www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vince Windrider

Veteran
  • Posts

    357
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vince Windrider

  1. Salut Am pedala din titlu defecta.Pedala se alimenteaza dar nu da semnal deloc pe iesire Caut electronist sa o repare.Daca se baga cineva rog sa dea mesaj sau tel 0727051997 Stima!!!
  2. Cred ca ``zinc `` se refera la faptul ca au cap ingropat si nu la faptul ca ar fi zincate.Cap ingropat se numeste countersunk iar in Romania se foloseste expresia de ``zenc`` Nu este nici o pb sa folosesti insertii insa e riscant la instalare:daca gaura e prea mica crapi lemnul si te poti duce cu ea stramb.Ideal e sa le instalezi cu ce va adeziv (araldit/epoxi).Asa se instaleaza in panourile honeycom(de avion) niste insertii oarecum similare
  3. Vand dozele mentionate.Am cutia si toate accesoriile.Iau in considerare schimburi cu alte doze tele de calitate. pret 200 eur
  4. Salut,as avea nevoie de un pdf pt template pt corp eventual si gat de fender strat. Are cineva la cote originale?Multumesc.
  5. N am ajuns la nici o concluzie.Din pozele postate de tine nu se intelege nimic.Sunt doar presupuneri insa ar trebui sa recitesti tot ce s a scris mai sus si sa prinzi un pic de curaj.Fa rost e un inbus care intra fix acolo si desfa piulita.Dupa asta o sa vezi ce e de facut.
  6. Daca nu e uzata e posibil sa fie in inch adica de 7/32. Ideea e ca daca ii strici hexagonul cu surubelnita sau alte improvizatii o sa fie si mai rau. Am intalnit la un bas squier korean pb semnalata de tine in urma cu mai multi ani.Filetul era distrus pe trussrod cat si la piulita.Am reusit sa frezez pe langa truss rod pana am avut 3 -4 mm de filet bun si i am pus o piulita facuta pe strung. ps:poate e acelasi bas
  7. scoate piulita afara si verific-o. daca e buna la filet si hexagon verifica daca a fortat in lemn .e posibil sa fi tasat lemnul si sa fi ajuns la capat.daca da are nevoie de saibe distntiere. verifica filetul tijei. ps:din ce se vede in pozele alea nu prea vad hexagon pt inbus.esti sigur ca e modelul de piulita dinpozele postate?ce bas e?
  8. daca e piulita uzata sau sunt alte pb in zona trebuie sa torsionezi manual gatul chitarei si cu el tosionat sa strangi acolo.trebuie 2 persoane.
  9. Sunt curios daca cineva la noi a facut vreo clona Klon Centaur.M am tot uitat si documentat pe net la cam tot ce se poate gasi despre schema,sunet si legenda din jurul acestei pedale.Inteleg ca din 2009 exista public schema originala si ca sunetul ``vine`` din doua diode cu germaniu1N34A rusesti.Se spune ca doar cu alea ar suna in felul in care suna.Multi spun ca nici o clona nu suna ca alta si ca diferenta ar fi deci din cele 2 diode.La fel se insista pe niste condensatori panasonic Nu ma astept sa avem cu ce compara in Ro:banuiesc ca nu exista nici una originala.Am ascultat pe Yt comparatie cu clonele chinezesti in jur de 30$ ,iar diferenta este colosala,in sensul ca nu consider ca are sens sa ai o copie de 30$ doar pt faptul ca e atat de ieftina.In acelasi timp insa exista tot pe la chinezi niste copii mai scumpe ,care au pcb -ul identic cu originalul si evident mult mai scumpe. Asadar daca exista cineva care a testat,clonat sau are ceva informatii despre aceasta pedala,sunt curios sa aflu pareri.
  10. Sunt interesat de schimburi cu pedale/pedalier
  11. Jackson king v made in japan. Doze Dimarzio dp151 paf pro bridge si dp158 evolution neck.ambele splitate cu pot push/pull. Ambele doze sunt noi. Ecranata cu folie de cupru. Corpul a fost revopsit in alb perlat cu finish Rustins plastic coating. Accept schimburi doar cu chitare pretabile pe clean/procesoare/bouzouki.
  12. nu am avut alt cont de fb.nu inteleg unde e pb .posibil sa aiba legatura cu stergerea anumitor postari ale mele in care se pare ca am deranjat prietenii unor moderatori?
  13. Am incercat toate variantele.trebuie sa resetez parola la fiecare logare indiferent de dispozitiv.
  14. In urma unui schimb am primit acest procesor de care nu am nevoie absolut deloc.Pt cine nu stie contine schemele pedalelor (analog)boss cs,od,chorus/flanger si digital delay/reverb. L am probat fugitiv si am gasit ca switchul 4(chorus) functioneaza greu,cateodata deloc deci trebuie schimbat. Accept anumite schimburi cu pedale de delay.
  15. Hello,nu stiu unde sa scriu asa ca scriu aici. De fiecare data cand incerc sa ma loghez pe rgc trebuie sa resetez parola.Care ar fi problema?patesc asta indiferent de dispozitivul de unde incerc sa ma loghez.Astept raspuns.mersi!
  16. ps:n am rez nimic cu fierul si carpa uda.....
  17. Furnirul mi e teama ca o sa se cunoasca pe margini,iar praful de lemn cu epoxy nu cred ca se poate baitui...O sa incerc astazi cu fierul de calcat poate le mai aduc la fata cat sa pot slefui putin in plan.
  18. Se pare ca o sa fiu nevoit sa folosesc si epoxi.Faza e ca e foarte posibil sa nu se baituiasca portiunile umplute cu epoxi si asta e o mare pb. Pe partea din fata s a aschiat la frezare destul de urat,nu stiu daca se vede in poza.
  19. Multumesc pt sugestii.Cum am spus mai sus chituirea de orice fel(inclusiv transparenta)este exclusa pt ca nu il vopsesc opac ci doar bait si lac. Ideea cu servetelul/carpa udapare cea mai buna .Eugen,imi poti da mai multe detalii te rog?
  20. Exista vreo metoda(alta decat slefuirea plana) de a scapa de aceste denturi? Sunt la limita cu cota deci slefuirea este din start exclusa,chituirea la fel.
  21. Tija daca merge ``fin`` inseamna ca nu strange.In momentul in care incepe sa opuna rezistenta incepe sa stranga. Ideea e ca daca ai spatiul ala fara corzi si consideri ca tija e stransa nu e ok.Cand ii pui corzile o sa traga si ele de grif si spatiul se mareste. Poti incerca urmatorul lucru:Cu corzile date jos si tija slaba torsionezi griful cu mana,cu rigla pe el si vezi daca apare flat.Daca da mai departe e relativ simplu de indreptat
  22. Eu cred ca ti-e frica sa o strangi cum trebuie.nu trebuie sa slabesti inainte sa strangi.La cum arata in poza asa ar trebui sa arate cu trussrodul slabit,asta daca nu cumva tastiera e in valuri.Am mai intalnit sa fie mai sus latasta 3-4 dupa care burta si dupa iar ridicat.Daca e asa o rezolvi doar prin slefuirea tastierei. Daca nu ,si griful e stramb cu tija slaba,il poti indrepta la cald.cel mai usor cu 1-2 perne electrice,un aparat de masurat temperatura(70 grade).Eu am rezolvat asa niste backbow-uri destul de urate(aproape 5mm). Prinzi chitara intr un jig(de preferat un neck jig dedicat) si tragi de grif in jos pana obtii aceeasi valoare negativa.Asta in timp ce griful este pe 70 de grade(perna electrica infasurata in jurul lui).La demontarea din jig ar trebui sa fie pe 0.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.