www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MasterAnonim

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Sunt vocalist,solist

Recent Profile Visitors

1438 profile views

MasterAnonim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Daca cauti un solist vocal sunt valabil, sunt trecut totusi de liceu dar still nu cred ca e chiar asa mare ploblema
  2. Da chiar daca mai cauti membri....eu sunt solist vocal daca vrei sa vorbim
  3. Hai ca te voi contacta in zilele ce urmeaza.Nu vei regreta.....
  4. Salut.Sunt tanar dar bun la voce. Daca vreti sa va fac o demonstratie ar fii super tare ca chiar ma pricep sa cant dar na pana acum nimeni nu a avut incredere sa ne intalnim sa ma asculte so....maybe now?
  5. Sunt eu interesat.Nup eu in mod direct nu am experienta vocala dar timp de 2 ani am c-am exersat, cicit si incercat sa cunosc si sa imi construiesc o voce buna puternica si foarte potrivita genului de rock, heavy metal si grunge.Dupa 2 ani in momentul de fata consider ca am o voce buna si acest proiect imi da posibilitatea sa incerc sa arat ce pot.Te voi contacta si pe facebook m-ai tarziu.
  6. Daca cautati un vocalist pentru o trupa sunt interesat sa stam de vorba.
  7. As fii interesat atunci, daca vrei sa vorbim, eu sunt valabil.
  8. Deci cauti doar intrumestisti?Eu as fii fost bun ca solist.Good luck!
  9. Caut sa infintez o trupa de rock/hard-rock. Cand destul de bine parerea mea, si sunt deschis pentru demonstratii.(nu am nimic inregistrat nicaieri online din pacate) Caut instrumentisti.Cine e interesant.Daca e cineva interesat , mai multe detalii despre viziunea mea cu aceasta trupa vor fii spuse. Va astept.
  10. Salut ,am venit in aceasta comunitate special pentru cautarea unor oameni pentru infinaterea unei trupe rock Am o idee si viziune asupra unei trupe, "Bring Back" este numele pentru moment,.Doresc mai mult o schimbare de mentalitate prin muzica, nu sa se cante de dragu de a se canta.Ma gandesc la o chitara asa mai funk, bass,tobe, misto ar fi combinatia si de pian sau alte instrumente, vioara, sau intrumente de jazz, Nu stiu nici eu exact ce vreau dar daca exista oamenii, ne gandim impreuna, Eu sunt deja la vocale .Deci e cineva care ii surade ideea?Merge?Se poate face ceva? (Caut oameni care au deja insturmente la dispozitie, vedem daca se potrivesc),este momentan doar o idee, doresc sa schimb lumea si mentalitatiile prin muzica,asta este principalul scop, deci va fi vorba de realitate si situatiile pe care le traim deja.Va multumesc pentru atentie si sper sa exista oameni cu care pot sa fac ceva. Trupe de inspiratie: Alter Bridge Black Stone Cherry Shinedown Creed Kansas The Doors
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.