www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/31/20 in all areas

 1. 3 points
  A mai ramas o zi. Si a mai trecut un an...
 2. 2 points
  Last day of the challenge is here! Parca ieri, alaltaieri, am creat topicul sa va povestesc despre nebunia pe care vreau sa o fac Mersi tuturor de sprijin si cuvintele bune! La multi ani
 3. 1 point
 4. 1 point
  ...si cum azi a fost Craciunul, si cum n-am mai cantat de ceva vreme colinde pe YouTube, am pus-o anul asta de o colaborare cu Irina, una din colegele mele de munca. Deci inca o data Craciun Fericit tuturor, si enjoy (or not)!
 5. 1 point
  Remake la mizeria asta din 2012. Acum 8 ani, cand am facut filmuletul asta, mi se parea ca suna beton, ca e super tare, but now, looking back to it, I think it's cringy as f@#$. Am vrut de nspe mii de ori sa imi sterg toate filmuletele astea vechi de pe canal, pentru ca atunci cand dau cu ochii de ele, nu suport sa le vad, dar de fiecare data ceva m-a oprit sa dau delete. Cred ca pe undeva, se simte un mic progres in ce fac. Progres la modul ca my playing skills are as bad as they were back in 2012 (if not even worse), doar ca am schimbat intre timp aproape tot echipamentul audio-video and my production skills have increased by 0,(0)1%. A, si mi-a crescut si cap intre timp, ca in 2012 inca n-aveam asa ceva 🤣. In fine, enjoy (or not), pana nu-mi pierd eu de tot mintile p-aici (sau mi le-am pierdut deja? 🤪).
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  In urma unui schimb, chitara a revenit la mine, in stare impecabila. Pret 10.000 lei, exclus shimburi, negocieri !
 10. 1 point
  @Arcteryx Dom' Director, vreți o analiză detaliată pe piața locală sau preferabil pe tot Estul Europei? Aveți vreun format preferabil? Acu' pe bune, vrei o chitară sau prezentări powerpoint cu pie charts? De ce nu e aia cu top de cedru solid mai vândută decât cealaltă? De ce Dero are vânzări mai slabe decât Ariel deși e mai ieftin și mai modern? Cu argumente, vă rog? Unii iau Reghin, alții Takamine, unii Yamaha, alții Seagull, alții Martin, alții Alvarez, după cum îi taie capul și conștienți de specificații sau nu la Reghin probabil scormonești prin 3-4-5-8 exemplare până să vezi dacă e vreunul de luat acasă, la alea de 10 ori mai scumpe poti comanda uneori la blind și ai garnția că nu vine ceva defect, prost construit sau setat, mă gândesc.
 11. 1 point
  Am umblat si eu cu ghitara pe la mune. Nu merge mers cu Taylor, Martin sau.... la munte. Fum, umezeala, lovituri, da si mie sa incerc si eu, etc. parerea mea. Cred ca la foc seara dupa ceva bere merge si o Hora Western. Bafta oricum!
 12. 1 point
  Cateva idei din experienta, nu din citite: - daca vrei sa inveti sa canti la chitara, ia un instrument midrange si de restul banilor lectii. Sunt aproape sigur ca peste un an de lectii de chitara o sa vrei altceva - 12 corzi, electrica diverse modele, etc. - daca vrei sa ramai cu un obiect valoros, ia o chitara premium, insa veche - si implicit second-hand. Cu cineva care se pricepe, neaparat. - e greu de ales/judecat dupa filme. Intai, sunetul depinde IMENS de mana. Dupa aceea, depinde IMENS de inregistrare si procesare. - cand vine vorba de luat un instrument, e important sa-l poti evalua. Mai ales la o chitara acustica. Daca gasesti in magazin 10 tayloare 214, as baga mana-n foc ca nu o sa sune doua la fel. Iti trebuie experienta, ureche si gust format ca sa iti alegi una. Daca iei in considerare existenta acestei variabilitati la acelasi model nou de chitara premium, iti poti imagina ce distractie e sa compari intre modele, daca judeci doar dupa specificatii. Un chitarist cu experienta poate sa zdrangane cate doua minute 10 instrumente diferite, dupa care sa zica: asta-mi place cel mai mult. Si o iau pe astalalta, pentru ca ofera 95% din ce ofera cealalta la jumatate de pret. - in cazul tau, e foarte simplu... pentru noi. Tu platesti, tu alegi. Vrei patrata, roz, cu buline verzi, asa o iei
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.