www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MarSB

Newcomers
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Sibiu

Recent Profile Visitors

2278 profile views

MarSB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

 1. Schimb Fender Stratocaster 75th Anniversary Edition, cu o ghitară cu 7 corzi, formă Stratocaster, cu bridge fix. Dacă există interes, pun și imagini cu Fenderul Stratocaster.
 2. Bună ziua, Mai aveți pedala? Vă ofer 150 lei fără transport, la Sibiu. Ce ziceți?
 3. PREȚUL DE 1800 LEI ESTE VALABIL DOAR PÂNĂ LA DATA DE 03.09.2021, ora 15.00 !!!
 4. Totuși, nu sunteți dispus la un schimb? Cu un Schecter Omen Extreme 6 FR BCH. Un scurt răspuns, vă rog!
 5. Chitara arată foarte bine, ținută doar în casă, nemuncită. O vând sau o dau la schimb cu un Fender Stratocaster cu maple fingerboard. M-am săturat de Floyd Rose, e obositor la schimbatul corzilor deși ține foarte bine acordajul. Chitara e comodă, nu falsează, tastele nu sunt uzate. E b tuning. Numai bună de rockereală. Cu greu mă despart de ea. Dacă n-o dau, nu-i mare bai! Prefer vânzarea/schimbul la fața locului, pe văzute/probate, nu trimitere prin curier.
 6. Bună ziua, Nu ați fi dispus să faceți un schimb? Cu un Schecter Omen Extreme 6 FR? Cu stimă, Marius
 7. Bună ziua, Nu ați fi dispus la un schimb cu o chitară Schecter Omen Extreme 6 FR. Este foarte bine întreținută, cântată doar în casă și la un singur concert. Nu falsează, nu dezacordează, nu are buzz. Acordată în Eb. Foarte comodă. Cu stimă, Marius
 8. Salutare, Am văzut că n-aţi vândut încă chitara Bach (scalopped), nu sunteţi dispus să faceţi un schimb? Vă ofer o chitară electro-acustică Takamine GN 10 CE-NS (achiziționată de la MC Music în 2015, cu 1200 lei, în stare foarte bună) și un amplificator de chitară electro-acustic Behringer ACX 450, de 45 W, 2 canale mic+chitară, cu 16 efecte și footswitch (achiziționat de la Thomann tot in 2015, cu 245 euro, în stare foarte bună de funcționare). Le-am achiziţionat pentru un proiect electro-acustic pentru cluburi la începutul lui 2016, dar nu a durat..., de atunci stau sculele nefolosite! Ce ziceţi?
 9. Salut,Nu doreşti un schimb cu Schecter Omen Extreme 6 bch fr?2 doze humbucker;floyd rose24 tastehttp://www.schecterguitars.com/guitars/omen-extreme-fr-2013-11-18-detailCumpărat acum un an de la Music & More, ţinută doar în casă, foarte bine întreţinută, fără zgârieturi, are încă corzile originale pe ea!
 10. Salut! Mă interesează footswitch-ul! Nu-l dai separat?
 11. Am bifat Show recording format și Show audio device information și apare următoarea informare: [48 kHz 24 bit WAV: 2/2ch 64 spls ~ 5.3/17 ms ASIO] Tot nu-i bine: 5.3/17 ms ASIO......
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.