www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marian90

Newcomers
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

8046 profile views

Marian90's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

16

Reputation

 1. Tc electronic x4 modat- 750 lei . Modarea consta in: - iesire tap tempo extern, foarte util intr-un pedalboard mai mare. -activarea modului looper se poate face de picior având montat un switch. - controlul volumului looper-ului poate fi ajustat si cu piciorul fiindu-i montat un potentiometru adițional cu capac mai mare in partea dreapta Toate aceste modari au fost facute in USA de unde a fost cumparat. Tc electronic flashback 2- 550 lei Mi-a placut faptul ca are iesire de tap tempo extern. Ibanez ADMini made in japan -350 La el am gasit cel mai bun ton analog in format super compact.
 2. Cumpar difuzorul din titlu la pretul pietei.Astept oferte!
 3. Cumpar delay-ul din titlu la prețul pieței. Astept ofertele voastre in privat.
 4. 50 de lei ultimul preț
 5. Cumpar pedala din titlu. Pretul postat de mine este orientativ, asa ca astept ofertele voastre.
 6. Takamine EG340SC este chitara care nu dezamăgește datorita specificațiilor foarte bune in pretul ei. Chitara are fata din lemn masiv de spurce si o doza foarte echilibrată, poate cea buna doza pusa pe o chitara de serie. Am pus chitara la vanzare pentru ca nu prea mai cant la chitara acustica. Un alt punct forte al chitarei este setup-ul perfect din fabrica care este aproape inexistent pe instrumentele din gama ei de pret. Chitara nu se mai fabrica de ceva vreme asa ca pretul ei orientativ a fost in jur de 500-600 de euro. Eu vreau pe ea 1600 de lei la care mai adaug o husa si un set de corzi elixir deja montat pe ea. https://www.google.com/amp/www.takaminereview.com/takamine-eg340sc-review/amp/ Sau https://reverb.com/item/467495-takamine-eg340sc-acoustic-electric-refurbished-guitar-natural
 7. Pretul scade la 100 de lei
 8. Sunt interesat de difuzoarele din titlu . Pretul este orientativ, difuzoarele le voi cumpara la prețul pieței. Astept ofertele voastre în mesageria privata.
 9. Caut un cabinet Harley Benton 2x12 chiar si Palmer 2×12 cu sau fara difuzoare. Preturile puse mai sus sunt orientative asa ca nu sunt batute in cuie, vreau doar ceva ieftin de la brandurile mentionate mai sus. ofertele voastre.
 10. Este o pedala de foarte utila pentru cei care au nevoie de un ton de chitara acustica pe o chitara electrica. Pedala este in stare foarte buna atat estetica cat si functionala. Pretul la thomann este aproximativ 600 de lei, eu vreau pe a mea 300 fix. O vand pentru ca nu o folosesc. Pretul de referinta pentru schimburi este de 400 lei. Schimb doar difuzoare Celestion g12M Creamback 75, Creamback 65, Greenback, Anico gold sau cabinet Harley benton g212 cu diferenta din partea mea unde este nevoie.
 11. Corpul(corp de la un harley benton)este ramas de la un proiect abadonat din lipsa de timp. Corpul este in stare foarte buna, in poze are o reflexie ciudata. Pentru cine este interesat ii pot face mai multe poze. Deși in poze nu apar am toate capacele cavitatilor. Trimit oriunde în tara. Cumpărătorul isi va achita transportul.
 12. Fender Deluxe VM (Vintage Modified) Amplificatorul se afla intr-o stare buna, a fost folosit in conditii normale. Specificatii se gasesc pe net, un scurt rezumat, 40W, 2 canale independente clean/drive, lampa preamp 2 x 12AX7, lampa final 2 x 6L6. singurul element digital il reprezinta partea de FX: chorus, delay, reverb. Include foot-switch+cablu midi + cablu de alimentare. In opnia mea este amp-ul genial de gig care face fata cu brio oricarei scene (fie ea de pub sau scena mare captat cu microfon) Clean bun de Fender, drive-ul mie mi-a placut foarte mult, desi e Fender, partea de efecte vine ca bonus si va scuteste de pedale. E genul de amplificator de bagat chitara direct in el si care nu te lasa la greu si ca orice Fender pe lampa ia pedale bine in fata. Singurul viciu il reprezinta cateva zgarieturi normale datorita transportului si a manevrarii. Lampile se afla intr-o stare buna. un demo audio reusit facut de cei de la sweetwater.com: https://www.youtube.com/watch?v=xCVtYr6FHrM Pretul meu: 3000 RON, cash only, nu accept nici un fel de schimb. Se poate proba in Bucuresti. Contact PM
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.