www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/20 in Posts

 1. 3 points
 2. 2 points
  Well, cu un case bun se poate trimite și prin curier, în caz că nu o lămurești singur. Dar mai bine te dai cu capu' de probleme acum și înveți să o proptești singur, ca să nu depinzi de alții când ți se scoală de schimbat acordaj, coarde etc. Pune poză cu ea, pare foarte frumoasă. Am și eu un hibrid de classic series 50s și îmi place de numa'
 3. 1 point
  PRS SE CUSTOM 24 25th Anniversary Se vinde din motiv de spatiu si utilitate, cant foarte rar in ultimii ani si nu are rost sa pastrez atatea chitare. Dozele au fost inlocuite cu Seymour Duncan JB in bridge si Seymour Duncan 59 in neck iar potentiometrele au fost schimbate cu unele Seymour Duncan cu push/pull pentru split coils. Raspund foarte repede la mesaje, cel mai e ok este sa imi scrieti prin SMS/Whatsapp. Prefer sa o dau in Bucuresti deoarece este tare dificil sa trimiti instrumente prin curier, chitara vine insotita de husa PRS.
 4. 1 point
  Având în vedere perioada în care ne aflam , nu prea am cui sa o duc . Spre dezavantajul meu , stau în apropiere de sv. Freturile sunt ok . Am ridicat acele piciorușe și s a întâmplat exact ce ai spus. Ma voi juca mâine iar în speranța că voi reuși.
 5. 1 point
  Am sa verific mâine încă o data și sper sa am norocul sa reușesc. Chitara este un fender special edition 60s stratocaster surf green cu un pickguard metalic ,de asemenea fender. Mulțumesc încă o dată pentru ajutorul acordat!
 6. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.