www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danny Young

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Danny Young

 1. Pedala are un sound deosebit, are mici urme de uzură. Sună demențial!!
 2. Sistem wireless chitară "the t.bone" Sistemul are toate componentele, in cutia originala cu tot cu instrucțiuni! Se poate folosi pentru chitară electrică, electro-acustica și bass.
 3. Procesor multi-efect Korg AX5G Procesorul e ca nou, cu mici urme de uzură. Are 80 de canale presetate care pot fi modificate, generând orice ton de pe planetă. De asemenea, dispozitivul funcționează și pe baterii, are si o pedală de expresie, iar pachetul vine și cu un manual de utilizare. Negociabil!
 4. Salut, sunt interesat! Mai e valabil? Se poate lăsa la 650?
 5. Poți sa-mi dai niște detalii despre abonamentele personalizate? Aș veni cu trupa de două ori pe săptămână.
 6. Salut! Am 16 si sunt din București. O ard cu chitara destul de bine, cânt blues, hard rock, psychedelic, desert etc. M-as băga într-o trupă cu un sound aparte, cu muzică gândită și cu atmosferă ca lumea... Aștept mesaje pe Facebook, @Dan Hurduc
 7. Salut, sunt Dan, am aproape 16 ani și le am cât de cât cu chitara. Nu știu cum, dar Madalin ma urmărește pe insta si probabil suntem si prieteni pe Facebook :))) (je suis Dan Hurduc) Mi-ar plăcea să cânt într-o trupă ca lumea, cu idei si sound aparte. Sunt aici :))
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.