Andrei Piciorus

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Andrei Piciorus

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Andrei

Recent Profile Visitors

497 profile views
 1. vând [EXPIRAT] Vand Yamaha FG700MS

  650 lei, price update
 2. vând [EXPIRAT] Vand Yamaha FG700MS

  Vand chitara acustica Yamaha FG700MS, chitara acustica cu fata din lemn solid, lateral, spate si gat din lemn nato, tastiera si punte de rosewood. adancime corp: 100-118mm latime tastiera: 43mm varianta cu finisaj natur satinat, mat. Vine insotita de husa GEWA, corzi noi, un intinzator de corzi Dunlop ,cateva pene si un acordor Fender FT-1620. Chitara a avut parte si de un mic setup.
 3. MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Salut, poate te intereseaza MIM-ul meu
 4. vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster CLASSIC SERIES '60S MIM

  2200 price update!
 5. Vand pachet complet interfata audio iRig hd 2 activat o singura data, disponibile inca 9 activari. Video de prezentare aici: https://m.youtube.com/watch?v=kMBy4U7Tr9g
 6. Vand Fender Stratocaster CLASSIC SERIES '60S din anul 2008. Chitara se afla intr-o conditie foarte buna, a fost facut un set-up complet la Guitar Shot in urma cu o luna, corzi noi. Vine insotita de husa Fender Deluxe si un cablu Fender FG10L. Mai am si un kit de interfata audio iRig 2 cu inca 9 activari disponibile care se vinde separat cu 220 de lei.
 7. vând [EXPIRAT] Vand Epiphone AJ 220VS

  Chitara se prezinta in conditii foarte bune. Vine insorita de husa noua si este echipata cu un set de corzi noi D'Addarrio NB 1253. Partea superioara este din lemn solid. A fost setata la un atelier specializat anul trecut. Accept schimb doar cu Squier Classic Vibe Stratocaster sau Fender Stratocaster, evident cu diferenta de bani.
 8. vând Squier Classic Vibe 60's

  Salut, o mai ai?
 9. vând Takamine G320.

  Salut, o mai ai?
 10. vând Vand Pian Pianina Riga

  Pret: 900 Euro Localitate: Bucuresti Contact: 0742220919 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, vand pianina Riga cu placa de bronz, 7 octave. Pianul se afla in Bucuresti si este in stare foarte buna de functionare. Mai multe detalii va pot oferi daca-mi scrieti pe adresa de email andrei.piciorus@yahoo.ro