www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lau29normy

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Deliver The God
  • Gear
    Sonor Force 505, Gibraltar Hardware,Gibraltar Prowler Double Pedal,Paiste & Sabian Cymbals,Vic Firth Rock N 2B Sticks.

lau29normy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 80 RON Localitate: Brasov Contact: 0766674867 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand folie toba mare. Marca: Evans Culoare: Neagra Dimensiune: 18 inch
  2. Pret: 50 RON Localitate: Brasov Contact: 0766674867 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut brat cinel,second-pana in 50 ron. Oferte?
  3. Pentru cei interesati, contactati http://www.facebook.com/ciprian.costas
  4. Trupa SEARING BLAZE[brasov],cauta chitarist si tobar. Daca ai scule si chef de cantat,contacteaza'ne. http://www.facebook.com/ciprian.costas?fref=ts http://www.myspace.com/searingblaze
  5. Sal Stilistic vorbind,asta este o chestie destul de subiectiva,ce tine de gusturile fiecaruia.Dupa parerea mea,partea de inceput tine prea mult,adica se repeta destul de obsedant tema initiala,iar ritmul de pe acelasi pasaj,consider ca aglomereaza inutil si arunca frumusetea temei,undeva in spate.Nivelul tobelor(in special tobele mari)este foarte mare.Per total,o piesa destul de reusita,insa n'ar strica sa te joci putin si cu tertzele pe anumite pasaje. Bravo si astept produsul final.
  6. Hai baieti,ca nu'i chiar asa greu. Up! Up! Up!
  7. Trupa metal din Brasov,cauta tobar. Daca ai scule,folosesti pedala dubla si ai chef de cantat,da'ne un semn si ne vedem la o auditie.
  8. Salut.Pai fa'i o poa,si trimite'o,poate o iau,Sa vedem.
  9. Ma intereseaza un brat cinel,cu tot cu sistemul de prindere,(pentru un splash)deci nu trebuie sa fie nou sau foarte solid . Astept oferte. Id'ul meu de facebook este http://www.facebook.com/normanDTG Mersi.
  10. salut.M'ar interesa splash'ul(sabian).cu transportul o rezolv eu. astept un raspuns,sa vedem cum facem.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.