www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Razvan S.

Administrator
 • Content Count

  3,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

Razvan S. last won the day on October 3

Razvan S. had the most liked content!

Community Reputation

2,495 Excellent

About Razvan S.

 • Rank
  HGE Contraptions

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  got some stuff

Recent Profile Visitors

75,368 profile views
 1. Vand un ESP LTD. M-50FR Neon Orange luat de pe Reverb. Chitara a fost luata de noua, din stoc de la un shop, fiind deschisa doar de mine prima oara cutia (a fost sigilata, neexpusa, in 2 cutii de carton). I-am dat elementele de protectie jos, si am cantat-o maxim 1-2 ore per total, asa ca este practic noua. Tineti cont ca o asemenea chitara se poate gasi la aprox 1500-1600 ron noua). Transportul platit de cumparator. Am luat-o de curiozitate, e foarte decenta la mana si tot, dar am alte proiecte in curs si sta degeaba. Dozele exista si pe modele mai scumpe (Lynch model de 600eur), trem-ul este un special stantat LTD by Floyd Rose. Lock nut-ul este de otel, clampurile la fel. Video sample rapid aici,canal lead Peavey 6534+, volum mic, corzile stock. La 3:27 aveti cu volumul mai rolled off sample, pe acelasi ton.
 2. * Takamine EG340SC Electro Acoustic guitar setup * PRS SE Tremonti overhaul * Fender Stratocaster Custom Shop (Relic 60's) work * Yamaha BB200 setup
 3. Razvan S.

  RGC Timisoara

  Yeah, good idea! La ultima intalnire la care eu am fost cel putin, au trecut cam 12 ani si 6 luni aprox.... pff
 4. Razvan S.

  vând Taylor 522e

  Va rog mentineti topicurile curate. Postati doar daca aveti intentia serioasa de a vinde sau cumpara! Mersi Ia-o ca de free up. Next comments vin cu warns.
 5. Va rog mentineti topicurile curate. Postati doar daca aveti intentia serioasa de a vinde sau cumpara! Mersi Ia-o ca de free up. Next comments vin cu warns.
 6. Razvan S.

  Alegere chitară

  Ai mesaj privat. Ne discutam acolo
 7. Razvan S.

  Problema amplificator Mesa Boogie M Pulse 600

  Eu o vad asa: Desi nu are lampi, ''actually'', pe designul acesta, poate fi o problema si daca e SS si nu tube. First off, ampu pare foarte rudimentar/crud ca design acolo. Nu are sistem de stabilizare, nici feedback -> dead without a load for a long time. (ar avea nevoie un stage de genu de compensare termica si DC servo <urmareste componenta continua de la iesirea ampului (in DC), o preia si aplica o compensare tot in DC, la intrarea ampului, dar cu sens invers, incat echilibreaza etajul final> D1 si D2 tin finalul in balance, daca alea doua se destabilizeaza, adios E sensibil la orice deviatile termica, orice unbalance devine amplificat. Ca o paranteza, in alte cazuri,unele din astea au si probleme de overheating, cand nu folosesti un load. Pot avea un filtru LC la output, facut pt a reduce sau a eliminta eventuala posibilitate sa dea zgomot RF. Cand nu ai load-ul, inductorul filtrului de output poate sa satureze si sa cauzeze disipare mare de putere in semiconductorii de output switching, suficient sa faca some damage. (in fel si chip) Bafta la reparatie
 8. Se pare ca se insista... Second warn for @SKU ''Moderatori de 2 bani'' (cu referinta catre vektor) Inainte sa acuzam moderatorii ca fac X sau Y lucru, mai bine am citi regulamentul, si am realiza ca s-a actionat chiar conform regulamentului, ba mai mult...topicurile nici nu se sterg si se atrage doar atentia de multe ori fara warn. Intelegem ca ai ceva acum personal cu unele persoane, dar facand topicuri aiurea penibile chiar nu ajuta, they just get you one step closer to a ''Mark as spammer'' or Ban. Please reconsider and stop now. Admitem topicuri ce chiar au sens, dar nu cele in care initiatorul nu a fost in stare (dupa atata timp...), sa priceapa regulile, acuzand un mod ca face...ce scrie in regulament.
 9. Mr Vintage ne paraseste la propria cerere.(Guest now) ***************************************************************************************** SKU - ban chat o vreme. Commentul din warn-ul sau: Totul pana la o limita. Nu e deloc de apreciat sa dai cu noroi in oameni cinstiti, si sa-i acuzi ca vand fakeuri si sa-i denigrezi, cand acest lucru nu se intampla. Nu tolerez asa ceva din partea nimanui, si faci imagine proasta in general cu hate speechul tau gratuit care nu ajuta pe nimeni also '' Fuck you duuuuude si cu rgcul tay '' nu ajuta la nimic
 10. Interpretarea per total este cam sloppy. Te grabesti, esti incordat,nu e tehnic calculat. Breathe. Apesi ori prea tare pe corzi si dezacordezi nota, sau tragi de ele cumva slight microtonal de suna '''nieeeaaa nieaaa'' ,''mieaaaa''. E foarte clar, si se aude ca e nevoie de mai multa disciplina in executare. Daca ai corecta acele elemente ar fi super ok. Scopul e sa sune solo-ul cat mai apropiat de ideea originala, nu doar sa faci notele. Nu pricep totusi lasand celelalte de mai sus, ce se intampla cu tonul tau, suna destul de ciudat, compresat, neinspirat, suna ca un procesor ieftin si parca sunt bagate filtre de cut de tot felul pe tot felul de frecvente. Din cate stim, ai gear foarte scump si calumea, ar trebui macar sa fie mai decent soundul chitarei. 4 stars din 5.
 11. * Marshall JCM2000 DSL100 came in for some maintenance and checks * Maya MIJ 1970's strat that came in for a decal application and a nitro lacquer refinish on the front of the headstock.
 12. Razvan S.

  Gat Fender pe un corp Squier

  Si eu tot ''online'' iau tot, doar nu le testez inainte. Daca vrei la sigur, CERI masuratori sa se pupe cu ce ai. Tocmai, ca e online, rogi sa ti le faca , fizic, sa mearga cineva la stoc, sa masoare chestiile astea. Tot ce ceri. Again, care-i problema? Nu inteleg ce n-ai priceput. Ca sa ''mergi la sigur'', doar daca iti furnizeaza toate astea poti sa fii sigur Daca nu ti le da si nu raspund, fuck em Toata combinatiile de astea sau ce vezi tu relevant pt ce corp ai tu:
 13. Razvan S.

  Gat Fender pe un corp Squier

  Si eu o sa fiu intr-o dilema similara, si caut un corp anume. Eu as proceda altfel, dat fiind ca nu caut nou, si ce caut este default old pt ce vreau eu, pur si simplu intreb sellerii exact detalii, si ii pun sa masoare... Care e problema? Da-le distantele dintre gauri si tot ce ai nevoie. Unii iti vor raspunde
 14. Razvan S.

  Gat Fender pe un corp Squier

  Da man, totul trebuie masurat inainte. Daca ai gatul masori si cauti corp bazat pe aceleasi masurari, sau invers. Fa rost de toate masuratorile . Nu e nici un ''da''. ''da'' e doar daca e noroc, poate fi si prea lat neck pocketul ce iar e nasol.
 15. * Refret and setup on a Charvel 275 Deluxe made in Japan * Epiphone Hummingbird Pro overhaul * Klira German jazzmaster type guitar overhaul
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.