www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sharkey

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Recent Profile Visitors

3398 profile views

Sharkey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Ceva mai modern nu te-ar interesa? Anuntul nostru e tot pe aceasta pagina. Cel cu Nameless Horizons. Toate cele bune!
  2. Trupa Nameless Horizons din Brasov cauta vocalist, genul abordat este Nu-metal cu influente de Progressive si Metalcore, preferam voce clean in genul Korn, Godsmack, Deftones. Cerintele sunt urmatoarele: disponibilitate pentru o repetitie pe saptamana, seriozitate pe plan muzical, sa fie comunicativ si creativ. PM sau reply aici daca va intereseaza acest anunt si continuam discutia de acolo.
  3. Trupa Nameless Horizons din Brasov cauta vocalist, genul abordat este Nu-metal cu influente de Progressive si Metalcore, preferam voce clean in genul Korn, Godsmack, Deftones. Cerintele sunt urmatoarele: disponibilitate pentru o repetitie pe saptamana, seriozitate pe plan muzical, sa fie comunicativ si creativ. PM sau reply aici daca va intereseaza acest anunt si continuam discutia de acolo.
  4. Hai salut! Eu sunt chitarist intr-o trupa din Brasov care combina Nu metalul cu metalcoreul si progresivul. In momentul de fata suntem in cautarea unui vocalist si am vrea sa stim in primul rand daca mai este valabil anuntul tau. Da-mi de stire aici sau prin PM daca ai fi interesat si continuam discutia de acolo. Zi faina sa ai in continuare.
  5. Salutari, m-ar interesa postul de chitarist, daca mai este valabil anuntul bineinteles. O zi buna in continuare.
  6. Salut! Vrei o formula cu un chitarist sau cu doi?
  7. As dori sa cumpar un combo de chitara cu puterea mentionata. Preferabil Crate sau Line 6 dar sunt deschis si la alte variante. Pretul 600-700 de ron. S-ar putea face un schimb si cu un marshall mg 100 dfx cu mici probleme tehnice(uneori se taie volumul). Contact pe forum sau la id-ul de mess devilssquare0368. Astept oferte. Multumesc.
  8. Hmm suna interesant. Cautati un chitarist care sa fie strict chitara ritmica sau sa mai faca si solouri din cand in cand? As fi interesat pt ca imi place stilul abordat de voi. Sunt din bv. Daca sunteti interesati vb pe mess. id-ul meu este devilssquare0368, sau prin rgc. Salutare.
  9. Ok s-a marcat, poate vom colabora pe viitor. Toate cele bune.
  10. Sharkey

    Brasov

    Vrei tu neaparat sa cauti oameni cu care sa canti? Noi am avea nevoie de un basist, stilul e thrash dar nu gen sepultura sau Slayer, mai degraba spre Metallica, Anthrax, Megadeth, cu voce clara si fara groh. Daca te tenteaza, ne intalnim, discutam si vdm. iti las si un id de mess. devilssquare0368. Sper sa vb. salutari si numai bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.