www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ștefan1231

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Ștefan1231

  1. Aici am ajuns. În mare parte problema cred ca a fost rezolvată. Mai aștept păreri. 20200505_112932.mp4
  2. Având în vedere perioada în care ne aflam , nu prea am cui sa o duc . Spre dezavantajul meu , stau în apropiere de sv. Freturile sunt ok . Am ridicat acele piciorușe și s a întâmplat exact ce ai spus. Ma voi juca mâine iar în speranța că voi reuși.
  3. Am sa verific mâine încă o data și sper sa am norocul sa reușesc. Chitara este un fender special edition 60s stratocaster surf green cu un pickguard metalic ,de asemenea fender. Mulțumesc încă o dată pentru ajutorul acordat!
  4. Deci imbusul regleaza inaltimea. Am sa incerc de acum maine sa le ridic. Am avut niste confuzii. Multumesc foarte mult! este vreo inaltime recomandata? ai ceva sfaturi ?
  5. cele pentru intonatie sunt destul de ridicate Scuzati ma daca spun ceva gresit, momentan invat
  6. Da , e fender fender . Accesul la truss nod se de jos , sub fret 21 cu o surubelnita in cruce . Doar intonatia se regleaza cu imbusul. Am curbat cadul putin si in standard suna mult mai bine. Acum incerc sa rezolv problema pentru drop c . Multumesc tuturor pentru ajutorul oferit!
  7. da, am schimbat dimensiunea. Momentan nu am cui sa o dau , avand in vederee si aceasta situatie. dea aceasta incerc eu sa il fac
  8. Am tot ridicat corzile . am verificat si gatul, este drept. Sunt sanse ca problema sa fie grosimea corzilor sau tensiunea slabita?
  9. Am mai umblat la ea si problema persista doar la ultimele 3 corzi. din catea am vazut si Daron malakian a folosit fender , pieselel lui fiind in drop c si c#.. Si nu ai intampinat nici un fel de problema cu bazaitul?
  10. Am urmarit destule ,dar nu izbutesc . Repet, sunt incepator
  11. Detin o chitara fender strat si recent i am inlocuit corzile cu un set ernie ball ultra slinki ( 12-48) . Odata cu acestea a aparut un bazait care ma cam deranjeaza. El apare la contactul corzilor cu freturile. Tin sa mentionez ca setul precedent nu s a comportat asa. Sunt incepator si nu prea ma pricep in a regla chitara. De obicei foloses drop c si standard, in drop c bazaitul fiind accentuat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.