www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/06/20 in all areas

 1. 1 point
  Fibenare este un builder boutique, care a inceput productia in 1998 in Ungaria, din pasiunea celor doi fondatori, Csaba si Gabor, pe care intamplator i-am cunoscut personal la MusikMesse Frankfurt acum cativa ani, cand nu ma gandeam ca o sa-mi permit vreun instrument de-al lor vreodata...tot atunci l-am prins 'live' si pe Tom Quayle, care era, la vremea respectiva, sustinut de ei cu ceva instrumente Signature. Fiecare instrument este fabricat in totalitate manual, de la inceput pana la sfarsit, din cele mai bune lemne si materiale disponibile, inclusiv dozele si bridge-urile, care sunt produse 'in-house'. Chitara oferita spre vanzare este din seria Basic Jazz, an de fabricatie 2010. Semi-hollow body (3.1 kg), grif si corp din korina, flamed maple top. O atentie deosebita la detalii, cu accente din flamed maple peste tot (vezi foto), finisata impecabil. Dozele sunt din zona PAF mai hot, 9.56k bridge si 8.2k in neck, extrem de dinamice si care raspund la volumele chitarii impecabil. Nu va lasati pacaliti de numele seriei, este un instrument FOARTE versatil, pretabil la aproape orice, cu sculele potrivite. Griful este un medium/slim C, foarte asemanator cu profilul de la stratocastere, radius compound 12''-16''. Taste impecabile, fara fret buzz in orice setup posibil. De altfel toata chitara este flawless, cu exceptia a doua ding-uri mici, greu de surprins in poze, care nu incurca cu absolut nimic, una pe cantul corpului, in partea de sus, si unul pe spatele grifului. Vine insotita de certificat de autenticitate, manuale si un hardcase nou. Pretul de nou al unui asemenea instrument bate spre 4k + linistit. Pretul meu este 2850 euro, este foarte putin negociabil si include transport prin firma de curierat. Accept schimburi doar cu super straturi din aceeasi liga, diferentele le vom discuta dupa caz. Pentru fotografii in detaliu va rog accesati urmatorul link: https://photos.app.goo.gl/V96vVv5nmjkePCVv6 Multumesc.
 2. 1 point
  Vând un halfstack Carvin Legacy VL100(Steve Vai signature) în stare foarte bună!Headul și cabinetul sunt în stare originală,nu s-a modificat nimic la ele! Nu mă interesează schimburi,pretul este 1200 euro,negociabil!
 3. 1 point
  Vand Gibson Les Paul Classic Goldtop 2019 Pret: 1400 euro Vine cu case-ul Gibson original, fotografia cu inspectia chitarii in fabrica si certificatul de inspectie si datare / identificare. Chitara e ca noua, totul inca miroase puternic a vanilie din fabrica specific Gibson. A fost folosita modest cu fretwear minimal. Detalii/poze suplimentare cu serial number si altele doar la cerere celor ce vor cu adevarat sa o cumpere. PS: Se vinde si amplificatorul Mesa Boogie Tremoverb pt 1000 euro dar se vine sa se ridice personal. Pe acela nu-l trimit prin curier. Specificatii: Wood Species: Mahogany Finish: Gloss Nitrocellulose Lacquer Neck Material Mahogany Neck Profile Slim Taper Scale Length 24.75" Fingerboard Material Rosewood Fingerboard Radius 12" Number of Frets 22 Frets Low - Cryogenically Treated Nut Material Tektoid Nut Width 1.695" End of Board Width 2.26" Inlays Acrylic Trapezoids Finish Nickel Bridge ABR-1 Tune-O-Matic Tailpiece Aluminum Stopbar Tuning Machines Grover Rotomatics w/ Kidney Buttons Pick Guard Cream Control Knobs Gold Top Hats with Silver Reflector Switch Tip Cream Switch Washer Cream Jack Plate Cover Nickel Neck Pickup Burstbucker 61R (Zebra) Bridge Pickup Burstbucker 61T (Zebra) Controls 2 Push/Pull Volumes (Coil-Tap), 2 Push/Pull Tones (Pure Bypass/Phase) & Toggle Switch
 4. 1 point
  Amplificatorul este modelul solid state, cel mai evoluat, stereo, reverb, distortion, chorus suround effect, fx loop, cu 2 difuzoare de 10 inch. Cantareste aproximativ 16 kg.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.