www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Razvan S.

Administrator
 • Content Count

  3,191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

Razvan S. last won the day on December 19 2019

Razvan S. had the most liked content!

Community Reputation

2,514 Excellent

About Razvan S.

 • Rank
  HGE Contraptions

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  got some stuff

Recent Profile Visitors

75,726 profile views
 1. Razvan S.

  Probleme la chieitele de acordare

  Se poate bate inapoi, nu are nimic. Iei o bucata de lemn si bati usor mutand de-a lungul acelui cerc pana face iar contact, peste tot. Aia e pusa ca sa distanteze corect ''shaft-ul'' cheitei si sa nu se miste tare in laterale. O poti lasa chiar si asa...ca nu afecteaza nimic, nefiind iesita mult. Bafta
 2. Razvan S.

  Incerc sa dau de cineva de pe forum

  da, acum 5 ani My guess is as good as anyone's. Habar n-am.
 3. Tentativa de frauda/facut cont clona -> Micul chitarist: si-a facut alt cont ( Andrei2345) ca sa profite de un obiect oferit ca donatie/gratis,mintind. Ip-urile identice, dar si mailul contine si aceleasi nume similare. Busted. Ban permanent pe ambele conturi...really low. Se poate vedea aici topicul:
 4. Felicitari. Vei avea ban pe ambele conturi. Same ip(se vede...) Sa minti direct asa ,pentru un proiect de chitara...ca sa il iei tu...really not ok. Low. Bafta! Imi pare rau pt cele de mai sus.
 5. Razvan S.

  Va rog sa ma ajutati.

  Total fals, nu se va curba nimic, ca poate ajusta trussrodul sa compenseze asta. Exista corzi de clasica cu acea bila stock, sau poate face un nod de mai multe ori si e perfect ok. Sure, ca va trebui sa ia din nut slots, ca sa compenseze grosimea celor 3 de nylon SAMD e partea a 2-a, dar nu spune ca nu e solutie viabila. Se poate, daca omul chiar vrea (oricat de corny ar fi ideea ) Omu are o idee mai outside the box...te rog, nu strivi corola de minuni etc etc
 6. Razvan S.

  Cineva care repara pedale in Iasi?

  Salut, userul Fiveseven cred ca te-ar putea ajuta https://forums.rgc.ro/profile/2954-fiveseven/
 7. Vand un ESP LTD. M-50FR Neon Orange luat de pe Reverb. Chitara a fost luata de noua, din stoc de la un shop, fiind deschisa doar de mine prima oara cutia (a fost sigilata, neexpusa, in 2 cutii de carton). I-am dat elementele de protectie jos, si am cantat-o maxim 1-2 ore per total, asa ca este practic noua. Tineti cont ca o asemenea chitara se poate gasi la aprox 1500-1600 ron noua. Transportul platit de cumparator. Am luat-o de curiozitate, e foarte decenta la mana si tot, dar am alte proiecte in curs si sta degeaba. Dozele exista si pe modele mai scumpe (Lynch model de 600eur), trem-ul este un special stantat LTD by Floyd Rose. Lock nut-ul este de otel, clampurile la fel. Video sample rapid aici,canal lead Peavey 6534+, volum mic, corzile stock. La 3:27 aveti cu volumul mai rolled off sample, pe acelasi ton.
 8. * Takamine EG340SC Electro Acoustic guitar setup * PRS SE Tremonti overhaul * Fender Stratocaster Custom Shop (Relic 60's) work * Yamaha BB200 setup * Fender US 79-82 heavy ash body + American Vintage Reissue 70s 2011 scalloped neck (project for myself :D )
 9. Razvan S.

  RGC Timisoara

  Yeah, good idea! La ultima intalnire la care eu am fost cel putin, au trecut cam 12 ani si 6 luni aprox.... pff
 10. Razvan S.

  vând [EXPIRAT] Taylor 522e

  Va rog mentineti topicurile curate. Postati doar daca aveti intentia serioasa de a vinde sau cumpara! Mersi Ia-o ca de free up. Next comments vin cu warns.
 11. Va rog mentineti topicurile curate. Postati doar daca aveti intentia serioasa de a vinde sau cumpara! Mersi Ia-o ca de free up. Next comments vin cu warns.
 12. Razvan S.

  Alegere chitară

  Ai mesaj privat. Ne discutam acolo
 13. Razvan S.

  Problema amplificator Mesa Boogie M Pulse 600

  Eu o vad asa: Desi nu are lampi, ''actually'', pe designul acesta, poate fi o problema si daca e SS si nu tube. First off, ampu pare foarte rudimentar/crud ca design acolo. Nu are sistem de stabilizare, nici feedback -> dead without a load for a long time. (ar avea nevoie un stage de genu de compensare termica si DC servo <urmareste componenta continua de la iesirea ampului (in DC), o preia si aplica o compensare tot in DC, la intrarea ampului, dar cu sens invers, incat echilibreaza etajul final> D1 si D2 tin finalul in balance, daca alea doua se destabilizeaza, adios E sensibil la orice deviatile termica, orice unbalance devine amplificat. Ca o paranteza, in alte cazuri,unele din astea au si probleme de overheating, cand nu folosesti un load. Pot avea un filtru LC la output, facut pt a reduce sau a eliminta eventuala posibilitate sa dea zgomot RF. Cand nu ai load-ul, inductorul filtrului de output poate sa satureze si sa cauzeze disipare mare de putere in semiconductorii de output switching, suficient sa faca some damage. (in fel si chip) Bafta la reparatie
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.