www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/09/20 in all areas

 1. 3 points
  https://www.facebook.com/Avatar2100ro/ https://www.facebook.com/Guitar-Repair-1582562112006449/ https://www.facebook.com/criman.guitars/ https://www.facebook.com/ReparatiiChitareEugen/ https://www.facebook.com/Reparatii-Chitare-628436294255020/ https://www.facebook.com/janica.afloarei https://www.facebook.com/Reparatii-Chitare-Amideea-Music-Center-126244494212592/ https://www.facebook.com/ReparatiichitareBucuresti/ https://www.facebook.com/spitaluldechitare/
 2. 2 points
  Prima piesa intitulata "I'll be over you" compusa de Steve Lukather. Sper sa va placa! LIKE & SHARE & SUBSCRIBE! Membrii Vocals: Catalin Marian Keys/Piano: Cente Cristian Guitars: Alex Gibson Bass: Tudor Pop Drums: Razvan Rotis
 3. 1 point
  Salut Anul asta mi-am propus un challenge. Mai concret, vreau sa incep sa pun accentul pe cantat la chitara. Mi-am dat seama ca am un canal de youtube de 4 ani si nu am reusit sa urc mare content pe el; in jur de 10 videoclipuri in 4 ani. Asa ca, incepand cu 1 ianuarie, am inceput calatoria de a posta cate un micut riff in fiecare zi. Asta inseamna sa gasesc ideea, sa o inregistrez dupa care sa o pun pe youtube. Un proces destul de time consuming, avand in vedere ca am si un job 9-to-5. Sper sa ii impinga si pe altii sa puna mana pe chitara mai mult si totodata sper sa va placa ce auziti! Astept idei, pareri, orice feel de feedback First video below, enjoy!
 4. 1 point
  In stare foarte buna, achizitionat ca power amp pentru Kemper insa nu am mai apucat sa-l folosesc. https://www.thomann.de/gb/seymour_duncan_power_stage_170.htm Pret fix, poze mai jos.
 5. 1 point
  Vand acest combo full lampă, în stare impecabilă, ca nou, A fost folosit numai în casa si vine in cutia originală, insoțit de manuale, footswitch, etc. Beneficiază de încă un an de garanție internațională oferită de Thomann. Este echipat cu 3 ECC83 în preamp si 2 EL34 în power amp. Funcționează ireproșabil si reproduce exact tonurile vintage de plexi, acesta fiind și scopul pentru care a fost creat. Cel mai importantă caracteristică este atenuatorul încorporat, cu trei poziții, 20W, 3 W și 0.5 wați, acesta permițand obtinerea sunetului de finali saturat la volum de cameră, pentru cei care locuiesc la bloc și nu vor să deranjeze vecinii. Poate fi folosit cu succes la cântari in cluburi mici, dar nu numai, fiind echipat cu iesire catre PA. O reușită demonstrație a posibilităților tonale o puteți urmari aici : Combo-ul îl puteti găsi la prețuri de vânzare începând de la 470 euro, până la 540 euro, în funcție de magazin. Eu l-am cumpărat cu 555 euro. Actualmente este echipat cu un difuzor Celestion Greenback fabricat in UK, cu care suna fantastic si intra mai devreme in overdrive. Difuzorul , separat, costa 98 euro ( circa 470 lei). Eu cer pe amp 2200 lei cu Celestion Greenback, sau 2000 lei cu dif-ul original , care este tot un Celestion. Pentru eventuale detalii, negocieri, etc, va rog sa folositi mesageria. Mulțumesc.
 6. 1 point
  The amp has been upgraded with a celestion Alnico blue, for the pure classic vox tone.
 7. 1 point
  Incetul cu incetul am ajuns si la ziua 100 266 zile ramase. Stay safe!
 8. 1 point
  Free from Corona virus, produsul vine sterilizat!!!!
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.