsunami

  Cautam om cu bass din Bucuresti

  Revine in actualitate. Vbm prin PM.
 4. Servus Se cauta omul caruia ii place metalul si care detine un bass din care poate scoate treburi serioase. Daca stie si cu vocea (un Glen Benton sau David Vincent nedescoperit), atunci se stringa bingo! Preferabil din Bucuresti sau imprejurimi, pasionat, serios, dornic de cantat si cum mult aplomb. Se ofera seriozitate, experienta, sala cu scule, piese proprii (+ceva cover-uri), posibilitatea de a face ceva aproape unic pe o raza de cel putin 100 km. Detalii prin PM.
 5. tsunami

  caut Sala De Repetitii

  Salut Suntem o trupa la inceput de drum care cautam un nou spatiu de repetitii decent din punct de vedere al dotarii si pretului, pe o perioada mai lunga de timp. Rog pe cei care au oferte serioase sa ma contacteze prin pm. O sa raspund la fiecare cat de repede se poate. Mentionez ca am facut acest topic din dorinta de a afla rapid de ofertele valabile si avantajoase, deoarece multe din anunturi nu mai sunt actualizate. Mersi!
 6. Suntem un proiect de progressive death, cu influente atmosferice si math/djent din Bucuresti, care cauta un vocal care e stapan pe registrii specifici metalului (growl, scream) dar care la fel de bine detine un timbru melodic pentru parti de clean. Membrii trupei au mai activat si in alte trupe cunoscute din underground; avem compozitii proprii gata de pus in scena. Influente: Born of Osiris, Tesseract, Veil of Maya Varsta: nu prea conteaza, dar e bine sa fie cineva cam de aceasi varsta (intre 25 si 30 de ani). detalii: vortex_getica@yahoo.com
 7. locatie: bucuresti genuri: death / thrash / progressive varsta: peste 25 experienta chitara: peste 5 ani experienta live: peste 1 an mai multe vorbim via pm.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.