www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/29/21 in all areas

 1. 1 point
  OD cu mici modificari (construit acum 3 - 4 ani), Relay True ByPass,T M B active, schema VooDooLab OD, componente uzuale. L-am dus in zona Dist. din diode, polarizari IC, interstage Level adjust - zgomot acceptabil. Mic demo sunet : OD de garaj.mp3
 2. 1 point
  Păi nu te plictisești de el, ești probabil în pană de idei și decât să încerci să storci mai mult din ce ai deja zici că dacă sari la alt gen de echipament o să fie miez. După care dai de limitările și chestiile enervante la miez și iar schimbi. Sau cazul meu unde n-am timp dar în loc să frec toporul cu fiecare ocazie sau să caut cu răbdare niște setări care să îmi convină pe ce am schimb ca pe ciorapi chestii care îs toate la fel de ok și prea ok pentru ce fac eu 🙂 Na, realist vorbind în afară de amorul propriu și situația că trebuie musai să te auzi în vreo sală chiar e inutil să ții amp mare sau lampă acasă,mai ales pentru sunet. Chit că feel și alea alea.
 3. 1 point
  There, I fixed it. Să mă corectați după ce ați comparat amplificatoare la același preț, nu Mustangi cu JCM-uri. [citation needed] Și mai trebuie subliniat că Mesa Boogie fac mai multe feluri de amplificatoare cu mai multe feluri de finale, multe în sine foarte configurabile în materie de headroom și dinamică. Deci e o generalizare la fel de gratuită ca "un amplificator solid state va suna tot timpul x". Speram c-am evoluat peste, tinerii din ziua de azi deja o iau ca pe o memă absurdă: De ce v-ați aștepta ca monitoarele la 150 EUR să sune mai bine decât comboul de 150 EUR pe care-l are? Iar vă luați prostii și dați vina pe simulatoare după . Păi ai deja unul conceput fix pentru situația asta. Cum consideri că te-ar avantaja unul mai greu și cu mai puține tonuri disponibile?
 4. 1 point
  My 2 cents: dacă scopul e să înveți și nu să găsești tonul zeilor fidel gras 1000% on nu cred că are sens să te complici prea tare când ceva gen katana 50 sau thr10 second și altele costă mai nimic. Îți bagi singur variabile în plus pentru ceva ton și feel mai fain care nu știu cât te ajută dacă ești la basics sau nu departe. Pentru studiu și gâdilat eu văd mai multă valoare în ceva portabil în care bagi repede diverse tonuri și un backing track decat într-un tub fain. Chiar și la aceiași bani.
 5. 1 point
  Amp-urile pe lampa sunt, in general, prea puternice pentru utilizare acasa, chiar si cele de 5W sau sub. Daca iti iei in ideea sa il incerci, mai bine te orientezi cum spune si @Blackthorn, inspre ceva secondhand (in ideea ca pierzi mai putin la revanzare daca nu iti place). Pentru studiu si mai ales ca spui ca intentionezi sa te si inregistrezi, ai putea sa iei in considerare si varianta software. Nu e neaparat mult mai ieftina, dar e ceva mai flexibila si mult mai potrivita pt apartament/casa (100 eur amp sim, 50 eur daw, 150 eur monitoare, 100 eur interfata). Asta daca ai deja un laptop/pc de genreatie relativ recenta.
 6. 1 point
  Constructie experimentala de amator, schema omniprezenta de CGB 95. Am inlocuit pot-ul cu Ldr pt utilizare fara problemele uzurii acestuia. Mic sound demo si foto gaurirea pedalei pt fanta obturare lumina LED pt Ldr : wah de atelier.mp3 PS Poate fi usor modifica pt a suna traditional - pt moment am optat pt soud-ul din demo.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.