www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Nicolae Stroescu

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

13 Good

About Andrei Nicolae Stroescu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Constanta

Other Information

 • Band
  Made In China
 1. Asa cum zice si titlul, sunt interesat de o doza de bridge pt telecaster. Vreau sa fie mini-humbucker/hotrail preferabil de la S.D. sau DiMarzio. Foarte important este sa aiba prinderea clasica in trei suruburi. Multumesc! Prefer PM
 2. Dacă mai e valabil le iau eu! Voi suna pe la prânz pentru a nu deranja.
 3. O refretuială pt o chitară electrică cam la ce bănuți se ridică?
 4. Mulțumesc pentru aprecieri. Sculptura a fost făcută de socrul meu
 5. Mulțumesc. E un Reghin Savoy cu electronica si headstock-ul modificate și alte "bricolaje"... Sunã decent, peste multe LP din gama 1000-2000ron din comerț. Ca doze are un SD 59 in neck și în bridge o dozã fãcutã de mine din doua doze de epiphone achiziționate anul trecut de la userul Bach. Mai trebuie o refretuialã si un bridge de doamne-ajutã și gata...
 6. Mulțumesc pentru primire! nu m-am deranjat deloc din cauza răspunsurilor, nu mă înțelege greșit. Simțul umorului e o calitateși o dovadă de inteligență așa că mă bucur cănd colegii nostrii de pe forum fac uz de fraze comice. Am folosit fraza de început exact cu subtextul la care face referire FiveseveN. Vreau să vedem dacă-i mit sau realitate. Eu acum am în lucru un nut din bronz. la finalizarea proiectului postez rezultatele. În ceea ce priveste sustainul și transmiterea vibrației de la coardă la lemn eu știu așa (dacă e greșit corectați-mă): Cu căt punctele de prindere/sprijin sunt mai fixe cu atât vibrația nu se sparge/risipește. Niște cheițe praf care vibrează, un bridge care zdrăngăne din toate șuruburile, un tail piece slobod, un nut moale care absoarbe vibrația în loc să o transmită mai departe lemnului vor contribuii puțin câte puțin la culegerea de înjurături populare și frustrări cauzate de sustainul minimalizat.
 7. Hmmm, multe răspunsuri amuzante... Una peste alta eu am de la un os de cal. Înainte aveam nut de plastic și nu am sesizat vre-o diferență între cele două. Ce-i drept dozele mele au un output puternic. În cazul floyd-rose-ului aveam nut-ul din metal. Dens ca dracu' deci vibrofagie canci și suna excelent... Cineva spunea mai sus că e mult mai important materialul în cazul chitarelor acustice, lucru logic ținănd cot de faptul că sunetul (vibrația) nu este ajutat electric. Precizez că nu am întrebat de dragul întrebării sau în necunoștintă totală de cauză ci pentru a dezbate și amănuntul acesta.
 8. Știm cu toții cã cel mai bine e sã folosești os pentru prãgușul de chitarã. întrebarea este: De care? Scuze dacã am postat unde nu trebuie.
 9. Poze nea Aline. Am scris prețul maxim în cazul în care e vre-un Babicz ceva. Poze și târguim apoi. Numai bine!
 10. Pret: 0 RON Localitate: Constanța Contact: 0724177022 Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un bridge tune-o matic Mã intereseazã puntea doar. Poate sã fie de la orice: Epiphone, stagg, harley benton, nu conteazã, doar d-ãla românesc sã nu fie. Ofer maxim 100 Ron + transport sau mai negociem... în funcție de produs mai punem sau scãdem puțin.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.