www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bentatiberiu

Active Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bentatiberiu

 1. Acest amplificator nu se da la schimb ,numai pe lei...
 2. Pentru chitaristi sau organisti vand produsul KETRON Midjay PRO in stare foarte buna. Vine cu toate accesoriile alimentator ,husa speciala de transport inclusiv pedalier special destinat .La schimb ma intereseaza o chitara buna : SUHR ,CARVIN sau Sterling MUSIC MAN .La schimb valoarea creste .....Dau relatii la telefon si poze trimit celor interesati .Va multumesc de atentie , Tiberiu .
 3. Pedala Beat Buddy drum machine are accesoriile aferente: footswitch, alimentator. Detalii pe internet sau la tel. Functioneaza perfect.
 4. Si reducere la 11oo . Chitara vine cu husa si un strap .
 5. Revine la vanzare,la 2000lei deoarece sta nefolosita .
 6. Actualizat pretul : 1800 lei .
 7. Este un amplificator acoustic cu 2 canale de 100 de watts; un canal este pentru microfon, 3 pozitii de impedanta si celalt este pentru chitara, de asemenea schimbator 3 pozitii; fiecare canal are corectii (inalte, medii, joase, gain); volum general, fx loop; are 2 difuzoare de 5 inch.
 8. Vand amplificator Eden 180 watts, bass combo EC28. Speaker 2x8 inch, greutate 18 kg, dimensiuni: inaltime 37 cm, deschidere 36.7 cm, adancime 46.9 cm. Este foarte practic, portabil, avand Eden enhance control (4 potentiometre egalizator), compresor. De asemenea are intrare auxiliara pentru mp3, iesire balansata XLR, iesire de casca, effects loop, iesire de difuzor suplimentar si iesire pentru tuner.
 9. Am vorbit la telefon si am lamurit ca este dif.,dar mai intai sa vedem daca va intereseaza sau nu .Eu mai reduc la pret ,ba chiar accept si schimburi .Propun cine le doreste sa le vada si sa le asculte cum suna. Pe monitoarele mele NU scrie MR 8 MK III !!!!!
 10. EXPLICATII: modelul Mackie MR 824 85W costa 246 euro,iar ultimul Mackie XR 824 costa 596 euro si are puterea 150 W .Difuzoarele sunt de 8 inci la ambele modele....
 11. Vand 2 monitoare active de studio cu woofer-ul de 8 inch si tutter de 1 inch, bi-amplificat, 220W; control ajustabil, intrari pe XLR-TRS-RCA, ecranare magnetica. Pretul este per bucata.
 12. Chitara este absoluta noua, are 4 corzi si scala redusa. Este foarte usoara, se regleaza bine si da un sunet foarte bun.
 13. Boxa este originala, dar difuzorul de medii-joase (100W) a fost inlocuit cu un difuzor mai puternic Celestion de banda larga de 200W, 15 inch la 8 ohmi. Mai are filtru intern pasiv si tuter. Boxa se preteaza pentru instrument, chitara, bass, percutie, etc. Detalii suplimentare la tel.
 14. Amplificatorul este stereo, are 50W, cu 2 difuzoare de 8 inch si 2 tutere destinat pentru microfon, chitara electrica, chitara acustica, orga, iphone etc. Puterea este reglabila si functioneaza si pe baterii (alimentator inclus). Este absolut nou si nefolosit. Detalii suplimentare pe internet sau la telefon.
 15. Da , deoarece nu are toc pt. transport .Este absolut noua si e pacat sa se deterioreze la transport.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.