www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CopilCopac

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

991 profile views

CopilCopac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. o sa ma duc la fly music sa vad daca o are. Ma uit la freturi, sa fie la nivel, sa nu zăngăne, gatul sa fie bine prins de corp, cheitele sa fie fixe, sa nu aibă crăpături in lemn... Si atât presupun. Poate reusesc sa iau pe cineva cu mine ca nu stiu sa cant.
  2. Eu unul am incredere in ce scrie pe Thomann, fiind site international, nu un magazin dintr-o tara micuta. Eventual verific pe site-ul producatorului.
  3. Nu, nu intentionez sa cumpar un amplificator prea curand si calitatea electronicelor din ceva atat de ieftin probabil e de toata jena. Vreau ceva simplu, care sa sune cat de cat ok si sa stea acordata. Daca zici ca acel HB cu pickup e o chitara ok, presupun ca si 'sora mai mica' e la fel de ok, nu?
  4. Am inteles, dar am observat ceva mai inainte: Modelul recomnadat de tine, nu-i o variatie a ceea ce am gasit eu? Din ce vad in specificatii singura diferenta e un pickup si cutaway. Harley Benton D-120CE respectiv Harley Benton D-120. Fiind acelasi model (cred) si avand aceleasi materiale de constructie, nu-s ok ambele? Intreb doar.
  5. Am inteles ca-i o loterie cu chitarele foarte ieftine, ca nu sunt multe modele care chiar sunt cat de cat ok. Nu sariti pe mine, nu ma pricep, si nici nu vreau sa dau bani aiurea.
  6. Stiu ca ieri am zis ca dau comanda in aceeasi zi, dar am vorbit cu un prieten dupa ce am incheiat discutia pe forum, asa ca am ramas pe azi sa vad ce prefer dupa vizita la magazin. Pot spune ca sunt hotarat pe acustica, asa ca va rog recomandati-mi ceva in 200-300 de lei. Repet, nu am mari pretentii. Vreau doar sa stea acordata. Actiunea o mai reglez eu (daca e posibil). Edit: Si imi pare rau ca va deranjez a doua oara.
  7. Mersi, dar e prea mult... Nu pot merge mai sus de 300. E ok si ceva SH de pe forum Edit: Asa ceva? Pe thomann are review-uri ok
  8. Mai revin cu o intrebare, o acustica, in aceiasi bani, tot la un magazin din tara, ce as avea? Am fost intr-un magazin cu un prieten si dupa ce am pus mana pe ambele modele (clasica/acustica) ma atrage mai mult acustica... Ar fi trebuit sa fac asta mai de mult. Imi pare rau
  9. Da, corect . Multumesc de recomandare. Voi da comanda cat mai curand!
  10. Da, mi se pare ok. Imi poti spune cate ceva, defecte, actiunea cum e, sta acordata, suna bine?
  11. M-am uitat la mica publicitate, nu gasesc nimic. Nou, din ce vad pe internet ar fi acel Harley Benton. N-am pretentii, ma intereseaza sa pot invata pe ea. Vreau sa stea acordata, si sa sune cat de cat ok. Sunt in Iasi, si nici nu ajung prea curand in capitala. Dar daca e in stare buna, si vrei sa trimiti in tara, as fi recunoscator daca mi-ai vinde-o mie.
  12. Vreau s-o iau in seara asta. Am gasit asa ceva, dar ma cam indoiesc de calitate: http://www.fly-music.ro/chitare-chitara-electro-clasice-clasica/1283-harley-benton-cg200ce-bk.html
  13. Buna seara! Imi puteti recomanda o chitara clasica in maxim 300 de lei (de preferat sub 250)? Sunt dispus si la SH, multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.