www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 30/12/19 in all areas

 1. 3 points
  O încercare, mi-a plăcut asocierea dintre slide, bluese și execuția propriului instrument. Execuția necesită instrumentar simplu, casnic, și un pic de îndemânare. Am apelat la open G adică GDG ca acordaj, ceea ce simplifică mult interpretarea. Am avut surpriza ca cea amplificată prin doza piezo, să sune bine și puternic, cu puțin reverb chiar....cool.
 2. 3 points
 3. 1 point
  Salutare! Vand un bass DIY, pe care l-am ''construit'' din bucati/piese noi, cumparate de pe site-uri de instrumente muzicale. Basul este lacuit avand aspect natur al lemnului. Pickguardul este din placaj de lemn de esenta tare, facut manual si lacuit de asemenea. Hardware este negru, si are un aspect care mie imi place foarte mult. Suplimentar, ofer si un pickguard alb, Fender, si placa de metal, tot Fender. Acestea au fost cele folosite ca sablon pentru cele de lemn. Caracteristici: Corpul: alder (arin) asa cum este standardul de la Fender Gatul: maple (artar), cu tastiera tot de maple. Dozele: sunt de pe un jazz bass standard Fender MIM. Hardware: Dr. Parts, deci asa si asa. Pentru un bass DIY suna foarte ok, si este foarte comod la cantat. Totalul pieselor sunt ca valoare, mai mult decat cer pentru chitara, nici nu mai zic de timp si mana lucru . Pentru detalii suplimentare si pentru cine este interesat, ma puteti contacta. Multumesc
 4. 1 point
  Eu am pus doze Gibson '57 pe a mea şi nut de os, sunt foarte mulţumit de rezultat. Iar cutia este de la Fame...
 5. 1 point
  Bai fratilor intelegeti odata ca nu exista voce de opereta/ voce de scream/ voce de caca pipi. E vorba de tehnica. Native sunt supletea vocii,tipul(tenor,bariton,bass,soprana,mezzo,alto),taria vibratiei. De-aici pleaca toate. Cam orice voce se poate face sa sune DECENT(cu suficient antrenament desigur). Problema mare in general e tehnica care lipseste cu desavarsire si majoritatea profesorilor de canto care habar n-au si iti spun sa faci chestii dubioase gen incordeaza diafragma, fa asa cu limba, fa asa cu buzele. Cantatul corect se face plecand de la vocea vorbita, naturala, de la core. Iar cu cine te asemeni la voce cand canti e o porcarie. Poti sa manufacturezi o tona de chestii. Vocea e foarte usor de ingrosat(nesanatos,laringe impins jos), subtiat(laringe impins sus),nazalizat. De-asta canto-ul nu se face singur pt. ca trebuie sa fie cineva cu experienta si care sa STIE SA ASCULTE care sa te ghideze. Diferenta intr-un cantat prost si unul corect poate sa fie extrem de mica dar poate sa faca diferenta intre o persoana care canta 3 ani dupa care pac pac s-a terminat si una care canta 40. Dan tyr - ca sa afli ce tip de voce ai trebuie un profesor bun care sa-ti gaseasca pasajul adevarat( pt. ca pasajul poate fi pacalit prin manipularea pozitiei laringelui intr-un mod nesanatos). Asta poate dura ceva timp sau poate sa fie imediat .De asemenea diferenta principala si poate cea mai importanta intre tipurile de voce e tesatura(locul in care vocea da randament maxim). Un bariton poate canta foarte frumos si dragut ceva scris pt. un tenor daca are o tehnica excelenta insa va obosi repede . Cantatul corect se face pe coloana de aer, gatul deschis devine sala de concert si cand deschizi gura cad peretii, pam pam. Uite cam asa ( probabil singurul pedagog din Romania care stie cum se canta nu suplinitorii aia de 2 lei din conservatoarele din tara care nu-s in stare sa distinga o mezzo de o soprana si care gatuiesc saracii studenti care daca au noroc scapa din conservator cu ceva voce ramasa).
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.