www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lionut

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

9 Neutral

About Lionut

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  Dream on
 • Gear
  Ibanez K7 peavey 5150 mesa 4*12, Tc electronics G force

Recent Profile Visitors

1,095 profile views
 1. Vandut ! Se poate inchide ! Multumesc !
 2. Pedala efect chitara Strymon timeline delay reverb modulation Cel mai bun la ora actuala dupa parerea mea. Strymon Timeline Delay este o pedala cu efecte delay. - Pedala cu 12 tipuri de delay si 200 de preseturi. - Looper stereo de 30 de secunde. - Intrari si iesiri Stereo, Modulatie tip efect chorus. - Intrare/iesire MIDI. - True bypass. - Made in USA.
 3. Lionut

  vând [EXPIRAT] Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  Se poate inchide !
 4. Lionut

  vând [EXPIRAT] Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  S-a vandut si S 1 single coil !
 5. Lionut

  vând [EXPIRAT] Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  S-a vandut si V 7 si V 8 Ramane valabil S 1 single coil Doza pickup chitara electrica Ibanez S 1 facut de DiMarzio. Un single coil de calitate cu sunet plin si clean frumos gen Fender stratocaster . Ce trebuie sa stiti despre aceasta doza : Description: Traditional sounding, yet high output single coil with Alnico 5 polepieces for even string output. Designed to work with humbuckers in the split position. S1 is a line of magnetic pickups for solid body electric guitars that are designed by DiMarzio and produced by Ibanez in Japan to the original DiMarzio specifications. Recomended for neck / middle position. This pickup is referred to in some Japanese catalogs as the Super8A. Fabricat in Japonia !
 6. Lionut

  vând [EXPIRAT] Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  V8 vandut, ramane valabil doza de humbucker V 7 este foarte bun atat pentru bridge cat si pentru neck, fabricat in Japonia si evident un single coil S1de asemenea facut in Japonia.
 7. De vanzare chitara electrica Ibanez RG 570 fabricat in Japonia in anii 90 Practic este aceeasi chitara ca cele de RG 550 fara pickguard dar mai scump. Stare buna de functionare Cheite Gotoh. Doze Ibanez V7 S1 V8 cele mai bune de la Ibanez. Tremolo-ul legendar EDGE folosit de steve vai si alti chitaristi celebri...
 8. Se vinde 1 pereche monitoare studio yamaha ns 615 b identic cu ns 10 M aceeasi tweeter difuzor si filtru. Sunt in stare perfecta! Impecabile.
 9. Lionut

  vând [EXPIRAT] Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  Anuntul este valabil!
 10. Lionut

  vând [EXPIRAT] Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  Pretul este de 450 Ron pentru cele 3 doze
 11. Vand set doze Ibanez V7 neck S1 middle V8 bridge Custom (cele mai bune doze Ibanez din punctul meu de vedere) de pe o chitara japoneza Ibanez Prestige In caz ca cineva doreste se vind si separat ! In caz de plata in avans pe cont bancar asigur transportul gratuit ! Pentru oferte de schimb si alte comentari sau informatii legat de doze va rog sa contactati in mesaj privat; nu poluati topicul ! Multumesc !
 12. Pret: 100 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: lionut26@yahoo.com Link producator: http://www.soundcreation.ro/seturi-de-corzi-pentru-chitare-bas-cid525_3047/aurora-arkay-bass-45-105-red-id20528.html Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Aurora Arkay Bass 45-105 Black - Set de corzi pentru chitara bass cu 4 corzi culoarea neagra, fabricate in USA America. Corzile sunt practic niste Elixir-uri fiint invelite in teflon negru... Acestea au durată de viață foarte mare, ce oferă un sunet dinamic, și un sustain incredibil. Corzile au matisaj de culoare neagra și sunt tratate anti-coroziv. Grosimi: 45-65-85-105 Poze reale! In cazul in care se plateste in avans pe cont bancar beneficiati de transport gratuit ! Predare personala in Cluj Napoca sau se poate trimite cu posta sau courierat!
 13. Pret: 400 RON Localitate: Cluj Contact: lionut26@yahoo.com Link producator: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-dunlop-dc-brick_p575.html Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Se vinde un Dunlop DC Brick nou in cutia lui originala cu toate accesoriile. Este facut in USA si una dintre cele mai bune alimentatoare pt pedale chitara ca raport calitate pret! Mai mult decat un alimentator multiplu pentru pedale, Dunlop DC Brick asigura o consistenta a curentului electric superioara bateriilor (susceptibile la a se descarca in mijlocul concertului). Circuitul ei special conceput protejeaza pedalele de suprasarcina si scurtcircuite. Chiar si la maximul capacitatii sale (sapte iesiri de 9V si trei de 18V cu un total de 1000 mA) te vei bucura de o functionare impecabila. Alimentare inclusa: ECB006 AC Alimenteaza 10 pedale simultan. Are sapte iesiri de 9V si trei de 18Vs. Asigura tot timpul un curent electric regularizat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.