www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Paltiii.

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Gibson Les Paul Studio
    EVH Wolfgang Special
    Ovation Celebrity CE-44
    Fender Mustang III v2
    Boss gt-100
    Korg AX5G

Recent Profile Visitors

5455 profile views

Paltiii.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Preturile scad la 2600 respectiv 3500 doar saptamana asta
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand cele doua chitare din titlu, preturile: Gibson - 2900 RON EVH - 3700 RON Les Paul-ul este fabricat in 2013, nu sunt primul proprietar, fostul proprietar i-a facut acele modificari estetice care se vad in poze. Dozele sunt Seymour Duncan Aph-2N Si 2B Slash Alnico Ii Pro Zb, luate de mine dupa ce am cumparat chitara. Chitara are niste probleme cu potentiometrii si cu jack-ul care din cate stiu ar trebui schimbate, dar nu am avut timp sa ma ocup de ea. EVH-ul este cumparat de mine acum un an de la GuitarShop si este in stare foarte buna. Ambele chitare vin cu case-urile originale. In principiu nu ma intereseaza schimburi. Le puteti auzi pe ambele aici :
  3. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand dozele din titlu, le-am schimbat foarte recent dintr-un Les Paul Studio 2013 si nu am ce sa fac cu ele. Pretul este fix, nu ma intereseaza schimburi, nu trimit in tara.
  4. Sincer, m-am dus cu asteptari destul de mici la concert, cel putin legat de Adam Lambert. Pe restu ii mai vazusem in Austria cu Paul Rodgers si pe May il vazusem si in concertul lui. Am plecat de la concert foarte placut surprins. Ca show, overall, mi s-a parut foarte bine pus la punct, nu cred ca am mai vazut in ultimii ani un concert asa memorabil. Legat de Adam Lambert, dupa primele cateva piese am zis ca e printre cei mai buni vocalisti la ora actuala. Nu il ascultasem cine stie ce inainte, stiam doar ca idee cine e. Dar, serios vorbind, nu inteleg tot acest hate, omul chiar are o voce incredibila. Sa canti atat de bine un concert intreg de piese Queen mi se pare un lucru extrem de greu. Degeaba il comparati cu Freddie. Freddie a fost Freddie si o comparatie nu-si are rostul. Indiferent cu cine ar canta Queen (sa zicem ca ipotetic ar fi cineva cu o voce mai buna ca Freddie), nu s-ar putea compara vreodata. In concluzie, ca a fost pentru bani, ca a fost pentru reclama, indiferent, May si Taylor reusesc dupa atatia ani sa faca un super show si sa ofere publicului un concert plin de piese care au scris istorie de-a lungul anilor si cu care multi au crescut. Detaliile de genul "Lambert are apucaturi nu stiu de care", "aia l-au luat pentru reclama" etc. nu cred ca isi mai au rostul in contextul asta. All in all a fost o experienta foarte placuta si doar asta conteaza.
  5. Dupa ceva probleme cu prima piesa (pagina de fb for more info), am revenit cu alta piesa si alt vocal. Un like/comment/share/subscribe ne ajuta enorm. Mai jos noua piesa.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.