Davids

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About Davids

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

545 profile views
 1. Boss DD-7 +Boss FS-5U + fender patch cable + pedalboard(facut special ca sa incapa in case-ul de la chitara-ultima poza- se inchide bine case-ul, scai-ul de pe pedale compatibil cu cel de pe pedalboard). Pedalele sunt cumparate prin iarna, fiind foarte putin folosite, dupa cum se poate vedea si in poze, fiind intr-o stare exceptionala de functionare si aratare.
 2. Davids

  vând [EXPIRAT] Pedalboard

  JOYO Vitntage Overdrive (Joyo JF-01) s-ad dat. Raman celelalte (pentru care cred ca voi face un anunt separat).
 3. Davids

  vând [EXPIRAT] Pedalboard

  Boss DD7 + Boss FS-5U + un patch cable fender din poze = 700 RON *Boss DD7 din poza + Boss FS-5U din poza + un patch cable fender din poze + pedalboard-ul din poza = 700 RON
 4. Vand pedalboard cu Boss dd7(delay ff bun), boss fs-5u(footswitch cunoscut si foarte folosit, pentru tap tempo la dd7) si un joyo vintage overdrive(are acelasi cip ca un ibanez ts808, fiind extreem asemanator cu un tube screamer, se poate cauta pe youtube comparatie). Pedalele suna foarte bine. Sunt foarte bine intretinute si mai presus de asta, si recent cumparate, fiind intr-o stare exceptionala! Se pot proba si vedea doar in Cluj. Nu trimit prin curier, le dau doar in Cluj-Napoca. tel:0751220436 Pedalboard-ul este facut sa incapa in case-ul de la chitara, acesta si inchizandu-se fara probleme, transportandu-le in siguranta. Ambele pedale pot functiona pe baterii, eu personal folosesc drive-ul pe baterie iar dd7 pe alimentare individuala. In pachet este inclus:dd7, fs-5u, joyo vintage overdrive(carcasa din aluminiu, nu din plastic, fiind bine construit-de suntet nici nu se pune problema), cabluri si "pedalboard-ul".
 5. Up! Schimb cu thon case pt un amplif laney lionheart l5t 112
 6. acesta este speaker-ul din cate imi dau seama, costa 821 lei la thomann nou:https://www.thomann.de/ro/celestion_g12h_55_heritage_15_ohms.htm?ref=search_rslt_celestion+heritage_273370_1
 7. up! (edit: mi-am luat overdrive nu mai am nevoie de schimb cu unul)
 8. up! (edit: mi-am luat tap tempo footswitch nu mai am nevoie de schimb cu unul)
 9. Vand speaker/difuzor celestion greenback de 12". Mai multe detalii cu difuzorul gasiti pe net (Cred ca este heritage, nu sunt specialist...). Trimit si alte foto la cerere. Accept proba in Cluj .Fara schimburi.Pret negociabil.
 10. Nu este defect, l-am dus sa il verifice deoarece nu l-am fost probat si mi-a lipit doar un fir, restul fiind in regula, acum deci fiind in regula, poate nu m-am exprimat bine a, cred ca aveti dreptate, nu cred ca este vechi, dar still, tot costa mult:))) nu prea le am cu difuzoarele edit: "vand difuzorul din poza":))