stefangler

Newcomers
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

34 Excellent

About stefangler

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Blues Nation
 • Gear
  https://www.facebook.com/bluesnationofficial?fref=ts

Recent Profile Visitors

3,548 profile views
 1. stefangler

  vând Fender Custom Shop '51 Relic Nocaster Blonde

  Sunt interesat si de schimburi in urmatoarea varianta: Gibson SG Standard/ Gibson Firebird/ Strat American Vintage rosewood+ diferenta in bani.
 2. Incepand de azi, The Mother are un nou pret de vanzare: 5900 RON, cu transportul inclus pana la destinatie, oriunde in tara.
 3. stefangler

  vând Fender Custom Shop '51 Relic Nocaster Blonde

  Incepand de azi, chitara are un nou pret: 2490 euro!
 4. Chitara a ajuns la mine acum cateva luni, in urma unui schimb cu userul avatar2100. Vine exact asa cum se vede in fotografii, insotita de case si toate celelalte case candys. E o chitara usoara (3,2 kg), foarte rezonanta si extrem de comoda, reprezentanta de clasa a tonului specific tele. O vand deoarece vreau sa fac un upgrade la bicicleta de concurs ;)) Din acest motiv nu sunt interesat de schimburi. Chitara poate fi vazuta/testata in Timisoara, insa ajung si in Bucuresti destul de des. Daca aveti nevoie de diverse alte detalii sau fotografii, puteti sa-mi scrieti. Si fotografiile...;)
 5. Chitara revine la vanzare, pret nou: 6000 lei, negociabil. In pret e inclus si transportul, oriunde in tara, cu ramburs de numerar.
 6. Topicul se poate inchide, multumesc.
 7. Este sigura descriere care face dreptate cablului. Parca e de la un uscator de par din URSS.
 8. Pret: 6550 RON Localitate: Timisoara Contact: stefangler@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, vand Strat AV54, editie aniversara. Produs in 2014, cumparat de la Guitar Shop. Instrumentul este o editie limitata la exact 1954 bucati, produs cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la lansarea stratului. Este o reproductie fidela a instrumentelor din acel an, iar asta se vede si in forma switch knobului, pe capacele dozelor care au muchiile mai domoale si pe umarul headstockului care e usor rotunjit. Corpul este din light ash, foarte rezonant si usor, are un sunburst excelent. Nu mai stiu unde am pus capacul de la arcuri. Gatul e un soft v mai plin, cu rolled-off edges si se simte foarte confortabul. Radius 7.25, taste vintage cu carne 90% pe ele. Dat fiind faptul ca instrumentul e produs si finisat exact ca in 1954, are tendinta de a se uza mai repede decat cele contemporane, iar fiindca sunt bine, a fost o chitara cantata si a capatat cateva dinguri si denturi pe care am incercat sa le surprind cat mai fidel in fotografii. Dozele sunt concepute special pentru a reproduce tonul acelei ere, sunt echilibratme dar au acel twang gen The Shadows. Desi are 5 way switch, in cutie vine cu un 3 way historically correct, un bridge top, arcuri de completare, un cablu amarat ca in 54, chei etc. Chitara vine cu un case original Fender AV 62. Se pare ca cei de la Guitar Shop au trimis 62-ul cu case-ul asteia, asa ca eu am ramas cu cel de 62. Le multumesc celor de la GS deoarece mi-au obtinut de la Fender un set complet de case candy-uri si documentele originale ale instrumentului. Extra: strap lock-uri fender si un strap Minotaur din piele, extrem de confortabil. Trimit instrumentul in tara cu Fan Courier ramburs si suport plata transportului. Instrumentul va fi ambalat in cele mai bune conditii. Pentru detalii puteti sa-mi trimiteti mail sau PM, raspund repede la ambele. Vand chitara pentru un upgrade la Custom Shop.
 9. stefangler

  vând Pedalboard Full

  VooDoo Lab s-a dat, mai raman: - Boss TU3 Tuner - Ibanez Tube Screamer TS 808 - Dunlop Cry Baby + True Bypass Wah Pad - Lehle D Loop cu doua bucle si boost Pentru preturi separat, dati-mi PM
 10. stefangler

  vând Pedalboard Full

  MXR-ul s-a dat raman: - VooDoo Lab Pedal Power 2 Plus - Boss TU3 Tuner - Ibanez Tube Screamer TS 808 - Dunlop Cry Baby + True Bypass Wah Pad - Lehle D Loop cu doua bucle si boost Pentru preturi separat, dati-mi PM
 11. stefangler

  vând Pedalboard Full

  Fulldrive-ul s-a dat.
 12. stefangler

  vând Pedalboard Full

  Salut, piesele se vand si pe bucati, iar preturile sunt negociabile. Pentru detalii, pe PM. Multumesc pentru sugestii, Outsider.
 13. stefangler

  vând Fender 65 Deluxe Reverb Reissue 2012

  S-a vandut, multumesc RGC!!!
 14. stefangler

  vând Pedalboard Full

  Pret: 950 euro Localitate: Timisoara Contact: stefangler@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, schimb soundul, vand intreg pedalboardul din fotografie. Contine: - VooDoo Lab Pedal Power 2 Plus - Boss TU3 Tuner - Ibanez Tube Screamer TS 808 - Dunlop Cry Baby + True Bypass Wah Pad ( nu mai ai nevoie sa-ti pocnesti oac-ul ca sa-ti faci treaba, el se activeaza la cea mai mica apasare cu piciorul a pedalei) - Lehle D Loop cu doua bucle si boost ( foarte misto). In rig prin Lehle sunt trecute tunerul si TS-ul - MXR Carbon Copy Analog Delay - Fulltone Full Drive 2 MOSFET ( Drive+ Boost) Pret "as it is": 900 eur. Optional, se poate livra cu hardcase de aluminiu Pedaltrain pentru extra 50 eur. Testabile in Timisoara, livrare gratuita oriunde in tara. stefangler@yahoo.com sau PM.