www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/26/20 in all areas

 1. @Nicu_Sandru_flute_guitare, ți-a explicat vreodată cineva conceptul de gravedigging? Apoi lămurește o chestie: cum este Hora "de departe mult mai bună" dacă 10 minute mai târziu spui că "din 10 chitare 6 au griful strâmb"?! Sau nu te refereai la chitare ci la marca în sine, că-ți place brand-ul "Hora", care—vorba bardului—e sublim, dar lipsește cu desăvârșire?
  2 points
 2. Hei! Pot sa iti recomand niste cantece fingerstyle, poate te inspira si inveti vreunul: (poti gasi mai multe aranjamente fingerstyle pe canalul asta) ^ (si la tipul asta ^ gasesti multe aranjamente fingerstyle) eu as recomanda Autumn leaves, somewhere over the rainbow sau Scarborough fair, sunt mai usurele, eu cu Autumn leaves cred ca am inceput, parca a fost prima melodie fingerstyle pe care am invatat-o. ah, si asta daca iti place bluesu:
  1 point
 3. De unde atata frustrare? Poate ca unii dintre noi pe forumul asta scriem si vorbim din ceea ce am vazut, am facut, facem si poate vom face. Ceilalti pot sa ne creada sau pot alege sa nu-si depaseasca conditia de chitarist de tastatura. Uite, tu ai avut ocazia sa-mi faci review-ul de presupus "guru al basului", dar eu ce pot spune despre tine? Si chiar te rog sa ma crezi ca, de la un anumit nivel in sus, nu exista chitarist mai bun, basist, vocalist etc. Mai ales cand vorbim despre muzica, care este un domeniu greu de cuantificat calitativ.
  1 point
 4. E incredibil!! Mai lamentabil de atata se poate? Hai ca totusi anii n-au trecut degeaba peste mine, am si am avut basuri cu 4, doua cu 6 si unul cu 5, si am sa-ti dau niste axiome in legatura cu basul: A canta bine nu inseamna a fi rapid. Un basist bun nu e musai sa rupa slapul in doua, asemenea lui Flea. Exista basisti buni care canta doar cu degetele, doar cu pana, doar cu slapul, sau combinatii intre acestea. Fiecare e bun in felul lui. Nu e Flea mai bun decat Wooten si nici Wooten mai bun decat Flea. Si nu il bate la cur Flea pe Myung si nici Myung pe Flea. Un basist bun nu depinde de numarul de corzi. Numarul de corzi nu te face mai bun sau mai slab, ci te ajuta sa canti intr-un registru mai larg sau mai restrans. Un basist bun este la fel de bun pe oricate corzi ar canta.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.