www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad TRUE MIND

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Hteththemeth
  • Gear
    Korg Triton Le61, Fatar Studio 1100

Vlad TRUE MIND's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 1000 RON Localitate: Brasov Contact: 0751255800 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand KORG 01/WFD (Music Workstation / Sintetizator) * 61 clape, sequencer, floppy-disk, ceva dischete cu tonuri * claviatura este in stare perfecta si e foarte buna comparativ cu majoritatea plasticurilor pe care le gasesti pe instrumentele cu 61 de clape * are ceva butoane care nu merg sau merg mai greu, dar te poti descurca lejer fara ele * e o clapa veche, model din 1991, dar are destule tonuri faine, mai ales pentru cine canta muzica mai de anii 80 * se poate vedea si proba in Brasov * se alimenteaza cu cablu direct de la 220V, nu cu transformator/adaptor Pretul este de 1000 RON usor negociabil. Accept si schimb cu interfata USB Focusrite Scarlett 2i4 sau similar. Descriere si specificatii puteti gasi in linkurile de mai jos: http://www.sonicstate.com/synth/_inc/specs_only.cfm?synthid=316 http://www.vintagesynth.com/korg/01w.php Pe youtube sunt si ceva demo-uri, de exemplu
  2. Salutare! http://forums.rgc.ro/topic/95923-m-audio-firewire-solo-placa-de-sunet-interfata-audio-sau-schimb/ Placa asta se incadreaza in cerintele tale, mai putin faptul ca eu nu sunt din Iasi. Si placa e pe FireWire, nu stiu daca ai PC sau laptop. Pe PC nu e nicio problema, e 40 de lei un port FireWire. La laptop e mai greu, nu prea mai gasesti cu FireWire. Mai discutam un pic si la pret daca esti interesat! O zi faina!
  3. Pret: 400 RON Localitate: Brasov Contact: 0751255800 Link producator: http://www.maudio.co.uk/products/en_gb/FireWireSolo.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand placa de sunet externa (interfata audio externa) M-AUDIO FireWire Solo, in stare foarte buna, sau schimb cu alta placa de sunet externa, dar pe USB. Total: 6x4 I/O Simultan: 4x4 I/O S/PDIF digital I/O Toate intrarile si iesirile se pot vedea clar in poze. Aveti si link cu pagina producatorului. http://www.maudio.co...reWireSolo.html E o placa buna pentru cat costa, are latenta mica, am inregistrat bine cu ea. Foarte important este sa aveti port FireWire, Daca aveti PC, se poate adauga fara probleme,. Eu nu mai am decat laptop si nu pot sa ii adaug un astfel de port.
  4. Vand joc I AM VLAD Prince Of Wallachia. L-am primit la scurt timp dupa lansare, nu am nici timp, nici vreo pasiune deosebita pentru joc, nici oameni cu care sa il joc. Drept pentru care, de cand il am, nici macar nu l-am montat o data. Este practic, NOU, nejucat. Doar desigilat ambalajul. Este un board-game de aventura si lupta, cu magii, blesteme, strigoi si fel de fel de referinte din traditia populara romaneasca. Este produs de o companie romaneasca si are o grafica excelenta. Pentru cei pasionati de astfel de jocuri, este foarte interesant. Detalii aveti aici: http://realwallachia...s.com/games.php http://boardgamegeek...ce-of-wallachia http://www.boardgame...acut-de-romani/ Pretul pe site-ul producatorului este de 80$, eu il dau cu 210 RON. Repet, este NOU si NEJUCAT, doar ambalajul e desfacut.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.