www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BLaur

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  diverse

Recent Profile Visitors

1059 profile views

BLaur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Salutare! Pun in vanzare un bass Harley Benton, model din primele serii aparute, cu head-stock asemanator celor de la Fender. Modelul exact, conform ce am gasit eu, este MB22-2T. Corpul este din lemn de plop, iar gatul este din artar cu tastiera rosewood si este extrem de comod la cantat. Dozele sunt standard Harley Benton, dar suna impresionant de bine, iar electronica functioneaza fara nicio problema. Am facut un upgrade la bridge, si acum are Fender HI-Mass Bridge (Brass). Estetic este ok, are cateva zgarieturi fine si un dent mai pronuntat, dar care nu este la vedere (se observa in ultima poza). Prefer predare personala in Bucuresti, cu testare. !!! In pret intra si o husa pentru transport, Rockbag by Warwick. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic. Multumesc.
 2. Salutare! FX600 si BDI21 si-au gasit un nou prieten utilizator. Sa fie cantate cu drag! Multumiri cumparatorului! Raman celelalte pedale disponibile! Multumesc RGC!
 3. Salutare! Vand mai multe pedale pe care nu le mai utilizez si care pot fi de folos cuiva care este la inceput de drum in muzica, sau nu numai. Pedalele sunt urmatoarele: Berhinger FX600 (multiefect) - 80 lei Behringer NR300 (noisegate) - 80 lei Behringer BDI21 (di bass) - 80 lei - acesta a suferit o mica reparatie in service, iar acum este 100% functional. Behringer BEQ700 (equalizer) - 80 lei Nux Compressor - 110 lei Artec SE-PEQ (parametric Equalizer) - 120 lei X-Vive V15 (Tone Shaper) - 70 lei Pedalele sunt in stare foarte buna, unele dintre ele sunt aproape noi, utilizate doar de cateva ori. Mai jos regasiti si imagini pentru fiecare dintre acestea. Prefer predare personala, deoarece pretul transportul cred ca nu s-ar justifica, si ar fi platit de cumparator. Pentru detalii, va rog sa ma contactati. Multumesc si spor!
 4. Salutare! Pedala Ibanez BP10 a fost data! Sa fie utilizata cu drag! Multumesc!
 5. Salutare! Vand un bass DIY, pe care l-am ''construit'' din bucati/piese noi, cumparate de pe site-uri de instrumente muzicale. Basul este lacuit avand aspect natur al lemnului. Pickguardul este din placaj de lemn de esenta tare, facut manual si lacuit de asemenea. Hardware este negru, si are un aspect care mie imi place foarte mult. Suplimentar, ofer si un pickguard alb, Fender, si placa de metal, tot Fender. Acestea au fost cele folosite ca sablon pentru cele de lemn. Caracteristici: Corpul: alder (arin) asa cum este standardul de la Fender Gatul: maple (artar), cu tastiera tot de maple. Dozele: sunt de pe un jazz bass standard Fender MIM. Hardware: Dr. Parts, deci asa si asa. Pentru un bass DIY suna foarte ok, si este foarte comod la cantat. Totalul pieselor sunt ca valoare, mai mult decat cer pentru chitara, nici nu mai zic de timp si mana lucru . Pentru detalii suplimentare si pentru cine este interesat, ma puteti contacta. Multumesc
 6. Salut! Pun la vanzare urmatoarele pedale/pret: Behringer BDI21 - 80 RON https://www.behringer.com/Categories/Behringer/Bass/Stompboxes/BDI21/p/P0294#googtrans(en|en) Behringer NR300 - 80 RON https://www.behringer.com/Categories/Behringer/Guitar/Stompboxes/NR300/p/P0595#googtrans(en|en) Behringer BEQ700 - 80 RON https://www.behringer.com/Categories/Behringer/Bass/Stompboxes/BEQ700/p/P0400#googtrans(en|en) Ibanez BP10 (vintage ) - 150 RON http://www.effectsdatabase.com/model/ibanez/10/bp10#controls Toate pedalele sunt functionale, se preteaza pt bass, mai putin BEQ700 care poate fi folosit si pentru chitara. Estetic sunt ok, uzura normala. Behringer BDI21 si BP10 Ibanez au suferit foarte mici reparatii, dar sunt functionale 100%. Prefer vanzarea in Bucuresti cu testarea lor, nu cred ca merita expedierea in tara, care ar fi pe cheltuiala cumparatorului. Pt. detalii puteti sa ma contactati. Multumesc
 7. Salutare! Vand un Ibanez SR605 NTF, in stare foarte buna. Descrierea completa se poate gasi si aici: https://www.musicstore.com/en_HU/HUF/Ibanez-SR605-NTF-Bass-Guitar-Natural-Flat-/art-BAS0004262-000 De mentionat ca are bridge-ul original inlocuit, cu un altul nou, tot Ibanez, acelasi model, dar pe chrome. Cel original s-a defectat. Vreau sa il dau pentru ca am achizionat un alt bass inlocuitor. Pot oferi o husa Ibanez powepad si pretul devine 2500 lei sau pot oferi un case Yamaha, iar pretul devine 2600 lei. Schimb numai cu Fender jazz bass, cu diferenta, dupa caz. Detalii suplimentare se pot gasi pe net , sau pentru alte informatii, va rog PM. Multam! Ps: Revin cu poze.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.