www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/19/20 in all areas

 1. Hello brothers and sisters good day.i just want to share my arragement of flight of the bumblebee.i really enjoyed playing this.eventhough it took me a while to play.hehe.hope you like it.thanks very much.
  2 points
 2. Salut! Tocmai ce am reusit sa ajung la PC si sa fac extragerea. Am facut-o aici https://www.random.org/dice/?num=2 si am dat roll again pana au iesit amandoua numerele intre 1 si 3 (si diferite, bineinteles). Numerele au fost chiar 1 si 3, deci ii rog pe ilecker si pe Batu sa imi trimita prin PM aici pe forum numele lor, numerele de telefon si adresele de livrare. Si daca au vreo preferinta la un alt amplificator. O sa pun comenzile in data ce primesc datele.
  2 points
 3. Vând pedala dublă Pearl P932. 500 lei
  1 point
 4. @Mosh Craciun Nu că aș fi eu vreun mic nazist sau dornic să par antipaticul satului, dar, cumva, lucrând în industria software de ceva timp, corect mi se pare să poți proba (poți) programele pe care vrei să le folosești, apoi să le plătești dacă sunt ce trebuie, mai ales în interes profesional, de vreme ce te scutesc să mai dai bani pe aparatură de procesare cu algoritmii de-a gata vârăți într-însa. Înțeleg socotelile la modul ăsta, doar ca eu nu mi-aș pune problema să combin macuri preistorice pe OLX (dacă nu te pricepi poți să iei țeapă ușor și oricum nu știi peste ce dai și n-ai nici garanție, nimic) și nici să nu plătesc pentru soft. Deci socoteala ta nu e cinstită Chiar și așa, de totalul de 200 de coco poți lua ceva amplificatoruț super decent cu interfață audio în el cu tot (Yamaha THR10 prima generație, Vox Adio Air GT sau altele de la Line6/Blackstar dacă cele BOSS nu-ți gâdilă favorabil timpanele, noi sau second în garanție (mai ales dacă bugetul e 600 de lei) și nu mai depinzi de atâtea chestii. Mai e varianta de amplif mai chel dar cu dif decent + ceva multiefect. PS - Și mie-mi place Guitar Rig principial vorbind, dar în funcție de ce vrei să auzi, ai de meșterit mult cu setările și combinațiile ca să scoți ceva fain. PPS - Nice axe PPSSST - Când vine vorba că e nevoie de calculator ca să poți tweakui sunetele cum vrei tu pe ampul de modeling sau multiefect și îți vine s-o faci des, atunci într-adevăr s-ar putea să fie o idee mai bună să mergi pe soft, că oricum vei sta la calc și vei depinde de el. Și eu stăteam cu Katana înfiptă în calc, dar aia pentru că mă tot jucam la setări, nu pentru că nu suna ok ce avea preprogramat pe ea.
  1 point
 5. @Mosh Craciun Guitar Rig 5 Pro - 200 EURO | Helix Native - 400 EURO | Overloud - 269 EURO | Neural DSP - 70 - 120 EUR bucate, faine dar limitate | + interfață audio - 40-50 EUR pornirea | + calc decent să ducă softanele | + căști decente sau difuri ok Nu e neapărat mai ieftin să o arzi cu soafte decât un mic modeling amp sau ceva de tip boss katana, nu că aș avea ceva împotriva lor. Dacă oricum stai la calc și te uiți la tutoriale, are sens, dar omul a zis clar că nu dă 100 de coco pe soft în punctul ăsta. Probabil tot un Blackstar ID Core mai mare sau BOSS Katana 50 sau ceva similar, second.
  1 point
 6. Salut! Acum multa vreme (prin 2015) am primit prin donatie, pe acest forum, 2 amplificatoare: un head home-made de 100W si un combo de vreo 15W. Colegul care a donat head-ul a dorit ca el sa fie dat mai departe, cand nu mai am nevoie de el. Din pacate, nu il mai am ca sa il pot da mai departe, dar am posibilitatea de a face ceva bun pentru altcineva care este in aceeasi situatie in care eram eu atunci. Din acest motiv, as dori sa donez 2 amplificatoare intr-un buget de ~500 de lei fiecare. Am ales eu unul ca si idee, dar daca cineva doreste altceva (prefera ceva mai orientat metal sau mai clean, etc) si are norocul sa fie tras la sorti, poate sa imi trimita atunci un link si ne intelegem. Daca aveti nevoie de asa ceva (nu daca va doriti inca un amplificator, desi mai aveti inca 3) lasati un comentariu aici si o sa fac o extragere pe random.org in data de 18. Voi contacta cei 2 castigatori prin mesaj aici pe forum si vom discuta detaliile de livrare si ce mai este nevoie. Toate cele bune!
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.