www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/14/22 in all areas

  1. Vand/Schimb un Fulltone OCD v1.7 ca nou, in cutia si cu instructiunile originale. Il vand pentru ca am trei exemplare. Da, trei... am avut patru pana nu demult, atat de mult imi place pedala asta cu setup-ul meu actual. Am hotarat totusi sa pastrez doar doua si s-o vand pe asta pentru ca arata cel mai bine. Toate versiunile 1.7 suna identic, adica transparent, cu atac extrem de dinamic, o plaja de gain enorma, de la clean boost pana la distortion, toate astea fara sa inece chitara, indiferent de doze. Pretul este atat cat am dat eu pe ea, nu mai negociez, dar sunt interesat de schimburi cu pedale pe care nu le-am incercat inca si care mi-ar putea trezi curiozitatea.
    2 points
  2. Vand doua doze pentru chitara electrica Seymour Duncan Hyperion, doza de neck (10.76 kohm) si doza de middle (10.70 kohm). Ambele doze au firul lung, sunt doze cu doua fire (2 conectori), se pot folosi pentru upgrade la un strat sau superstrat, pret fix 500 lei, transport gratuit pentru o perioada de cateva zile (este o oferta de transport gratuit). Oferta de okazie, tinand cont ca dozele de chitara s-au scumpit mult!
    1 point
  3. Stare impecabila, acustica fantastica a cabinetului (are un design supra dimensionat pentru un combo de 1/5W), 2 canale, reverb digital SPLENDID!, 3 x ECC83, 1 EL34!, Celestion Vintage 30. Perfect pentru studio/acasa/club. Nu se mai fabrica, apare rar si dispare imediat. Nu e jucarie, e the real deal! VDVmusic Studio 0722353935
    1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.