www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

olgutza34

Active Members
  • Posts

    183
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Buzau, Romania

Other Information

  • Band
    None
  • Gear
    Cort KX-5 FR
    Line6 POD X3
    Digitech RP-7

Recent Profile Visitors

5612 profile views

olgutza34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

42

Reputation

  1. Rog moderatorii sa stearga topicul, chitara s-a dat inainte sa ajung eu la ea ... no more DIY for me :((
  2. Multumesc @Cosu Probabil ca e un model mai vechi, pe site-ul lor apar alte modele, si headstock-ul e modificat. Chiar si logo-ul a trecut printr-un facelift, ca sa zic asa...
  3. Superb rezultat, daca mai are cineva impresia ca o chinezarie sau o indoneziana facuta la viteza si la norma are vreo sansa sa se apropie macar dpdv al sound-ului sau feeling-ului de o chitara lucrata manual, il leg 3 zile fara paine si apa si-i proiectez direct pe retina, non-stop, toate fazele lucrarii, sa-i iasa glagoria din cap...
  4. Salut colegi, am o intrebare, in foto atasat al cui logo este? Din punctul meu de vedere pare o clona nereusita de G&L. Este corp de strat, negru, grif 24 taste medium, floyd rose licensed. Ma intereseaza sa o iau pentru un proiect DIY.
  5. Ca vinzi ceva sa scoti putin profit, e omeneste, dar sa incerci sa tepuiesti tine de Pinocchio's country. Nu vreau sa poluez topicul, desi ma mananca in degete, doar am o intrebare pentru userul ZIZI: Domnul meu, ai vreun document care sa dovedeasca catusi de putin spusele dumitale, care sa justifice preturile care le soliciti, provenienta chitarilor? Nu de alta, dar sunt pe aici baieti care au vazut fetze mai simandicoase dand tepe jenante. Nu acuz pe nimeni, da' il citez pe maestrul Dinica: Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste... credibilitate, si vezi sa fie credibila povestea, ca pentru science fiction apelez la Arthur Clarke si Isaac Asimov, nu pe rgc si olx...
  6. Rog un administrator sa treaca la arhiva anuntul, chitara s-a dat. Multumesc RGC, noul proprietar a aflatin itial de aici de anunt.
  7. Cade schimbul, ramane chitara la vanzare in continuare. UP !
  8. Mare atentie, umbla pe site-urile de instrumente second hand un troll digital care ofera fara tocmeala pretul cerut, dar cica baga banii in cont si trimite un intermediar sa ia chitara. Nu vorbeste romaneste cica, engleza lui e si mai la pamant decat romana prin google translate si e chiar insistent. I-am explicat ca nu fac tranzactia decat cu cash si fata in fata cu cumparatorul, si el tot o tinea pe a lui, ca cica sorry, only bank transfer. Nu stiu daca tovarasul de mai sus se incadreaza in categoria asta, dar putina atentie nu strica niciodata. Daca va contacteaza careva si va propune o tranzactie de asta, ar trebui sa va sune alarma. Oricine poate merge la banca si sa bage intr-un cont o suma cu clauza de retragere la 48 sau 72 de ore. Tu vezi banii, dar, logic, nu-i poti retrage. Intre timp vine celalalt flacau, va salta instrumentul si dispar si banii din cont... Pe individul asta a trebuit sa-l blochez si pe mesageria olx, si pe mail ca trimitea din 2 in 2 zile aceeasi propunere. Beware, then...
  9. Up, nimeni nu vrea sa faca conversia de la clapa la chitara???
  10. Sau schimb cu un controller midi cu 88 de clape hammer action velocity sensitive gen: M-audio Oxygen 88, M-audio prokeys 88, Akai MPK88, Arturia keylab 88 sau Nektar impact LX88 + diferenta unde e cazul.
  11. Chitara revine la vanzare, pret 2000 ron chitara, 2200 cu case, 2700 cu procesor Digitech RP500 si un amplificator de 25w Soundking (numai bun de bagat procesorul prin el). Telefon de contact si Whatsapp 0754994529.
  12. S-a largit gaura la suruburi in headstock? Mai bine cauta ceva lemn de esenta mai tare (nu brad ca se slabeste iar in 3 saptamani) scoate cu cutitul niste aschii fine, demonteaza cheita, baga in gaura aschiile si incearca sa strangi din nou. Sa cauti niste holtsuruburi cu pasul o idee mai mare e destul de greu, si oricum gaura e largita deja. Daca zbarnaie mecanismul in sine, e nasol, nu se pot face prea multe lucruri. Nu am idee cum sunt cheitele la LP special, pune macar o poza. LE Acu am vazut o poza cu headstock-ul la un LP special, posibil sa se fi slabit surubul care rigidizeaza axul pe care se infasoara coarda, sa ajungi la el trebuie sa dai capacul la cheita jos. Incercarea moarte n-are... Ce e ciudat e ca sustii ca se aude in amp, asta inseamna ca ori ai si vreun fretbuzz pe undeva, ori coarda nu se rezeama pe nut suficient si rezoneaza pana la cheita, la coarda libera. In cazul asta trebuie sa reinfasori coarda in partea de jos a axului cheitei, daca headstock-ul nu are inclinare suficienta sa preseze eficient coarda pe nut.
  13. Intr-o vreme de crunta ratacire, cand bantuiam neostoit site-urile chinezesti pentru o chitara ieftina si care canta singura (bine ca nu am gasit-o, ca nu imi mai gaseam eu rostul pe lume) sunt sigur ca am zarit aceasta minunatie, dar la un pret de fo 2-3 ori mai mic. Si cu transport, si cu asigurare si cu TVA nu ajungea la 350 de eurashi. Deci... concluziile le trag altii, eu doar spun ce am vazut.
  14. Poate design-ul ei e clasic, pentru ca modelul e acustic.
  15. Chitara iese de la vinzare, rog un administrator sa stearga anuntul sau sa il mute in arhiva.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.