www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MarSB

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MarSB

  1. Bună ziua, Mai aveți pedala? Vă ofer 150 lei fără transport, la Sibiu. Ce ziceți?
  2. Totuși, nu sunteți dispus la un schimb? Cu un Schecter Omen Extreme 6 FR BCH. Un scurt răspuns, vă rog!
  3. Bună ziua, Nu ați fi dispus să faceți un schimb? Cu un Schecter Omen Extreme 6 FR? Cu stimă, Marius
  4. Salutare, Am văzut că n-aţi vândut încă chitara Bach (scalopped), nu sunteţi dispus să faceţi un schimb? Vă ofer o chitară electro-acustică Takamine GN 10 CE-NS (achiziționată de la MC Music în 2015, cu 1200 lei, în stare foarte bună) și un amplificator de chitară electro-acustic Behringer ACX 450, de 45 W, 2 canale mic+chitară, cu 16 efecte și footswitch (achiziționat de la Thomann tot in 2015, cu 245 euro, în stare foarte bună de funcționare). Le-am achiziţionat pentru un proiect electro-acustic pentru cluburi la începutul lui 2016, dar nu a durat..., de atunci stau sculele nefolosite! Ce ziceţi?
  5. Salut,Nu doreşti un schimb cu Schecter Omen Extreme 6 bch fr?2 doze humbucker;floyd rose24 tastehttp://www.schecterguitars.com/guitars/omen-extreme-fr-2013-11-18-detailCumpărat acum un an de la Music & More, ţinută doar în casă, foarte bine întreţinută, fără zgârieturi, are încă corzile originale pe ea!
  6. Salut! Mă interesează footswitch-ul! Nu-l dai separat?
  7. Am bifat Show recording format și Show audio device information și apare următoarea informare: [48 kHz 24 bit WAV: 2/2ch 64 spls ~ 5.3/17 ms ASIO] Tot nu-i bine: 5.3/17 ms ASIO......
  8. Problema e că nu-mi apar aceste informații în dreapta sus! Ci doar: [44.1kHz 24 bit WAV] Probabil că n-am făcut de la bun început bine instalarea și setările! Voi încerca să reinstalez totul. Apoi voi urma sfaturile tale, pentru care îți mulțumesc mult!
  9. Ai perfectă dreptate, dar asta să fie cauza latenţei? Mulţumesc mult pentru răspunsuri!
  10. Salut! Am rugămintea, pentru cei care știu deja, de a mă ajuta cu problema "latency". Mi-am cumpărat de curând interfața Behringer U-Phoria umc202HD și încerc să înregistrez prin Reaper scurte riff-uri de ghitară. Știu că am o problemă de latență pe care nu o știu rezolva! Am un pc cu Windows 7 pe 64-bit, cu un procesor de 3.20 GHz. Știu că trebuie să fac ceva setări în Reaper Preferences - Audio - Device - ASIO cu UMC Asio Driver, dar la Asio Configuration nu mă mai descurc. Am încercat mai multe variante dar degeaba...Dacă setez Asio, în difuzoarele calculatorului nu aud nimic, nici măcar metronomul, deși setez Record Monitoring: ON. Dacă înregistrez pe Direct Sound ca și Audio System (în Audio Device), atunci aud și metronomul și instrumentul, dar acesta din urmă cu un delay destul de deranjant... Ce mă sfătuiți? Mulțumesc anticipat pentru ajutor! Și scuze pentru "chineza" utilizată...!
  11. Salut! Schimbi cu un Clean Booster, realizat de acelaşi Liviu Rădescu? Şi boosterul meu stă, pentru că mi-am luat între timp un Feedbacker/Booster de la Boss...
  12. Salut! Mai ai pedalele? Mă interesează FB-2.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.