www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Theo Viorel

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

5345 profile views

Theo Viorel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

  1. Pachet complet, toate produsele sunt noi, in garantie, factura, cutii, etc. Au fost testate impreuna cu un QC care s-a vandut, o perioada de timp doar in Studioul meu. Se pot vinde si separat! 1. Thon Case Quad Cortex + SP1 pret nou 1033 lei 2. Mission Engineering SP1-ND-GY pret nou 979 lei Dupa o reducere de 10% la tot pachetul, pretul pe care il solicit, este de 1790 lei.
  2. Pachet complet, toate produsele sunt noi, in garantie, factura, cutii, etc. A fost testat o perioada de timp doar in Studioul meu. 1. Neural DSP Quad Cortex pret nou 8299 lei 2. Thon Case Quad Cortex + SP1 pret nou 990 lei 3. Mission Engineering SP1-ND-GY pret nou 979 lei 4. Screen Guards plexiglass pret nou 250 lei Dupa o reducere de 10% la tot pachetul, pretul pe care il solicit, este de 9490 lei.
  3. Tech 21 Fly Rig 5 v2 Nou, factura, garantie 3 ani. www.thomann.de/intl/tech_21_fly_rig_5_v2.htm Multi-Effects Pedal for Electric Guitar The same analogue SansAmp circuit, plexi distortion and delay of the first version plus some additional features, such as switch between Plexi and Cali distortion mode, an independent reverb with adjustable room size, an effects loop, tuner, XLR output and a switchable speaker simulation Controls: Plexi: Drive, Tone, Level - Boost - Blonde: Drive, Low, Mid, High, Level - Delay: Time, Repeats, Level - Reverb Buttons: Plexi / Cali, Boost Pre / Post, Speaker Sim, Delay Drift, Delay 8th, Reverb Size, Ground Lift LED: Effect on Foot switch: Plexi, Boost, Blonde/Tuner, Delay, Tap/Reverb Input (6.3 mm jack) Output (6.3 mm jack) Effects Loop (2x 6.3 mm jack) XLR out Power adapter connector (female connector 5.5 x 2.1 mm, negative polarity inside) Current consumption: 200 mA Power supply with a DC power adapter (Auto-Switching power adapter for voltages of 110 V-240 V with replaceable international plug for EU, UK, Australia/New Zealand included) Dimensions (W x D x H): 318 x 64 x 32 mm Weight: 587 g Note: Battery operation is not supported.
  4. Tailpiece Set Perfect for any classical guitar Facilitates the pulling of the strings on a classical guitar and prevents scratching the surface Avoids string slippage and reduces voice problems Material: Galalith Set with 6 tailpieces Colour: Brown tiger Made in Germany
  5. Frumusețe, tinerețe și pasiune! Sunt 3 cuvinte puternice ce caracterizează noile generații de copii. Dar oare ne putem imagina viața fără muzică? Muzica ne poate schimba starea de spirit și ne poate inspira. Când aducem pasiunea și muzica împreună, iese ceva extraordinar. Noi, cei din trupa Crossover, considerăm educația ca fiind pilonul care asigură o dezvoltare și de aceea, în urma experienței, dorim să venim în întâmpinarea celor pasionați pentru muzică, prin Crossover Music School. Cu studii de specialitate și multă dedicație, vom fi nerăbdători să vă ghidăm talentul și să vă ajutăm să acumulați cât mai multe cunoștințe în domeniul sunetelor frumoase. Vă așteptăm cu drag la Crossover Music School! Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon. chitară: 0721 860 062 pian: 0723 830 829 bass: 0721 464 655 saxofon: 0723 513 317
  6. Buna, scuze ca ma bag dar nu ma pot abtine...se vede clar ca nu este nou cum ai spus in descriere si intamplator vand si eu unul la 600 lei deci trage singur concluzia. Succes la vanzare.
  7. KARAOKE LIVE 100% VINERI 19 OCTOMBRIE ORA 21.00 CLUB LA ROCCA (Complex Ciresica, Cismelei 26 CONSTANTA)
  8. In fiecare JOI ora 21.00 KARAOKE LIVE in MUSIC PUB (la dacia). INTRAREA LIBERA
  9. JOI 26 Aprilie ora 21.00 KARAOKE LIVE in MUSIC PUB (la dacia). INTRAREA LIBERA
  10. JOI 19 Aprilie ora 21.00 KARAOKE LIVE in MUSIC PUB (la dacia). INTRAREA LIBERA
  11. JOI 12 Aprilie ora 21.00 KARAOKE LIVE in MUSIC PUB (la dacia). INTRAREA LIBERA
  12. Nu vreau sa para reclama ptr faptul ca am un asemenea produs la vanzare dar vreau sa va spun si parerea mea. Acum ceva ani buni auzeam minuni despre un magic produs numit POD de la mai multi muzicieni instrumentisti si oameni de studio. Intre timp am cantat pe gfx8 recomandat de cei de la Cargo si am fost placut impresionat dar venise deja vremea schimbarii LINE 6 wahhh!! ce nume, acel produs magic. Un foarte bun prieten si muzician de profesie, stabilit peste ocean a avut ocazia sa l intalneasca pe Phil Keaggy si sa schimbe cateva impresii ref la line 6. De aici si pana la convingerea mea ca line 6 merita toti banii nu a fost decat un pas si am reusit sa l aduc in tara cu ajutorul acestui prieten. Revenind la subiect : consider ca nici un procesor nu o sa sune analog asta e clar dar nici o pastila analog nu are "n" posibilitati ca un procesor si atunci ce facem ? Ne indreptam spre clasic? spre un sunet curat, clar sau continuam si ne indreptam sa cantam pe corzi de laser cu echipamante electronice? Eu unul prefer un sunet natural care sa fie doar amplificat corespunzator. Am avut posibilitatea testarii celor 2 echipamente si clar exista o mare diferenta; POD PRO este natural sau mai natural decat varianta XT de aceea inca se cauta si se vinde la preturi mari, mai exista si o mare deosebire vis-a-vis de producator dc este fabricat in state, europa sau china si tot asa. http://cgi.ebay.com/LINE-6-PODPRO-POD-PRO-...ShippingPayment in schimb varianta xt "iti da aripi" multe efecte SF care nu cred ca un chitarist le va putea cuprinde pe toate sau le va utiliza intr o situatie reala e vb doar de progres. Acum depinde ce vrei de la tine, de la sunet....stilul preferat si posibilitatea manipularii rapide. Cu totii ne dorim sisteme performante, multe pastile rack uri , ampuri pe lampi dar putem sa le achizitionam pe toate? Oare le meritam ? Exista posibilitatea unor investitii substantiale in sunet si efect asa cum am facut o si eu si multi dintre noi o stim dar oare se merita? sau trebuie intr o anume forma sa recuperem acele investitii, fie ca material sau in satisfactie personala....pana unde merge termenul: Vreau sa fiu "profi". Sunt convins ca discutia poate continua la nesfarsit, eu mi am exprimat doar o parere, intr o noapte tarziu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.