Davids

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About Davids

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

356 profile views
 1. Vand speaker/difuzor celestion greenback de 12". Mai multe detalii cu difuzorul gasiti pe net (Cred ca este heritage, nu sunt specialist...). Trimit si alte foto la cerere. Accept proba in Cluj .Fara schimburi.Pret negociabil.
 2. Nu este defect, l-am dus sa il verifice deoarece nu l-am fost probat si mi-a lipit doar un fir, restul fiind in regula, acum deci fiind in regula, poate nu m-am exprimat bine a, cred ca aveti dreptate, nu cred ca este vechi, dar still, tot costa mult:))) nu prea le am cu difuzoarele edit: "vand difuzorul din poza":))
 3. Vand speaker/difuzor celestion greenback anii 65'(din cate am gasit pe interenet, si ca s-ar vinde cu 150 euro second am citit...) de 12". Mai multe detalii puteti gasi in poza cu difuzorul cautand pe net. Dau poze din orice unghi la cerere. Nu l-am folosit, l-am primit, dar l-am dus la verificat/reparat si mi s-a spus ca a lipit doar un fir, restul fiind in regula. Accept proba in Cluj si in imprejurimi. Schimb eventual cu o pedala de drive(un timmy, ocd, vodoo lab spark, rc booster etc) daca nu mi-am cumparat deja pana sa primesc oferta de schimb.
 4. Vand/schimb cu FOOTSWITCH PT TAP TEMPO. Footswitch Laney cu 2 butoane(pt amp-ul meu reverb si channel switching), din cate stiu nu e sistem deloc complicat, ar trebui sa functioneze la multe amplificatoare la care footswitch-ul este pe 2 butoane.
 5. Up, pretul este foarte bun si pentru pedala si pentru amplificator in stare foarte buna, la magazinul de muzica pedala doar este 2365 ron http://www.magazinuldemuzica.ro/T-Rex-Soulmate-_-66303.html
 6. Din cate stiu o data l-am mai postat in total(fiecare anunt-3, amp, amp+pedala, pedala; stergandu-l pe celalalt)... +O data cu amplificatorul pentru ca din greseala l-am postat de 2 ori(e 1 lin diferenta):))) dar ok tho ;)mersi A,+ inc o data anuntul, sry, am uitat no, scz, principalul motiv era ca pretul sa nu "sperie" oamenii cum deschid haha, punund-ul mai mic din prima:))
 7. Vand multi-effect cu 5 pedale "boutique" + acordor + switching system de pedale on/off. Printre cele mai bune multi-effecte de pe piata. Cumparat de la Thomann nou. Livrat la sfarsitul lunii iunie anul aceste, cu garantie 3 ani la Thomann. Include multi-effect, branded carrying case (husa din poza), alimentator original (cu inca 3 convertuare de priza), manual, si tot cu ce a mai venit. Arata si funcioneaza foarte bine !!
 8. Amplificator Laney Cub10 pe lampi/tube/valve (nu este hibrid, este pe lampi , are poweramp si preamp) cumparat anul acesta in iunie , cu gartantie 2 ani, arata si functioneaza ca nou !!Se poate vedea/proba in Cluj-Napoca.
 9. Amplificator Laney Cub10 pe lampi/tube/valve (nu este hibrid, este pe lampi , are poweramp si preamp) cumparat anul acesta in iunie , cu gartantie 2 ani, arata si functioneaza ca nou !!Se poate vedea/proba in Cluj-Napoca.
 10. Vand multi-effect cu 5 pedale "boutique" + acordor + switching system de pedale on/off. Printre cele mai bune multi-effecte de pe piata. Nu este ca un procesor obisnuit de efecte: overdive-uri analog, fara meniuri complexe, fara cabluri care cedeaza in pedalboard, fara power supply care trebuie achizitionat, fara pedalboard in sine, practic e un pedalboard cu overdrive, distortion, delay, reverb, clean boost(cu volum in spate reglabil), acordor si switching system(pedale on/off-10 banks-cand e in bank mode se selecteaza de la bank 1-5 apoi se apasa pe "bank" pentru a selecta bank-urile 6-10). Cumparat de la Thomann de nou. Cumparat in iulie anul acesta, cu garantie 3 ani. Include multi-effect, branded carrying case(husa din poza), alimentator original(cu inca 3 convertuare de priza), manual, si tot cu ce a mai venit.Amplificator Laney Cub10 pe lampi/tube/valve(nu hibrid, pe lampi si poweramp si preamp) cumparat anul acesta in luna iunie, cu gartantie 2 ani, cumparat de nou de la un magazin din Romania. Ambele se pot testa in Cluj."FX loop insert with aux power plug for volume pedal or modulation pedals - after distortion/before delayTuner included with display for note and up/down arrows. Mutes output for silent tuningBased on T-Rex classics - Møller, Mudhoney, Replica/Reptile and Room MateSleek looks, simple to operate, same quality sound as individual pedalsCan be used as standalone pedals or in preset mode via mode switchAnalog dry signal - never goes through AD/DA convertersComes with a padded bag and power supplyIntegrated switching system with 10 presetsNo patch cables or multiple power adaptorsUpdated signal path for fuller sound5 effect pedals in oneStereo output"