www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

istvannagy999

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    SMAÉ
  • Gear
    engl savage torpedo live Ibanez RG652AHM-NGB Prestige
    marshall dsl 20hr

Recent Profile Visitors

875 profile views

istvannagy999's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Ofer spre vanzare un amplificator full lampi Marshall Dsl 20Hr Amplificatorul arata ca nou,n-are lovituri sau zgarieturi pentru ca n-a fost scos din casa,pot da poze suplimentare fara amprente . Fiind unicul proprietar,detin cutia originala impreuna cu pedala de footswicth care functioneaza perfect. Suna fenomenal la volume mici si mari in timp ce isi pastreaza caracterul british datorita puterii cu EL34. Amplificator pentru chitara electrica din seria DSL all tube putere: 20W 2 canale : classic gain si ultra gain lampi: 3x ECC83 ( preamplificare ) si 2x EL34 ( putere ) switch Tone Shift controale independente de volum si gain pentru fiecare canal EQ clasic : treble, mid si bass reverb digital controale pentru rezonanta si prezenta emulated line output (se poate canta la casti pe timp de noapte,dar tot este necesara conectarea unui cabinet(boxe) permanent,chit ca aceasta nu va genera sunet in modul standby decat in casti). in acest mod se si poate inregistra amplificatorul direct intr-o interfata. FX loop si Audio in. Amplificatorul are 20W full tubes,a nu fi confundati cu 20 de W pe tranzistor. Pretul este de 1500 de lei,iar transportul este suportat in totalitate de catre cumparator.
  2. Salutare! Ofer spre vanzare un aplificator de putere/platforma pentru pedale Orange pedal baby 100 W. Produsul arata aproape ca nou si functioneaza ca in prima zi. In timp ce amplificatoarele de clasa D sunt favorizate pentru eficienta lor, amplificatoarele de clasa A/B au o anumita „senzatie” pe care nu puteti obtine alt mod. Pedal Baby 100 ofera chitaristilor inapoi dinamica, forta si sunetul natural care lipsesc din amplificatoarele moderne de putere. In plus, amplificatoarele de clasa A/B produc o putere reala prin boxe de chitara standard; Spre deosebire de amplificatoarele traditionale de chitara, EQ-ul a fost conceput pentru a fi mai plat si mai neutru. La ora 12 (flat), EQ-ul se decupeaza permitand tonului sa fie exact acela primit de la pedalele dumneavoastra. Cu doua potentiometre receptive Bass si Treble, chitaristii isi pot regla sunetul pentru a obtine tonul cautat. La cele doar 3 kg,Orange Pedal Baby 100 reuseste cu brio sa alimenteze boxele si pe cele mai mari scene. Portabilitatea ridicata il face amplificatorul perfect pentru zbor sau pentru orice chitarist aflat intr-o permanenta calatorie. Pretul este de 1400 de lei fix iar transportul este suportat in totalitate de catre cumparator.
  3. Caut Vht/Fryette Sig X de vanzare,ori schimb pentru cine nu este interesat de bani cu unul din head-urile mele pe lampa
  4. Salutare! Ofer spre vanzare un se de doze excelent (Lace Deathbucker-450 de lei Seymour Duncan Sentient-350 de lei). Lace Deathbucker doza bridge cu un sunet curat si puternic,output de doza activa fara grija de a schimba bateria deoarece aceasta este pasiva,nu se pierde din sunet cand se spliteaza,are greutate redusa datorita metodei unice de constructie,nu face zgomot de fond ca dozele traditionale. Seymour duncan Sentient doza pefecta pentru solistica si clean-uri bogate,versatilitate de la jazz pana la lead-uri moderne. Se impaca incredibil de bine ca set,dar se vand si seaparat. Dozele functioneaza perfect iar aspectul este aproape intact. Pretul meu este de 800 de lei fix. (1255 de lei este setul nou pe thomann fara deplasare) transportul este suportat in totalitate de catre cumparator si este perceput in avans.
  5. Ofer spre vanzare un Floyd Rose 1000 Series pntr 7 corzi. Podul a fost scos dintr-un schecter hellriser c 7 fr,are toate piesele necesare plus arcuri cu teflon care nu rezoneaza precum cele standard in timpul folosirii. Precum toate variantele de Floyd original pentru 7 corzi se gasesc foarte rar in Europa,cei mai multi fiind nevoiti sa achiztioneze din state,platind in plus taxe vamale. Pretul este de 560 fix! Transportul este suportat in totalitate de cumparator si este perceput in avans
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.