www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/13/21 in all areas

 1. 1 point
  Pedala este in stare excelenta, fiind clona amplificatorului celebru. Am cumparat-o pentru colectia proprie, insa nu o folosesc, utilizez mai mult OD si este pacat de ea. Pedala nu mai este in oferta curenta Wampler, se gaseste doar SH si tot mai rar. Pretul nu este negociabil, prefer sa o pastrez daca nu primesc pretul solicitat. Contact PM.
 2. 1 point
  How to Play Major Modes,Melodic Minor Modes,Harmonic Major Modes,Harmonic Minor Modes How to Play Major Modes https://www.youtube.com/playlist?list=PLrThtVQTdCD4c0d-SIXEpx0zF45WKfPaf ------------------------------------------------------------------------ How to Play Melodic Minor Modes https://www.youtube.com/playlist?list=PLrThtVQTdCD6yQCQn66tL6UxjH0ixZTQq ------------------------------------------------------------------------ How to Play Harmonic Major Modes https://www.youtube.com/playlist?list=PLrThtVQTdCD41xKhJYshgOoZhYnv8OtvM ------------------------------------------------------------------------ How to Play Harmonic Minor Modes https://www.youtube.com/playlist?list=PLrThtVQTdCD5R_mo4hSPLtbhMyIDP8THg ------------------------------------------------------------------------
 3. 1 point
  Madagascar almond 1 and 2. Dunno how i feel about that bridge. Found a Gelas. Gonna try something like that at some point.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Ziricote neck Bubinga top Flame maple parlor Sinker Cedar top
 6. 1 point
  Chitara este excelenta, monitorizata cu D'ADDARIO Humiditrak - Bluetooth Humidity and Temperature Sensor.(inclus) EXCLUS SCHIMBURI
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  Initial am zis ca e Lignum Vitae guayacum spp Acu inclin sa cred ca e guayacan Paraguariensis adica brown ebony sau o specie de katalox mi-a mai zis cineva. Anyway... It's nice, new to me, and rare in the acoustic world.
 10. 1 point
 11. 0 points
  Acum mai bine de 20 de ani, prin 1997, Șișkov (nici nu știam că așa îl cheamă, am aflat abia mai târziu) lucra pe cont propriu; avea un site, dispărut azi, www.yuriyguitars.com, cu cele mai frumoase si spectaculoase instrumente - chitări, viori, etc - de pe net. Ceva indescriptibil, intarsii de o finețe de bijutier. Ce face acum la fender, gen telecaster cu bigsby si strat custom, sunt variante infinit mai simple față de ce făcea atunci. Omul a început lucrând chitări în boxa din subsolul blocului, de 1m², la chitare bas trebuia să lucreze cu ușa deschisă. A ajuns la nivel de artist lutier, apoi, din păcate, colaborarea cu Fender i-a limitat mult creativitatea. Îmi pare rău că nu mai apar nicăieri pe net toate realizările lui din tinerețe, stăteam ore în șir să le observ detaliile. Referitor la custom shop-urile Fender, am fost nevoit să constat cu mult regret că sunt din ce în ce mai rasolite. Am avut recent un tele si un strat, ambele custom shop. Nu mai comentez prețul. Griful în valuri, si taste dezordonate în așa hal, încât au trebuit nivelate aproape 1mm de noi, si tot nu am putut coborî acțiunea cât mergea pe vechiul meu Strat standard. Am rămas surprins să văd că un strat Hora are griful mai 'custom shop' decât custom shop-ul fender. Parcă Hora era Fender cs si viceversa. Cea mai neplăcută surpriză din ultimii ani. În comparație, eternul rival Gibson face constant instrumente de foarte bună calitate, cu o manoperă și un finisaj remarcabile. Nu oferă concepția 'modernă' a unui Strat, personal cânt aproape exclusiv pe Strat de peste 30 de ani, nu sunt deloc fan Gibson, dar am fost foarte plăcut surprins de calitatea lor, aproape impecabilă. În concluzie, un Fender custom shop nu prea mai merită investiția în ziua de azi, decât într-un astfel de caz, când e realizat de un artist ca amicul Yuri, indubitabil unul din cei mai rafinați lutieri din lume. Succes cu vânzarea.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.