Davids

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About Davids

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

438 profile views
 1. Up! Schimb cu thon case pt un amplif laney lionheart l5t 112
 2. acesta este speaker-ul din cate imi dau seama, costa 821 lei la thomann nou:https://www.thomann.de/ro/celestion_g12h_55_heritage_15_ohms.htm?ref=search_rslt_celestion+heritage_273370_1
 3. up! (edit: mi-am luat overdrive nu mai am nevoie de schimb cu unul)
 4. up! (edit: mi-am luat tap tempo footswitch nu mai am nevoie de schimb cu unul)
 5. Vand speaker/difuzor celestion greenback de 12". Mai multe detalii cu difuzorul gasiti pe net (Cred ca este heritage, nu sunt specialist...). Trimit si alte foto la cerere. Accept proba in Cluj .Fara schimburi.Pret negociabil.
 6. Nu este defect, l-am dus sa il verifice deoarece nu l-am fost probat si mi-a lipit doar un fir, restul fiind in regula, acum deci fiind in regula, poate nu m-am exprimat bine a, cred ca aveti dreptate, nu cred ca este vechi, dar still, tot costa mult:))) nu prea le am cu difuzoarele edit: "vand difuzorul din poza":))
 7. Vand speaker/difuzor celestion greenback anii 65'(din cate am gasit pe interenet, si ca s-ar vinde cu 150 euro second am citit...) de 12". Mai multe detalii puteti gasi in poza cu difuzorul cautand pe net. Dau poze din orice unghi la cerere. Nu l-am folosit, l-am primit, dar l-am dus la verificat/reparat si mi s-a spus ca a lipit doar un fir, restul fiind in regula. Accept proba in Cluj si in imprejurimi. Schimb eventual cu o pedala de drive(un timmy, ocd, vodoo lab spark, rc booster etc) daca nu mi-am cumparat deja pana sa primesc oferta de schimb.
 8. Vand/schimb cu FOOTSWITCH PT TAP TEMPO. Footswitch Laney cu 2 butoane(pt amp-ul meu reverb si channel switching), din cate stiu nu e sistem deloc complicat, ar trebui sa functioneze la multe amplificatoare la care footswitch-ul este pe 2 butoane.