www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gabi S.

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gabi S.

  1. Schimb cu diverse, gen: - sursa de alimentare pentru pedale (de chitara) - un mixer micut (gen behringer 802) sau alte chestii.
  2. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0751013799 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand placa de sunet E-MU 1212 pe PCI Express. Arata foarte bine spre impecabil si functioneaza fara nici o problema. M-a servit bine, dar am facut upgrade.
  3. Omule, e 380 nou cu factura si garantie aici: http://esound.ro/laney-lx20.html Are si livrare gratuita
  4. Salut Zi-mi si mie te rog care e pretul de vanzare la Zen Drive. O zi buna G.
  5. Salut la toata lumea. In spiritul titlului acestui topic, vreau sa imi recomandati si mie un procesor pentru sfarsit. PS: nu trollez in general, dar topicul asta chiar o cerea, cu varf si indesat. Postul meu este un pamflet .
  6. o simpla cautare pe google: https://www.google.ro/#hl=ro&sclient=psy-ab&q=richie+sambora+rig+setup&oq=richie+sambora+rig+setup&gs_l=hp.3..0i30.947.7984.0.8309.24.13.0.11.11.0.207.1178.10j2j1.13.0...0.0...1c.1.qzoMxVYWYSM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=4de88449a1ce9bbf&biw=1366&bih=598 te duce la rig-ul lui sambora: http://www.uberproaudio.com/who-plays-what/142-bon-jovi-richie-samboras-guitar-gear-rig-and-equipment calculele legate de "cam la cat se invarte" mi-e lene sa le fac, daca esti curios foloseste google cu incredere si calculatorul din windows pentru a face un total. De asemenea sunt ferm convins ca poti gasi si alte rigs de la mark knopfler sau angus, sau orice atceva, tot folosind google. Sau mai citesti o data primul post, te uiti la acest demo (dat tot de fiveseven) cu guitar rig: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jBTlZb1jMyo si faci o incercare. Poate ai o surpriza placuta, cine stie? O zi frumoasa G.
  7. Salut. In primul rand recomand ca orice chitara ti-ai lua sa te duci sa o testezi personal. Din umila mea experienta nu exista 2 chitari care sa sune la fel, chiar daca sunt acelasi model, mai ales la acustice. Personal n-am cantat pe foarte multe, dar sunt cateva modele pe la takamine in jurul sumei pe care o ai tu ce suna decent. De asemenea detin si recomand (din nou, cu testare personala in magazin) un fender CD320ASCE, care chiar daca e un picut mai scumpa (1850 la guitarshop), e all solid woods. Si nu in ultimul rand arunca un ochi pe aici pe forum la mica publicitate, deoarece se gasesc chitari bune la preturi decente.
  8. Salut la toata lumea. Doresc prin prezenta sa recomand si eu pe Eugen ca un "mester autodidact" foarte priceput. Prin bunavointa dumnealui Strat-ul meu a primit un binemeritat fretdressing, nut de os, reparatii minore la capitolul lovituri si un setup (zic eu) profi. A, sa nu uit. Toate acestea la un pret mai mult decat decent. Inca o data, recomand cu caldura. Daca imi inving lenea o sa pun si poze.
  9. Salut. Nu exista probleme cu posta romana. Marfa vine din germania, care e membra UE, iar in cadrul UE circulatia marfurilor e libera (nu exista taxe). De asemenea pagina in limba romana de pe thomann.de este cu preturi incluzand TVA romanesc. Deci tot ce trebuie sa platesti este pretul de pe site al produsului/produselor impreuna cu pretul transportului.
  10. Salut. Aha! Ajungem la adevar. Problema la tine nu e ca showuri de genul asta nu duc nicaieri, ci doar ca nu sunt genul de show-uri/genul de muzica agreate de tine. E o parere pe care o respect, dar puteai sa zici asa de la inceput . Recunosc, din punctul meu de vedere, am avut niste surprize de-a lungul anilor referitoare la genul asta de show-uri, din care imi vin in minte imediat: De la cel de-al doilea chiar am un album. Si sa-ti spun sincer si de la noi de la Vocea Romaniei mi-au placut cel putin 3 persoane. Asta in conditiile in care un prieten bun a facut acum ceva ani mix si masterizare pentru Megastar si imi povestea cum ca nu se mai continua show-ul ala din cauza ca vin numai petarde de voci pe la preselectii si nu au aia ce alege la propriu. PS: imi asum eroarea cu albume vs copii dar e doar o tehnicalitate, cred ca lumea a inteles ce vroiam sa zic. Respect
  11. Salut. Am eu ceva exemple: Sa incepem cu Susan Boyle. A fost destul de viral pe iutub, a ocupat locul 2 la Brit's Got Talent. Primul album: 2,5 milioane unitati vandute. Ar mai fi: Leona Lewis (Xfactor UK 2006) - peste 9 milioane albume Alexandra Burke (Xfactor UK 2008) - 4+ milioane albume Rebecca Fergusson (Xfactor UK 2010) - se aseteapta album cu mare interes Kelly Clarkson (American Idol 2002) - 19 milioane albume Adam Lambert (American Idol 2009 - nu a fost castigator) - 6 milioane albume si mai sunt. Respect.
  12. chitarile sunt cum sunt, dar si site-ul e ca ebay
  13. Primul Vox AC4 e inca la mine, si functioneaza brici. Si nu, nu ma gandesc sa-l vand . Felicitari Iulian pentru realizari.
  14. un filmulet mai lung. dar care merita. Guitars suck. respect G.
  15. Gabi S.

    A cui e chitara?

    Adrian-Cãlin Țurcanu
  16. Domnilor Multumesc pentru raspunsurile dvs de pana acum Poza cu instrumentul in cauza este asta Nu ma intelegeti gresit. Pe de o parte nu imi fac sperante ca instrumentul in cauza sa apara din senin. Deja un inlocuitor e pe drum. Stiu ca am gresit lasandu-l in masina, dar s-a intamplat. Nu ar fi avut loc in portbagaj. Chitara de care vorbim are pentru mine mai degraba o valoare sentimentala decat una reala in bani (sa fim seriosi, e o chitara relativ ieftina). De asemenea vorbim de un instrument customizat asa cum mi-am dorit. Daca totusi apare, m-ar interesa sa stiu. Inca o data multumesc de reply-uri G.
  17. Dupa cum spune titlul, am fost vaduvit de chitara. hotul a spart geamul masinii si nu a furat decat instrumentul. Poestez aici poate cineva aude ceva (chitara apare pe vreun site/de vanzare sau ceva asemanator). Chitara este usor de recunoscut. Vorbim de un model Ibanez As73 BS - culoare sunburst - semihollow. De asemenea a fost imbunatatita dupa cum urmeaza: Doze Sd JB/Jazz, potentiometre push-pull pe volum, si knobs de lemn culoare mahon. De asemenea are o ciobitura in lac pe spatele ei, cam de marimea unei unghii. Vine impreuna cu o cutie solida facuta de Soundsation. A fost furata in Bucuresti, zona Tei. V-as ramane profund recunoscator daca imi dati un semn in cazul in care apare la vanzare pe undeva si dati de ea. G.
  18. Poze cu chitara mea. Desi nu sunt sigur ca mai este inca a mea. Noul proprietar isi cere drepturile, dupa cum se poate vedea in poze. Vestea buna e ca e roacher, dupa cum ii zice si tricoul
  19. Gabi S.

    Probleme De Logica

    soiuz: in termeni academici: da. mai pe romaneste: daca miscarea este spre nord, est, sud, si nord cu sud se anuleaza practic, rezulta ca miscarea spre est trebuie sa te aduca in acelasi punct. asta se intampla pe paralela de lungime 1 km (primul raspuns al lui soiuz). Exista 2 astfel de paralele. una la polul nord, dar neutilizabila (nu ai cum sa mergi spre sud/nord, e foarte apropiata de polul nord) si una aproape de polul sud. folosind aceasta paralela de 1km, toate punctele la 1 km nord de ea au proprietatea ceruta. aceasta reprezinta categoria nr 1 categoria nr 2 e o derivata (postul 2 al lui soiuz) care se bazeaza pe faptul ca exista si alte paralele pe care daca mergi spre est 1 km ajungi in acelasi punct. si anume cele de lungime 1/2^n (inconjori de 2, 3, x ori pana faci 1 km). next problem please
  20. Gabi S.

    Probleme De Logica

    Domnilor, imi permit sa va dau o versiune ajutatoare. In afara de Gorel, care a dat primul raspuns, unul evident, mai sunt 2 tipuri de puncte care sunt conforme cu cerinta data, si din pacate nici unul din dvs nu a gasit vreunul dintre ele. Incontinuare Terra este considerata perfect sferica (pentru a evita problemele legate de relief) dar isi pastreaza dimensiunile A, si de asemenea desenul d-lui karcsika se aplica fix la polul nord. Nu functioneaza in alt punct. Considerati un ajutor faptul ca v-am zis ca existasi alte puncte afara de Polul Nord, si ca pot fi structurate pe (inca) 2 categorii .
  21. Gabi S.

    Probleme De Logica

    S-a gasit 1 punct. mai exista altele? daca da, unde?
  22. Gabi S.

    Probleme De Logica

    Domnilor. Indraznesc sa va supun atentiei urmatoarea problema logica. Sa se spuna daca exista, cate sunt si unde se afla punctele de pe Terra in care daca mergi: 1 km spre sud, 1 km spre est, 1 km spre nord te intorci fix de unde ai plecat (in acelasi punct). Se considera Terra o planeta perfect sferica. Respect G.
  23. Salut. Am eu exact Ibanez AS73-BS de care sunt foarte multumit. Dozele au fost schimbate cu un set Seymour Duncan JB+Jazz (desi alegerea a fost la limita intre astea si un set de Seth Lover), dar si dozele cu care chitara a venit echipata standard erau ok. Am ales Ibanez dupa ce am vazut varii clip-uri pe net, am citit reviews pe harmonycentral.com, si pana acum n-am fost dezamagit. Votez acest model fix din cauza ca-l am si-mi place . Nu stiu nimic despre Epiphone Dot, n-am cantat pe asa ceva. PS. Daca ai drum prin Bucuresti esti invitatul meu sa testezi chitara, sa-ti faci o idee proprie. Edit: din varii motive se pare ca nu pot sa votez.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.